Een geweldig leuke en stijlvol ingerichte B&B met heerlijke jacuzzi! Het vrije uitzicht op de vallei is fantastisch! De gastvrouw en -heer zijn goed bereikbaar en erg behulpzaam. We hebben hier een he... Näytä lisää
Boeking verliep zonder enig probleem. Site is duidelijk en simpel te navigeren. Informatie en fotos over de woning duidelijk en compleet. Veel voldoende touristische info om verblijf compleet te maken... Näytä lisää
Bedrijf checkt informatie over woningen niet waardoor deze niet klopt. Dit betekent dat men hele andere verwachtingen kan hebben over de woning die niet juist zijn. Ardennes etape vindt dat ze juri... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tolles Haus mit wunderbarem Grundstück und einem tollen Ausblick. Die Nähe zur Autobahn empfanden wir nicht als störend! Alles sauber, gut ausgestattet, viel Platz! Toller Pool, die Sauna etwas klein... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Avenue Constant Grandprez 29, 4970, Stavelot, Belgia
- +31 40 304 10 87
- info@ardennes-etape.nl
- ardennes-etape.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Slechte service van Ardennes Etappe!
We hadden een huis voor onze vriendengroep en kregen de middag VOOR vertrek te horen dat het huis waterschade had. Geen probleem.. Deze situatie kan zich natuurlijk voordoen echter vond ik de service vanuit Ardennes etappes zo slecht hierin.
In de mail van annulering stond een telefoon nummer.
Ik heb 3 keer gebeld en 3 x een callcenter eraan gekregen welke aangaf niet in het systeem te kunnen en mij dus ook niet verder te helpen. De eerste (12:45 ) medewerker die ik telefonisch sprak gaf aan dat ik terug gebeld zou worden. 2 uur (14:45) later had ik nog niks gehoord dus opnieuw gebeld. ook de 2de gaf aan dat ik gewoon geduld moest hebben want als ze zeiden dat ze me terug zouden bellen zouden ze dat doen. om 16:45 nog maar eens gebeld, helaas dezelfde situatie.
Ik besloot om een email te sturen met de uitleg van het bovenste en hoe ze het in hun hoofd haalde om mensen zo achter te laten 1 dag voor vertrek.
om 17:09 werd ik gebeld door die gene die mij de annulering door had gezet. Ze beloofde meerdere dingen zoals 15% korting voor het ongemak. Dat ze me meerdere opties nog op de mail zou zetten. dat ik voor 09:30 gebeld zou worden met een oplossing en bevestiging.
Bovenstaande 3 dingen zijn alle 3 niet waar gemaakt.
Door ons zelf wat aan te passen zijn we uiteindelijk maar akkoord gegaan met een woning welke als Backup plan was door gestuurd door ardennes ettappes ook al voldeed deze niet aan onze voorkeuren.
Uiteindelijk bij het huis gekomen hadden we een parel te pakken! prachtige accomodatie en super lieve hosts die echt in staan voor hun gasten.
Helaas hebben we de service van Ardennes etappe nu echt voor het eerst mega slecht gezien. en juist voor hun nalatigheid kon er geen 15% korting vanaf..
(dat is het minste wat ze konden doen bij zo'n situatie.) ze hebben alleen dossier kosten terug betaald als "Goedmakertje"
Op vrijdag middag aangekomen in het huisje opende we de website van Ardennes Etappe. Waar 10% last minute boekings korting word aangegeven..

Reisegruppe 2025
Eine angenehme Abwicklung mit dem Anbieter. Änderungswünsche wurden direkt verarbeitet. Es hat alles mit der Buchung wunderbar funktioniert. Alle erforderlichen Angaben wie Adresse, Schlüsselübergabe usw. waren sehr übersichtlich.

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Huis gehuurd via Ardennes Etape.
Huis gehuurd via Ardennes Etape.
Mooie grote woning maar slechte hygiëne en slecht onderhoud waardoor gevaarlijke situaties voor onze kinderen.
In het zwembad liepen muizen over het afdekzeil en zelfs 1 dode muis uit het zwembad gevist.
Dit huis heeft eerst onderhoud nodig alvorens het opnieuw verhuurd mag worden.

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Alles is heel goed verlopen
Alles is heel goed verlopen! Super huis en geen problemen ervaren.

Was een leuk familie-uitstap
Was een leuke familie-uitstap, waarbij wij hebben kunnen genieten van zowel het vakantiehuis en de korting van de lokale partners van Ardennes-étape

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Bij Ardennes-etape vind je altijd het…
Bij Ardennes-etape vind je altijd het huis dat past bij jouw groep. Ze hebben een hele fijne klantenservice en ze informeren je altijd meer dan voldoende.

