Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus Arvostelua 787

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

En helt igennem fantastisk oplevelse sidste år. Vi nød forestillingen med de fantastiske Arena-artister i fulde drag. Vi er klar igen i 2026 når I kommer til Silkeborg. Det bedste cirkus!

Har i dag haft en cirkusoplevelse af de store. Fantastiske artister - flot program. Bubber binder det hele sammen med dejligt humør og faglig viden. Det eneste minus var klovnen - ikke særlig sjov.... Näytä lisää

Super dygtige og talentfulde artister og værter, der gjorde oplevelsen unik! 🤹‍♀️👏🏽 🎪 Det er maaaaange år siden jeg sidst var i cirkus, og dette show var virkelig over alt forventning 😍 Mega sp... Näytä lisää

Vi såg föreställningen på Bornholm och var väldigt imponerad av kvaliteten. Det var verkligen fantastiska artister med internationell klass. Sen var det roligt att få vara på riktigt cirkus, där dom b... Näytä lisää

1. Sirkus

Cirkus Arena er hele Danmarks cirkus. Spiller hvert år i 105 byer i Danmark og Grønland. Cirkus Arena er prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Fantastisk stemning og stor oplevelse

Fantastisk stemning og stor oplevelse. Mit barnebarn, som bor i Dominikanske Republic - sagde “ I love it”. Det kan næppe blive større. Tak for en dejlig og skøn lørdag eftermiddag. ❤️

26. heinäkuuta 2025

Tak for en skøn oplevelse og ovenud…

Tak for en skøn oplevelse og ovenud dygtige artister!! Fed stemning og gode sange. Klovnen er bare ikke sjov. Børnene på 3 og 5 år forstod intet, og tiden er nok bare løbet fra den lumre stemning - særligt i et show for børn. Næste gang skal vi nok også lige have høreværn med. Musikken er meget høj. Men men men… artisterne er VILDT dygtige, så 4 stjerner.

Vastaus yritykseltä Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Hej Stine. Tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at I havde en god oplevelse og nød forestillingen, sangene, artisterne og stemningen. Klovneri og humor er meget subjektivt - det er inviduelt hvad man finder morsomt. Nogle børn elsker således årets klovn - andre forstår ikke komikken. Vi forsøger altid at ramme meget bredt med vores forestillinger, så de appellerer både til de små, de unge, de voksne og ældre. Vi tager din feedback vedr. klovneriet med videre og glæder os til at præsentere 2026-programmet, hvor vi har helt nye klovnerier på programmet - det kan I godt glæde jer til. Vi er samtidig opmærksomme på lyden. Der sidder således en lydmand i teltet og live-mixer lyden under forestillingen. Vi har givet din besked videre til ham :-) Lyd kan også opleves forskelligt fra person til person. Synes man lyden er for, kan man derfor også få gratis ørepropper i kioskerne. Vi glæder os til at se jer igen 🎪 På gensyn ☺️

Fantastisk cirkus som imponerer gang på…

Fantastisk cirkus som imponerer gang på gang. Vi var helt målløse. Flotte velplejede og dresserede dyr og fuldstændig fantastiske artister. Tak til Bubber for at du tog dig tid til et foto med en gammel fan. Vi kommer igen næste år.

Klovn

Bortset fra "klovnen" Jimmi som vi syntes var vildt kedelig, langtrukken og irriterende, var det et fint klassisk show med meget dygtige artister!!

Fin forestilling , men dyreplageri

Synes det var et fint show med flotte numre og god musik/ indslag. Men min datter ønsker ikke at komme igen, idet hun synes der var dyreplageri af både heste og kameler. Drop dyrene siger hun!

Hej I fortæller dyrerne har gode vilkår - det glæder mig. Men min datter på 10 er jo ligeglad og det er hende som bestemmer. Du kan joikke forvente at de læser jeres hjemmeside , de vil bare ikke have dyr i cirkus.

25. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Hej. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I kunne lide showet, musikken og de flotte numre.

Vi vil gerne understrege, at dyrevelfærd er helt afgørende for os. Vores dyr er vores familie, og de kommer altid i første række – både under forestillingerne og i hverdagen, hvor de har store arealer at bevæge sig frit på, og hvor de passes, plejes og trænes med stor kærlighed.

Vi har samlet en masse information om dyrene og deres dagligdag her: www.arena.dk/dyr-i-cirkus-arena – vi håber, I har lyst til at tage et kig.

Meget flot forestilling

Meget flot forestilling. Vi var alle underholdte og kommer igen i 2026. Meget dygtige artister og flotte dyr. Det er helt utroligt at det de gør kan lade sig gøre.

22. heinäkuuta 2025

Rigtig god oplevelse med masser af magi…

Rigtig god oplevelse med masser af magi og med nogen virkelig gode artister. Eneste var, at Bubber snakkede længe før numrene så det udfordrede min søns tålmodighed lidt som bare gerne ville se cirkus numre. Ellers en super forestilling.

23. heinäkuuta 2025

Virkelig noget af det mest fantastiske…

Virkelig noget af det mest fantastiske jeg har oplevet. Helt vildt dygtige artister. Her når de andre cirkus jer ikke til sokkeholderne! Malene og Bubber førte os smukt gennem aftenen med nærvær og entusiasme. Også super fedt at de lige havde tid til at foto bagefter ❤️ Især ham den 15 årige dreng der stod på hænder imponerede mine børn som allerede har besluttet af vi skal i cirkus arena igen næste år. Tak for en fantastisk oplevelse 👌

Rigtig flot show

Rigtig flot show, med dygtige artister.
Jeg har kun to negative ting at sige om Cirkus Arena:
- Toiletvognen har nok set bedre dage.
- Og jeg venter fortsat på svar fra deres kundeservice (skrev en mail til dem d. 13/5 2025). Vi købte de dyre slushicekrus, med tanken om at de også kunne bruges herhjemme, men da vi kom hjem opdagede vi at det ene krus har en indvendig revne.

Tak for svar, jeg har nu sendt en mail igen.

7. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Hej Marie. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I syntes forestillingen var rigtig flot med dygtige artister. Vi forsøger at holde vores toiletter flotte og rene, og de bliver jævntligt gennem dagen rengjort. Mht. revnen i koppen, så har jeg undersøgt sagen. Det virker ikke til, at mailen er kommet frem til os - derfor det manglende svar. Du må derfor meget gerne gensende den, så vi kan besvare din henvendelse. På gensyn :)

Oplevelsen er ikke, hvad den har været

Bubber, I skulle tage at håndplukke nogle flere kvindelige artister til jeres cirkus.

Vastaus yritykseltä Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Hej Maria. Tak for din feedback.

Hos Cirkus Arena sammensætter vi hvert år holdet ud fra talent, originalitet og kvalitet. I årets cast kan du opleve ni kvindelige artister, som hver især bidrager med masser af talent. Men vi tager selvfølgelig din feedback med videre :-)

Vi håber, du får lyst til at kigge forbi igen en anden gang og opleve magien på ny. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Et godt show

Som voksen syntes jeg, at I leverede et fantastisk show, men cirkus er jo mest for børn. Jeg havde mit barnebarn med på 3 1/2 år, og her kunne der måske godt være lidt mere for børn, såsom flere dyr, børn elsker jo dyr ( det kunne f.eks. være show med hunde) eller klovnen kunne måske være lidt mere børnepræget.
Jeres boder ude foran, ville være dejligt hvis alle tog imod et betalingskort og ikke kun kontant. I har godt nok en hæveautomat, men der skal man betale ekstra for at hæve i den, det syntes jeg måske ikke er i orden.

21. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Kære Flemming. Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du fandt forestillingen fantastisk. Vi takker for din feedback og kan glæde dig med, at vi i 2026 præsenterer en helt ny forestilling med nye børnevenlige klovnerier for hele familien. Vi glæder os til at løfte sløret for, hvad der sker! :-) Alle vores kiosker - pånær lysartikel- og candyfloss-boden - tager imod kort og MobilePay. Der er bare forskellige køer til kortbetaling og kontantbetaling ved hver kiosk :-) Vi tager din feedback vedr. mulig kortbetaling ved de sidste boder med videre. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen. På gensyn :-)

Cirkus Arena leverer en helt rigtig…

Cirkus Arena leverer en helt rigtig cirkusoplevelse.
Duften af popkorn og savsmuld, spænding og sjov fra start til slut.
Det var vores børns første oplevelse af cirkus, og de spørger allerede om vi skal afsted igen næste år.

21. heinäkuuta 2025