Ardennes-étape Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een geweldig leuke en stijlvol ingerichte B&B met heerlijke jacuzzi! Het vrije uitzicht op de vallei is fantastisch! De gastvrouw en -heer zijn goed bereikbaar en erg behulpzaam. We hebben hier een he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Boeking verliep zonder enig probleem. Site is duidelijk en simpel te navigeren. Informatie en fotos over de woning duidelijk en compleet. Veel voldoende touristische info om verblijf compleet te maken... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Bedrijf checkt informatie over woningen niet waardoor deze niet klopt. Dit betekent dat men hele andere verwachtingen kan hebben over de woning die niet juist zijn. Ardennes etape vindt dat ze juri... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Tolles Haus mit wunderbarem Grundstück und einem tollen Ausblick. Die Nähe zur Autobahn empfanden wir nicht als störend! Alles sauber, gut ausgestattet, viel Platz! Toller Pool, die Sauna etwas klein... Näytä lisää

Yritys on vastannut

94 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

aangenaam en gezellig verblijf

aangenaam en gezellig verblijf, heel mooi gelegen id natuur! Misschien iets te kleine living voor 15personen, maar fijne slaapkamers met goeie bedden. Leuke kelder met sauna en spelzaal.
Nieuwe Bbq!

18. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van het aangename en gezellige verblijf in de mooie natuurlijke omgeving.
Graag tot een volgende vakantie!

Prachtig verblijf gehad

Prachtig verblijf gehad, alle comfort. Duidelijke uitleg gekregen op voorhand. De foto's toonden het verblijf zoals het was. Informatie gekregen over de omgeving. De klantendienst was gemakkelijk bereikbaar en beantwoordde mijn mails de dag zelf nog wanneer ik een vraag had.

14. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Het doet ons veel plezier te horen dat uw verblijf comfortabel was en dat de communicatie vooraf duidelijk en correct verliep.
We doen er alles aan om u goed te begeleiden, dus dit soort feedback maakt ons echt blij! Dank u wel en hopelijk tot snel voor een volgende heerlijke vakantie! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke site om mee te boeken

Duidelijke site om mee te boeken!
Borg werd mooi op tijd teruggestort. Alle informatie is aanwezig op de site om je goed voor te bereiden.

18. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot is verlopen! Een duidelijke website en een stipte terugbetaling van de waarborg, dat is precies wat we willen bieden. Super dat u alles wat u nodig had terugvond op de site. Hopelijk mogen we u snel opnieuw verwelkomen! 😊

1e keer geboekt via Ardennes-étape, super goede ervaring

Mooie vakantiewoning geboekt bij Ardennes-étape. Voor ons de eerste keer en een positieve ervaring. Het boekingsproces en de communicatie hierover verliep perfect. De foto's en beschrijving van de vakantiewoning kwamen overeen met de werkelijkheid.
Voor herhaling vatbaar.

11. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Wat super om te horen dat uw eerste ervaring met Ardennes-Étape meteen zo positief was! Dat alles vlot verliep en de woning helemaal klopte met de foto's, daar doen we het voor!
Ik hoop van harte dat we u binnenkort opnieuw mogen helpen bij een volgende mooie vakantie in de Ardennen! 😊

uitstekend weekend

Alles was voorhanden om er een onvergetelijk weekend van te maken. Ons voorschot voor volgend jaar hebben we de dag na onze thuiskomst reeds betaald. Als dat geen bewijs is van onze tevredenheid!!

11. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Wat een geweldige reactie, dank u wel!
Het doet ons ontzettend plezier te horen dat alles naar wens was en dat u zo genoten heeft. Dat u meteen na thuiskomst al voor volgend jaar geboekt heeft, is voor ons het mooiste compliment. We kijken er nu al naar uit om u opnieuw te ontvangen!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige vakantie huizen voor meerdere…

Prachtige vakantie huizen voor meerdere personen.
Zowel voor grote gezinnen als voor groepen.
Afhandeling na boeking en teruggave waarborg wekt perfect.

13. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Wat fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen! Fijn dat u tevreden bent over het aanbod en over de vlotte administratieve afhandeling. Daar doen we het voor!
Alvast een heel fijn verblijf gewenst in juni. 😉

zeer positieve ervaringen

wij hebben al regelmatig geboekt via Ardennes-étape. Nog nooit problemen gehad. Duidelijke, correcte communicatie. Beschrijving van de huizen is correct.
Wat ook heel handig is dat je onmiddellijk de totaalprijs van de woning kent (alle kosten zijn verrekend in de totaalprijs, geen verassingen meer)

6. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Wat fijn om te lezen dat u al regelmatig via Ardennes-Étape geboekt heeft en dat alles telkens zo vlot verloopt!
Transparantie en correcte info, dat is waar we voor staan, en ik ben blij dat dat ook zo bij u overkomt.
Graag tot een volgende vakantie in de Ardennen! 😊

Fantastisch vakantieverblijf.

Fantastisch vakantieverblijf.
Waren er voor het tweede jaar op rij met de kinderen en kleinkinderen voor een weekend.

4. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Wat fijn dat u opnieuw met de hele familie bij ons verbleef!
Het is altijd een groot compliment wanneer gasten terugkomen. We hopen dat het weer een warm, gezellig en ontspannen weekend was. Tot volgend jaar? :)
Kim - Ardnnes étape.

Tolles Haus

Tolles Haus mit wunderbarem Grundstück und einem tollen Ausblick.
Die Nähe zur Autobahn empfanden wir nicht als störend! Alles sauber, gut ausgestattet, viel Platz! Toller Pool, die Sauna etwas klein und alt aber für völlig ausreichend! Unkomplizierte Übergabe und -nahme durch wirklich nette Vermieter! Wir kommen bestimmt wieder!

4. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns zu hören, dass Sie das Haus, den großen Platz und den schönen Ausblick genossen haben. Auch dass die Nähe zur Autobahn kein Problem für Sie war, freut uns sehr! Wir nehmen Ihre Anmerkung zur Sauna gerne auf und sind froh, dass Sie insgesamt einen angenehmen Aufenthalt hatten. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Saanut 5/5 tähteä

Super verblijf in prachtige omgeving

Super verblijf in prachtige omgeving. Zeer de moeite waard

6. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Wat fijn om te horen dat uw verblijf zo goed was en dat u heeft kunnen genieten van de mooie omgeving! De Ardennen hebben inderdaad veel te bieden, en ik ben blij dat u dit heeft mogen ervaren. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe, mooie vakantie!

Saanut 5/5 tähteä

ben al jaren klant en heb nooit klacht…

ben al jaren klant en heb nooit klacht moeten maken.

31. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Wat fijn om te horen dat u al zo lang klant bent en altijd tevreden bent geweest! Dat u nooit een klacht heeft hoeven indienen, is voor ons echt het mooiste compliment.
Hopelijk tot snel voor een volgend verblijf!

Saanut 5/5 tähteä

Klantenservice perfect en Goede service v organisatie en…

Goede service v organisatie en fantastisch mooi groot vakantiehuis in Bouillon met geweldige eigenaar die meteen op appjes reageert.

28. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Wat fijn om te horen dat alles zo goed geregeld was en dat het vakantiehuis in Bouillon zo geslaagd was! Het is altijd prettig als de eigenaar zo snel reageert en meedenkt. Bedankt voor uw feedback en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe, zorgeloze vakantie!

Saanut 5/5 tähteä

Een onvergetelijk verblijf dankzij de klantenservice van Ardennes étape

Bij Ardennes-étape geniet u van echte ondersteuning tijdens uw verblijf. Ik had hulp nodig en hun team reageerde binnen enkele minuten. Kim heeft in het bijzonder ons probleem met opmerkelijke efficiëntie opgelost. Op vakantie gaan om te ontspannen betekent ook de zekerheid hebben dat u niet in de steek wordt gelaten bij problemen. Hartelijk dank voor deze gemoedsrust die ons verblijf echt aangenaam heeft gemaakt!

10. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Wat een leuke feedback! :)
Ik ben zo blij dat ik u snel en efficiënt heb kunnen helpen, het is altijd ons doel om te zorgen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.
We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Tolles Unternehmen

Tolles Unternehmen; schnell und strukturierte Planung und suche nach einer Unterkunft, sowie perfekte und korrekte weiter Begleitung der Unterkunft.

1. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Wir danken Ihnen für Ihre positive Reaktion! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden waren. Wir legen großen Wert darauf, dass unsere Gäste einen angenehmen und problemlosen Aufenthalt haben, und freuen uns, dass wir dies für Sie erreichen konnten. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Goed georganiseerd

Goed georganiseerd, we zijn zeer tevreden.

24. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Het is altijd fijn te weten dat onze gasten het naar hun zin hebben gehad. We hopen u snel weer te mogen helpen voor een nieuw avontuur in de Ardennen! 😊
Kim - Ardennes étape

Saanut 5/5 tähteä

altijd gemakkelijk om een vakantie…

altijd gemakkelijk om een vakantie verblijf te zoeken en te boeken en een correcte afhandeling achteraf

7. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Wij zetten ons in om het zoeken en boeken van een vakantieverblijf zo eenvoudig en vlot mogelijk te laten verlopen. Hopelijk heeft u genoten van uw tijd in de Ardennen. Als u opnieuw zin krijgt in een ontspannen vakantie, dan staan wij klaar om u opnieuw te helpen!
Kim - Ardennes étape

Saanut 1/5 tähteä

gedateerd. geen 'welkom' gevoel

de locatie was zeer goed al was het mooiste zicht wel langs de kant waar geen ramen waren.
er hingen overal briefjes wat niet mocht en hoeveel alles zou kosten. je voelde je hierdoor eigenlijk echt niet welkom.
het huis is echt wel aan vernieuwing toe. het oogt niet gezellig en voor die prijs per nacht vind ik dat je wel meer mag verwachten. het bijbetalen voor wifi is echt niet meer van deze tijd. het huis vernieuwen, beter isoleren en ene forfait vragen voor elektriciteit zou beter zijn. wij hebben s' nachts de verwarming niet opgezet en echt amper in het huisje verbleven en hadden al 14,5 euro.
het bed is het slechtste waar wij in jaren hebben geslapen. ondanks de topper rolden we constant naar het midden. het huisje aanbieden als knus voor Z personen en dan geen dubbele dekbed voorzien was ook echt wel niet zo praktisch. ofwel kies je kies je voor basic, maak je het gezellig, voorzie je een houstoof etc ofwel investeer je in isolatie en werk je alles beter af.

6. maaliskuuta 2025

Beste Rob,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt mij te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen dat onze gasten zich welkom voelen en zullen uw feedback gebruiken om verbeteringen te overwegen.
Graag help ik u verder en zou ik willen vragen om het reservatienummer zodat ik de situatie kan onderzoeken en kijken wat ik voor u kan doen.
Nogmaals excuses voor het ongemak, en ik kijk ernaar uit om van u te horen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik boek al jaren via Ardennes-Etappe en…

Ik boek al jaren via Ardennes-Etappe en zelden problemen gehad.

19. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Hartelijk dank voor uw jarenlange vertrouwen in ons! Ik ben blij te horen dat u steeds tevreden bent en nauwelijks problemen heeft ondervonden. We blijven ons inzetten om u een zorgeloze en aangename ervaring te bieden.

Saanut 5/5 tähteä

Gaan al jaren met Ardennen-etape op…

Gaan al jaren met Ardennen-etape op verlof steeds tevreden over de verblijven en de service.

18. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Bedankt voor uw vertrouwen en positieve reactie!
We zijn blij dat u steeds tevreden bent en hopen u nog vaak te mogen verwelkomen.
Kim -Ardennes étape.

Geweldig mooi huis!

Geweldig mooi huis en van alle gemakken voorzien. Modern ingericht, veel licht door de enorme ramen waardoor je een fantastisch uitzicht hebt op het dorp. Supermarkt en bakker op 300 meter. Badkamers super netjes en schoon. Keuken heel goed voorzien van alls wat je nodig hebt.
Kortom geweldige plaats om de Ardennen te ontdekken.

15. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape

Bedankt voor uw enthousiaste reactie!
Fantastisch dat u zo genoten heeft van het huis en de omgeving. We kijken ernaar uit u opnieuw te verwelkomen.
Kim - Ardennes étape.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin