Argon Audio Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Non giudico ancora le casse dal punto di vista musicale perchè devono ancora rodarsi. Ho dato 5 stelle per l'acquisto direttamente da Argon, per le informazioni e supporto ricevuti via email, per i t... Näytä lisää

Produits d’une très belle finition et très qualitatif. Pour un premier investissement dans le domaine du Hi-fi je ne peux que recommander ! Plus une livraison rapide et un suivi détaillé !

J’ai rencontré un problème technique suite à l’achat de ma platine vinyle. J’ai donc contacté le SAV, ils ont été très professionnels, efficaces et rapides dans nos échanges afin de trouver une soluti... Näytä lisää

Habe meine bestellte Ware schnell erhalten. Das war dann auch schon. Weder Fernbedienung, noch Lautsprecher funktionieren wie beschrieben. Einrichtung läuft auf Fehlermeldung. Mehrere Male alles... Näytä lisää

1. Hifi-myymälä

Argon Audio is a Danish audio company, known for our value-for-money products in the category: active speakers, headphones and turntables.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Alles Super

Schnelle Lieferung.
Sehr gut Verpackt.
Für 149euro ist der TT einfach Perfeckt.
Besser geht immer,dann aber auch teurer.
Der Klang an einem Denon x2600H und Teufel Ultima ist wirklich Super.

20. joulukuuta 2022

Argon radio 3 som så vist hedder…

Argon radio 3 som så vist hedder Radio2i idag..
Køb ikke dette kineserjunk...!!
Det er nu den anden radio jeg er på og problemet er det samme: internettet falder ud.
Sidegevinsten på den sidste radio: den låser fuldstændig (ingen knapper virker) og nu er den helt slukket; det tog så knap 3 uger...Både HiFi klubben og Argon Audio er indformeret, men jeg har smidt håndklædet...
Historien er meget længere med, hvad jeg har forsøgt, prøvet osv osv

14. lokakuuta 2022

Hej Frank,
Mange tak for din anmeldelse og din feedback.
Jeg er ked af at høre du har haft dårlige oplevelser med din radio.
Det er sandt at vores radioer bliver produceret i Kina. Vi står dog helt inde for kvaliteten på disse.
Vi står selv for designet og stiller høje krav til kvaliteten hos vores producenter.
Skulle radioerne produceres i Danmark ville prisen nemt være det dobbelte eller mere.
Jeg vil meget gerne høre mere om denne sag og har derfor bedt om flere informationer, i håb om at jeg kan hjælpe med en god løsning.
Jeg håber at du er frisk på at samle håndklædet op igen, og snakke om en god løsning sammen.
Mvh.
Martin - Argon Audio Kundeservice

Display leider viel zu Dunkel wenn das…

Display leider viel zu Dunkel wenn das Gerät im Standby Modus ist.
Einstellungen mit zu vielen Untermenüs.
Noch immer nicht herausgefunden wie man die Radiosender im Netzwerk speichert und verwaltet

21. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Argon Audio

Hallo. Wir würden Dich bitten, unseren Kundendienst zu kontaktieren, falls Du dies noch nicht getan hast: support@argonaudio.com

Small little wonders

The Forte A5 weren't my first choice. But I'm glad I've ended up buying those. I listen to them from like 4 meters far and they are truly small little wonders for the size. I've got them hooked up to a Chromecast audio with optical and the clarity of the music is excellent. Bluetooth with aptX is great too. With just 4.0 BT, you can really hear the sound degradation. Compared to my previous Edifiers S880, they're just better in every aspect. I'd welcome a tiny bit more bass at low volumes but at mid-volumes, there's just the right amount of bass. Btw, they get really loud without distortion.

17. maaliskuuta 2022

Argon Freestyle 2

Lyden er i orden og absolut brugbar, uden at imponere. De sidder fint i øret, batteritiden er lang og rækkevidden det samme (+15 m. i betonbygning).

Jeg har ikke haft problemer med opkoblingen til telefon eller lign. Opbevaringsæsken med batteri er i fin størrelse og lækker kvalitet.

Savnede brugsanvisning (havde kylet den ud), men fandt den nemt på nettet.

2. elokuuta 2022

Argon Audio POP høretelefoner

Jeg har nu haft 2 stk. Argon Audio POP høretelefoner og ingen har desværre holdt i mere end et halvt år.

Den ene speaker er på begge høretelefoner knækket af, fordi den er fastgjort til bøjlen via et tyndt stykke plast med en stor moment-arm. Det betyder at de er meget sårbar.

På trods af at den sidste kun er 3 mdr. gammel, så vil hverken Argon eller Hi-Fi Klubben (hvor de er købt) have noget med dem at gøre.

Derfor er begge nu smidt ud og jeg kommer ikke til at købe disse igen!

30. kesäkuuta 2022

Anmeldelse af to produkter

Har en subwoofer, spiller perfekt. Har dog også været en af de uheldige der har købt in ear freestyle 2, det er endnu ikke lykkedes mig at parre dem på en enhed. Hverken iPhones eller iPads. Kan se de står til 800kr mange steder, jeg har gudskelov kun givet 200kr i Loaded, men magen til kinaknald skal man godt nok lede længe efter. Heldigvis en billig lærestreg sammenlignet med andre, ka jeg se. Holder mig til jabra fremover.

20. huhtikuuta 2022

Synkroniseringen virker ikke

Jeg fik et par høretelefoner i julegave fra mit tidligere arbejde, men de virker ikke og vil ikke synkronisere. Har forsøgt at ressette og følge manualen, men uden held.

Utroligt ringe, at der kan være så mange fejl på et nyt produkt, og jeg kan se, jeg ikke er den eneste, det er sket for.

7. joulukuuta 2021

Hej Jannik

Jeg er ked af at høre dine høretelefoner ikke vil virke.
Vi vil meget gerne se på sagen, hvis du ønsker det.
Du kan kontakte os på support@argonaudio.com.
Skriv gerne hvilken model høretelefoner du har, så vi kan give den præcise service.

Med venlig hilsen og god jul
Martin, Argon Audio Support.

Customer Service par Excellence

I recently purchased the Solo network streamer. It is currently on it’s way and am of course excited to get it into my system. I just wanted to express my gratitude to Argon, most especially Martin for giving me one of the best customer experiences I can remember. Just went above and beyond through all of my questions and delivery needs. Thank you again Martin it has been a pleasure dealing with you.

23. marraskuuta 2021

Kanon kundeservice

Fantastisk kundeservice som var meget tålmodig med mine spørgsmål, hvilket sikrede, at jeg fandt netop de højtalere, som passede til mig.

Tusind tak for hjælpen. Jeg er helt igennem tilfreds med mine nye højtalere!

20. elokuuta 2021