Argon Audio Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Non giudico ancora le casse dal punto di vista musicale perchè devono ancora rodarsi. Ho dato 5 stelle per l'acquisto direttamente da Argon, per le informazioni e supporto ricevuti via email, per i t... Näytä lisää

Produits d’une très belle finition et très qualitatif. Pour un premier investissement dans le domaine du Hi-fi je ne peux que recommander ! Plus une livraison rapide et un suivi détaillé !

J’ai rencontré un problème technique suite à l’achat de ma platine vinyle. J’ai donc contacté le SAV, ils ont été très professionnels, efficaces et rapides dans nos échanges afin de trouver une soluti... Näytä lisää

Habe meine bestellte Ware schnell erhalten. Das war dann auch schon. Weder Fernbedienung, noch Lautsprecher funktionieren wie beschrieben. Einrichtung läuft auf Fehlermeldung. Mehrere Male alles... Näytä lisää

1. Hifi-myymälä

Argon Audio is a Danish audio company, known for our value-for-money products in the category: active speakers, headphones and turntables.

Erinomainen

77 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tilfældigheder i spil

Tilfældigheder i spil
Et sæt hovedtelefoner fra virksomheden er en ny forløsning i det musikalske miljø.
Men barnet er dødfødt.
Lyden går an. Men betjeningen går sine egne veje. Måske er vi ude i et klassisk dilemma mellem design og audio.

Høpsan
Det virker simpelthen ikke. Af og til skal jeg famle rundt på siderne, toppen eller midt på stænglerne af Argons earbuds. BT rækker langt, men det nytter ikke, når jeg ikke kan skrue op eller ned eller stoppe et kort øjeblik.
Når jeg bukker mig for at snørre skoene, falder den venstre kanal ud. Det samme sker, hvis jeg gaber eller tygger en pastil.
ANC manipulerer med de fine nuancer, og transparens er et hav af ubehagelig, hvid støj. Dog sidder de godt i ørerne, og de er bedst tjent som ørenringe, selv om den pynt ikke lige er min smag.
Oplevelsen er så horribel, at jeg ikke engang orker at sende dem retur og forsøge med et andet par.
Det er ikke besværet værd, og ærgrelserne er for store til at spilde mere tid på bras og poleret Brasso.

17. elokuuta 2023
Argon Audio-logo

Vastaus yritykseltä Argon Audio

Hej Klaus,

Jeg er ked af at høre du oplever problemer med betjeningen af dine earbuds.
Jeg har ikke kunne finde en bestilling fra dig i vores system, så jeg antager at du har købt dine earbuds hos HiFi Klubben.
Jeg er sikker på de gerne vil se på din sag hvis du kontakter dem på kundeservice@hifiklubben.dk

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på support@argonaudio.com.

Venlig hilsen
Martin – Argon Audio

Klare Kaufempfehlung

Wir sind so zufrieden! Der Klang ist super und dazu sieht der Spieler auch einfach sowas von schick aus. Top Qialität und sehr fairer Preis! Klare Kaufempfehlung.

15. toukokuuta 2023

Meget brugervenlig Bluetooth receiver

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge en Argons BT2 MK2 Bluetooth receiver i nogen tid nu, og dette produkt fortjener en femstjernet anmeldelse.

Da jeg skulle tilslutte receiveren, blev jeg straks imponeret over dens brugervenlighed. Der var ingen problemer med at oprette forbindelse til min smartphone, og produktet fungerede perfekt med alle mine Bluetooth-enheder. Lydkvaliteten var klar og stærk, og der var ingen problemer med forstyrrelser eller afbrydelser.

Jeg har nu brugt receiveren ca. 2 uger, og jeg har ikke haft nogen problemer overhovedet. Den er nem at bruge, og det fungerer fejlfrit hver gang. Jeg er meget tilfreds med mit køb, og jeg vil varmt anbefale dette produkt til alle, der søger en pålidelig og brugervenlig Bluetooth receiver.

Ordre: EU3637

28. huhtikuuta 2023

Bedste service ever

Argon sælger nogle fantastiske produkter i god kvalitet.
Der står ingen steder at de produceres i Danmark, men at det er designet og udviklet i Dk. Dette siger jo alene i sig selv at det IKKE er produceret i DK da det ellers tydeligt ville have fremgået på nettet og produktet mv.
Sidst Havde jeg mistet min fjernbetjening og skrev for at købe en ny hos Argon.
Artgon kvitterede min høflige forespørgsel med at sende mig en ny helt gratis... Tak for dette...
Det er som produkterne, top kvalitet og service...