Huur vakantie woning Trios-Ponts
Wij hebben een met 9 man een woning gehuurd in Trois-Ponts 6 volwassen en 3 kinderen, alle was zoals beloofd netjes, mooie woning, mooi uitzicht en schoon heel schoon .Zaker voor herhaling vatbaar TOP

Agentur gut - Haus/Eigentümer schlecht
Das Unternehmen Ardennes étape macht gute Arbeit und verdient eigentlich 4 Sterne . Es ist der Eigentümer Lodomez in Xhoffraix, der diese schlechte Bewertung zu verantworten hat. Das von uns gemietete Haus ist einfach überbelegt mit zugelassenen 15 Personen. Außerdem hatte es ein verschimmeltes Schlafzimmer (wodurch 4 Personen kein Bett hatten) und eine gefährliche Treppe durch die wir eine Person mit schwerer Gehirnerschütterung hatten. Also: 10 Personen max, das schimmelige Zimmer auslassen, ein Doppelbett in einem Kellerraum (!) ebenfalls auslassen und für 10 Personen vermieten, dann wäre es ganz ok.

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Heerlijk voor stellen (met oudere kinderen)
Zeer complete vakantiewoning. Heerlijke jacuzzi, fijn balkon, complete keuken en gezellige woonkamer met fijne tv met Netflix. Neem wel je eigen hout mee. Op de benedenverdieping enkel houtkachels aanwezig. Voor minder valide mensen: geen trapleuning. Voor ouders met kleine kinderen: Daar is het balkon te gevaarlijk voor en de slaapkamers liggen ver uiteen met een aparte trap zonder traphekjes. Ook voor de hond vind ik het te gevaarlijk op het balkon. Leuke spelletjes aanwezig. Ruime parkeerplaats dicht bij het huis.

Waimes Walk 122 Ardennen
Wij waren met de familie in Waimes Walk 122 in het voormalige klooster. Een fantastische belevenis. Een perfect, stijlvol ingericht huis met ruim voldoende mogelijkheden in en rondom het huis.
Het was er erg schoon en netjes.De bedden waren opgemaakt. De eigenaren waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Kortom een echte aanrader

aanrader
De locatie, het huisje zelf, de ontvangst, het uitzicht. Perfect gewoon.

Professionelle Organisation
Professionelle Organisation. Wir mieten schon viele Jahren grosse Ferienhäuser für unsere Familie (35P) via Ardennes-étappe und waren immer voll zufrieden mit der Leistung. Kommunikation und Zahlungsabwicklung ist einfacher als jeweils mit einzelnen Vermieter zu interagieren. Vor allem ist natürlich das grosse Angebot sehr praktisch und übersichtlich.

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
voor de eerste keer geboekt bij…
voor de eerste keer geboekt bij ardennes-etape. gemakkelijk te boeken. zodra geboekt krijg je veel extra info over de streek.

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Fijn verblijf eind mei 2025 !
Goede site, prima benaderbaar.
Snelle opvolging per mail e.d.
Bieden mooie accommodaties aan.

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Super für Alle die schöne Häuser in den…
Super für Alle die schöne Häuser in den Ardennen sucht

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Al vele keren een vakantiehuisje…
Al vele keren een vakantiehuisje gehuurd bij Ardennes etape, en altijd zeer tevreden. Prijs / kwaliteit altijd correct, duidelijke site om te boeken, en bij problemen zeer behulpzame en vriendelijke klantendienst

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Top site voor huizen in ardennen.
Top site voor huizen in ardennen.
Overzichtelijk, veel informatie en snel antwoord van klantendienst.

Handige aanbieder
Heel handige website, enigste minpuntje is dat je bvb (nog) niet van maandag tot maandag kan boeken, dit zouden ze in een update van de website best wel aanbieden

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Op zoek naar een vakantiewoning voor een familie weekend
Op zoek naar een vakantiewoning voor een midweek met familie, kwam ik op Ludique in Barvaux uit. Vooraf ook revieuws gelezen, waarvan niet alles positief. Maar daar de meeste wel positief waren, hebben we het geboekt. En is een prachtige 3D video op de site, en zo is ook de woning. Wij kregen van te voren de code voor de sleutel, en de gastvrouw kwam later. Werden hartelijk ontvangen, en kregen wat uitleg over op zwembad en afval scheiding. We hebben een heerlijke midweek gehad, en heerlijk gezwommen. Na 5 dagen de borg weer terug gehad, dus dit is zeker een aanrader. Zeker geen enkele negatieve ervaring

Correcte info.
Ardennes-étape geeft correcte informatie, waar zowel positieve als negatieve kritiek aan bod mag komen, wat als klant een juiste inschatting helpt te maken.