Supert utvalg, og rask levering, meget hyggelig kundeservice, litt snodig at det så ut som de forventet tips når man skal betale i handleløsningen, men det var en midlertidig feil i løsningstemplatete... Näytä lisää

Helt fantastisk nettbutikk! Dette er den raskeste leveringen jeg har opplevd noen sinne på kjøp på nett, og produktene var kjempefint pakket inn og inkluderte til og med velkomst gave og søt håndskrev... Näytä lisää

Bestillingen min ble behandlet omtrent omgående, selv om det var på en søndagskveld. Varene var godt innpakket, kvitteringen med oversikt over innholdet, lagt til. Produktene jeg bestilte er av den... Näytä lisää

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Super service!

Aromateket var veldig raske å pakke bestillingen, god på å gi beskjed under hele prosessen og de pakket varene perfekt. De eteriske oljene jeg kjøpte hadde veldig god kvalitet og jeg ble veldig glad for gaven og den personlige håndskrevne hilsen jeg fikk! Tusen hjertelig takk for super service!

25. maaliskuuta 2026

Veldig gode produkter

Veldig gode produkter. Greie priser og rask levering. Har ikke fått brukt alt enda, men ser frem til fortsettelsen. Dere har og ett godt og bredt utvalg til hver en mann.

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aromateket

Tusen takk for hyggelig omtale, og velkommen tilbake.

Utrolig flott nettbutikk 😃 mye god info…

Utrolig flott nettbutikk 😃 mye god info på nettsiden, veldig gode produkter. Rask forsendelse og perfekt håndtert i forhold til pakking. Såå hyggelig med gave og personlig hilsen i pakken 😍 tipp topp tommel opp 👍

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aromateket

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en omtale om opplevelsen din, og velkommen tilbake!

Min erfaring har vært positiv

Min erfaring har vært positiv. Produktene jeg har bestilt har svart til forventningene, og jeg har ikke opplevd problemer med verken service eller levering. Enkelte produkter bruker noe tid på å bli fylt opp igjen. Dette har ikke skapt store problemer, men det kan være greit for kunder å være oppmerksomme på at enkelte varer kan være utsolgt i perioder.
Utover dette har jeg vært fornøyd med både produktene og den generelle handleopplevelsen.

23. marraskuuta 2025

Andre nettbutikker har mye å lære av…

Andre nettbutikker har mye å lære av Aromateket! Det handler ikke bare om gode produkter og superrask levering – kommunikasjonen deres er også helt fantastisk, og det er nettopp derfor jeg handlet der igjen. I den første bestillingen fikk jeg en håndskrevet, personlig hilsen som ønsket meg velkommen, og da jeg bestilte på nytt sendte de en hyggelig e-post. Og alt dette uten å prøve å pushe mer salg – bare et rent “takk”. Kjempekoselig!

16. joulukuuta 2025

Greit nok

Greit nok, de klarte levere det jeg hadde bestillt til avtalt tid og sted. Får 4 stjerner da de la ved 2 ekstra eteriske oljer og det var en gledelig overraskelse

23. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aromateket

Takk for omtalen og velkommen som kunde til Aromateket.

Varene er bra men de svarer ikke på…

Varene er bra men de svarer ikke på mailer, telefonen når det kommer til rabatter som de liksom gir deg etter kjøp. Du får rabatter etter kjøp og når du skal bruke de så får du ikke gjort det. Får ikke lagt de inn på bestilling du gjør og ikke svarer de deg når du spør om dette. Dette er jo å lure kundene. Egentlig bare trist😔😔😔

24. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aromateket

Hei! Beklager igjen så mye for manglende svar, vi hadde ikke sett mailen din. Man må være innlogget som kunde for å se kreditten, vi har nå sendt deg en ny kontoinvitasjon, du hadde ikke kundekonto hos oss. Velkommen tilbake : )

PS. Det er alltid best å kontakte oss på chat, siden veldig mange e-poster fra kunder havner i spam-boksen vår.

Superrask levering!

Superrask levering!
Fikk også med en hyggelig gave og håndskrevet kort🥰

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aromateket

Tusen takk for hyggelig anmeldelse, vi håper du blir fornøyd med varene også.

Supert!

Jeg er veldig fornøyd med produkter.
Jeg fikk ågsa to ekstra flasker med eterisk olje som gave. Jeg kommer til å bestille flere. Takk.

25. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aromateket

Tusen takk og velkommen tilbake.