19. huhtikuuta 2023

Professionalità, qualità e assistenza DOC

Complimenti all'azienda Argon Audio per i suoi prodotti di alta qualità ad un costo accessibile e l'assistenza che risponde sempre per qualsiasi richiesta! Sono soddisfatto degli acquisti Forte A5 e Basso 8 Mk2, li consiglio vivamente a chi vuole degli altoparlanti e sub di buona fattura!!!

16. maaliskuuta 2023

Ikke Dansk, produceres i Kina!

Jeg har forsøgt at danne mig et overblik over, hvor ARGON AUDIO's produkter produceres?
I gør meget ud af at fortælle om hvor gode løsninger I har og at i udvikler i Danmark mv. hvilket alt sammen leder mig i retningen af, at det er et skalkeskjul for at hele produktionen ligger i Kina!
Havde det ikke været tilfældet og produkterne potentielt havde haft en højere pris, havde jeg bestilt, da produktlinjen, navnlig højtalere / pladespiller mv. virker som gode produkter, men produktion i Asien er præcis det der er galt her i verden, og virksomheder som ikke vælger en bæredygtig produktion, skal ikke honoreres!
Måske det ville være en ide at være lidt mere gennemsigtige omkring jeres produktion mv!

Respons.....
Præcis den information mange ønsker at kunne forholde sig til, FØR MAN KØBER PRODUKTERNE! Det hjælper ikke meget at det udelukkende er at finde bag på produkterne efter man har købt dem!
Så træd i frem i lyset og tilføj til jeres præsentation af jer selv og jeres produktportefølje, at i producerer i Asien, det ville klæde jer.
Tak for svaret.

20. helmikuuta 2023
Argon Audio-logo

Vastaus yritykseltä Argon Audio

Hej Michael,

Jeg er ked af at høre du føler vi har ført dig bag lyset med hensyn til hvor vores produktion ligger. Der står Made in China/PRC (People's Republic of China) på flere af vores produkter og mange af vores manualer fortæller også at fremstillingen forgår i Fjernøsten. I øjeblikket er det en kombination af Kina, Taiwan, Thailand og Vietnam.

Vi har fokuseret på at fortælle at vores produkter er designet og udviklet i Danmark fordi dette, syntes vi og forhåbentlig mange andre, er et kvalitetsstempel i forhold lydenkvaliteten, designet og en fornuftig pris.

Jeg har ikke kunne finde en mail fra dig i vores system, men du er altid velkommen til at kontakte os på support@argonaudio.com.

Venlig hilsen
Martin – Argon Audio

Argon Solo network streamer

I bought the Solo network streamer a few weeks ago. It was delivered quickly to my door and it was very easy to install. Once in the network it goes out of sleepmode as soon as my Android chromecast sends the request, the same with my Apple Ipad with Airplay. Sound is broad lively and a dream to listen to. Sad I did not know this product existed before. Think I need an extra for my son.

8. tammikuuta 2023

Argon solo übertrifft qualitativ meine…

Argon solo übertrifft qualitativ meine Erwartungen. Besonders positiv ist zu bewerten, dass sich das Unternehmen bei anfänglichen Installationsproblemen sofort gekümmert hat und Lösungsmöglichkeiten aufgezeigt hat. Nach diesen Hinweisen konnte ich den solo problemlos installieren.
Frank Ehlebracht

18. joulukuuta 2022

Argon Radio 2i

I had some issue with power supply (noisy buzzing). Contacted Argon Audio and after few days they sent me new power supply. Now is everything fine. I'm satisfied with radio and also with Argon Audio response. I recommend.

8. joulukuuta 2022

klangmäßig zufriedenstellend

Ich bin so lala zufrieden. Aufbau und Einrichtung ging schnell und problemlos. Sehr ansehnlich. Nur nicht sicher ob man das Gerät dauerhaft eingeschaltet lassen sollte. Es kommt schon immermal vor, dass das Gerät auf einmal die Verbindung verliert. Man kann sich sofort wider verbinden und weiterhören. Aber es kann schon nerven. Würde meine Internetverbindung ausschließen da ich auf den Abspielgeräten weiterhin eine Internetverbindung habe. Aber will meinen Router auch nicht 100% ausschließen.

28. joulukuuta 2022