Jeg giver Art By Cat mine varmeste anbefaliger. Det er så behageligt at besøge klinikken på Rungstedgård hver gang. Søde og omsorgsfulde behandlere hvor man altid får en mega professionel behandling... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg kan på det varmeste anbefale Art by Cat i Rungsted. Beliggenheden er perfekt, hvis du bor i Nordsjælland, det er nemt at parkere lige ved klinikken, og parkering er gratis. Jeg har kun erfaring me... Näytä lisää
Som tilflytter til område er jeg ny bruger, men har være tilfreds med Art by Cat. Hyggelig sted i dejlige omgivelser med sød og professionelle behandlere
Hos Art by Cat er det altid super luksus behandlinger, der er tænkt nøje over detaljer og det er udført af de sødeste og rare professionelle behandlere. Catharina har så meget power og glæde og hun e... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Art by Cat er en hyggelig velværeklinik i Rungsted, der skiller sig ud fra mængden med sin personlige og afslappende atmosfære. Art by Cat er også meget mere end en ansigtsbehandling. Det er de afslappende lokaler ved Rungstedgaard, tæt ved det brusende hav, den rolige musik, den varme briks, friske lagner og en skøn dyne, så DU kan slappe af. I vores skønne lokaler udføres ansigtsbehandlinger, massage, single eyelash extensions, voksbehandlinger, shellac, makeup kurser, hånd – og fodbehandlinger, body-SDS og meget mere. Som noget nyt kan du nu også shoppe vores produkter online. Vi har samlet alle produkterne fra klinikken.
Yhteystiedot
Rungsted Strandvej 107, 2960, Rungsted kyst, Tanska
- +4528443414
- catharina@artbycat.dk
- artbycat.dk
Service i verdensklasse og man mærker…
Service i verdensklasse og man mærker med det samme at det ikke bare er penge i kassen men der er ægte ønske om at give værdi 🙏🏻
6 kæmpe stjerne hver eneste gang 🙏🏻
Art by Cat - mere end bare en ansigtsbehandling
Art by Cat tilbyder både en dejlig stemning og super professionel behandling. Jeg sætter især pris på ansigtsbehandling kombineret med rygmassage. Der får jeg velvære, tiltrængt pleje og gode professionelle råd.
Meget fint, altid glad når jeg har været på besøg))
Meget flot arbejde, altid i orden.
Massage hos Art by Cat (Thomas…
Massage hos Art by Cat (Thomas Johansen) er bare altid super godt. Thomas kan finde de ømme punkter... men kan tilpasse massagen så den bliver som man ønsker
Fantastisk sted
Lækkert sted, utrolige søde imødekommende mennesker som har fuldstændig styr på tingene og sørger for man får en helt igennem fantastisk behandling fra start til slut.
Giver min varmeste anbefaling
Altid den bedste oplevelse uanset…
Altid den bedste oplevelse uanset hvilken behandling man vælger og hvilken behandler man forkæles sf.
Dybt profesionelle personaler.
Får min allerbedste anbefaling
Professionelt, Hyggeligt og Lækkert!
Det er dygtige kosmetologer som ved hvad de har med at gøre - lækre produkter og super behagelig atmosfære. Jeg kommer helt sikkert igen!!
Vil du gøre noget godt for dig selv og…
Vil du gøre noget godt for dig selv og samtidig være totalt afslappet, så er dette stedet.
Er kommet i Art by Cat gennem 5 år. Altid blevet mødt med smil og varme. Og selvfølgelig elsker jeg den ultimative selvforkælelse. Og så dufter her rent og lækkert.
Vil man have luksus i særklasse
Vil man have luksus i særklasse, så er det hos Art by Cat, at man bliver forkælet af det super professionelle, søde og imødekommende personale og med de lækreste produkter i skønne omgivelser. Jeg kan på det varmeste anbefale Art by Cat – man går derfra med smil på læben og skøn velvære i kroppen!
Fantastisk sted, kan kun anbefales!
Fantastisk sted. Super service og rimelige priser.
Altid fantastisk oplevelse
Altid fantastisk oplevelse, at få behandling hos Art by Cat. Super god service, dejlige omgivelser med kompetente og søde behandlere.
Vil til hver en tid anbefale Art by Cat, jeg er selv flyttet til Kbh men kører gerne nordpå, for at få kyndig behandling i Rungsted.
Du får altid en proffesionel behandling…
Du får altid en proffesionel behandling i hyggelige lokaler, jeg kan på de varmeste anbefale Art by Cat
Helt fantastisk 👏🏻
Altid skønt at komme forbi til en lækker behandling - og så har de for nylig åbnet webshop. Masser af 👍🏻 herfra.
God stemning
God stemning. Fine omgivelser. Professionel og personlig behandling.
Jeg har været klient/kunde i mere end 10 år
Jeg har været klient/kunde hos Catharina i mere end 10 år, får behandlinger flere gange om måneden og kunne ikke forestille mig et mere professionelt, hyggeligt, innovativt og bedre sted. Kunne jeg give mere end fem stjerner, gjorde jeg det
Dejlig klink med fantastisk personale
Super hyggeligt sted med fin service
Super hyggeligt sted med fin service, god stemning og top-professionelle & søde medarbejdere. Har benyttet stedet gennem flere år - og glæder mig stadig til hver behandling :-)
Altid en dejlig oplevelse
Altid en dejlig oplevelse - super søde, gode og dygtige behandlere!
Altid en god og professionel oplevelse…
Altid en god og professionel oplevelse at komme hos Art by Cat. Kan varmt anbefales
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.