Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus Arvostelua 787

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

En helt igennem fantastisk oplevelse sidste år. Vi nød forestillingen med de fantastiske Arena-artister i fulde drag. Vi er klar igen i 2026 når I kommer til Silkeborg. Det bedste cirkus!

Har i dag haft en cirkusoplevelse af de store. Fantastiske artister - flot program. Bubber binder det hele sammen med dejligt humør og faglig viden. Det eneste minus var klovnen - ikke særlig sjov.... Näytä lisää

Super dygtige og talentfulde artister og værter, der gjorde oplevelsen unik! 🤹‍♀️👏🏽 🎪 Det er maaaaange år siden jeg sidst var i cirkus, og dette show var virkelig over alt forventning 😍 Mega sp... Näytä lisää

1. Sirkus

Cirkus Arena er hele Danmarks cirkus. Spiller hvert år i 105 byer i Danmark og Grønland. Cirkus Arena er prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vidunderligt cirkus

Vidunderligt cirkus - vi kom tilbage to gange på en uge, med forskellige hold af børnebørn. Malene Qvist er upassende i sin omtale af dem på De Dyre Pladser vs alle de andre… hun må meget gerne blive uddannet/udskiftet!

Vastaus yritykseltä Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Hej Pia. Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at artisterne blæste jer bagover og kunne imponere. Bubber og Malene improviserer nogen gange i manegen, så de siger aldrig 100 % det samme. Vi giver din feedback videre og glæder os til at se jer en anden gang. På gensyn 🎪

Dygtige kunstnere men forfærdelig komik (Hvis man da overhoved kan kalde det det)

Dygtige kunstnere, men man skulle nærmest have stoppet med det. Klovnen er dog det værste. Han virker så forældet i sin humor, og med den sexistiske stil. Forfærdelig tåkrummende at være vidne til.

Værterne virker også outdatet og med kedelig dynamik. Kan man ikke få noget fornyelse her der faktisk giver en følelse af 2025.

Og for høj lyd. Kunne godt skrues 30% ned så man ikke gik derfra med summen for ørnene. Især bekymrede for vores børn-.

22. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Hej Randi. Tak for din feedback. Vi er glade for at de mange artister kunne imponere jer. Det er ærgerligt at en enkelt medvirkende gør det til en to-stjernet oplevelse. Klovneri er jo komik og humor, som i høj grad er subjektivt - det er individuelt hvad man finder sjovt og ikke sjovt. Vi giver din feedback videre og glæder os samtidig over, at klovnenummeret skaber latter i teltet hver dag. Vi kan samtidig glæde dig med, at der er helt nye klovnerier på programmet i 2026 - så giv det en chance igen 🎪 Vi giver din bemærkning vedr. lyden videre til vores lydmand. God sommer.

Cirkus Arena.

Cirkus Arena var en god oplevelse. Artisterne var meget dygtige.
Men jeg savnede artister hvor der var dyr med f.eks. hunde, grise.
En foresstilling med kun heste og lidt kedelige kameler kan godt blive lidt kedeligt især for børn.
Klovnen Jimmys lange indslag med voksne var ikke sjovt og havde for mange seksuelle undertoner…. Klovnen er for børn som det år hvor han havde nummer med en “haj”
Har man set Cirkus Arena gennem flere år i træk er Klovnen Jimmy meget af det samme.

21. heinäkuuta 2025

Meget flot og sjov forestilling

Meget flot og sjov forestilling, dygtige og professionelle artister, klovne numrene er dårlige sexistiske undertoner og fylder alt for meget. Svært ved at høre hvad Bubber siger som han har en varm kartoffel i munden, men det lever jeg med da jeg i forvejen ikke kan udestå Bubber.
Hilsen Jørgen

Absolut ett besök värd

Vi såg föreställningen på Bornholm och var väldigt imponerad av kvaliteten. Det var verkligen fantastiska artister med internationell klass. Sen var det roligt att få vara på riktigt cirkus, där dom börja riva tältet precis när föreställningen är klar. Väldigt trevligt personal också.

19. heinäkuuta 2025

Ægte cirkus!

En helt fantastisk fascinerende forestilling som man forbinder med en ægte cirkus! Masser af dygtige artister, spændende akrobatiske numre, heste og kameler, sang og musik, humor! Glade og underholdende værter!
Fantastisk oplevelse for hele familien!

21. heinäkuuta 2025

Klovnen burde bestemt ikke anvendes, med mindre han ændrer stil.

Levede ikke op til forventninger årsagen elendigt klovne nummer, der fyldte alt for meget.
Klovnen’s nummer var for mig og min datter fyldt med sexistiske undertoner, han var selvoptaget og fyldte alt for meget, på en ikke sjov måde og sluttede et af numrene af med at skyde sig selv.
Børn på 3-4 år forstår ikke dette. .
Artisterne var virkelig dygtige og dyrene meget flotte.

Vastaus yritykseltä Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Kære Arndis. Tak for din feedback. Vi er glade for at de mange artister blæste jer bagover og kunne imponere. Det er ærgerligt at en enkelt medvirkende gør det til en to-stjerner oplevelse. Klovneri er jo komik og humor, som i høj grad er subjektivt - det er individuelt hvad man finder sjovt og ikke sjovt. Vi giver din feedback videre og glæder os samtidig over, at klovnenummeret skaber latter i teltet hver dag. Vi kan samtidig glæde dig med, at der er helt nye klovnerier på programmet i 2026.

Fantastisk og sjov og helt igennem…

Fantastisk og sjov og helt igennem god oplevelse. Flotte heste og hyggelige kameler. Dejlig forestilling med børnebørnene. De havde også en fantastisk og hyggelig dag. Den vil de/vi glæde sig til, når i kommer næste år.

Åkirkeby - Cirkus Arena 2025

Vi oplevede Cirkus Arena for første gang på Bornholm. Sidst vi var i cirkus var for 35 år siden, da vi selv var børn.
Nu var det vores tur til at tage børnene med i cirkus og give dem en oplevelse.
Generelt et flot traditionelt og moderne show med nogle meget dygtige artister og en duft af savsmuld.

Vi købte “Lykkeposen” hjemmefra, og jeg blev slemt skuffet. Havde regnet med, at blot var lidt merchandise fra Arena, som et minde fra netop et jubilæumsår fx en drikkedunk eller en nøglering. Men den indeholdte mange ting især fra BonBon-land - og fred være med det. Næste gang vil jeg droppe den og købe merchandise ved pladsen.

Klovnen ramte desværre slet ikke vores lattermusklen og fangede slet ikke børnene. Men han fyldte meget i showet, som en akavet med-vært, - en tynd omgang efter min mening.

Alt i alt en god og varm oplevelse.

18. heinäkuuta 2025

Tak for en skøn forestilling i Nexø 🤗…

Tak for en skøn forestilling i Nexø 🤗 fantastiske artister - flotte heste - søde kameler dejlig musik , sang og livsglæde . Er glad for jeg inviterede mig selv i Cirkus og 2027 er mine oldebørn store nok til at komme med og det vil jeg glæde mig til . Så jeg kommer igen 🎶🍿

17. heinäkuuta 2025