Ardennes-étape Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Bedrijf checkt informatie over woningen niet waardoor deze niet klopt. Dit betekent dat men hele andere verwachtingen kan hebben over de woning die niet juist zijn. Ardennes etape vindt dat ze juri... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mooi huis en mooie omgeving met veel ruimte en privacy. Fijn contact met eigenaren, denken met je mee en zijn erg toegankelijk. Wel erg warm in huis met vele ramen (maar was dan ook 38 graden tijdens... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Huis mooi schoon het huis heeft ontzettend veel charme. Bedden waren fantastisch opgemaakt. Zwembad was perfect! Tuin was super mooi. En de huisbaas reageert snel als je vragen hebt. Alleen voor mens... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tolles Haus mit wunderbarem Grundstück und einem tollen Ausblick. Die Nähe zur Autobahn empfanden wir nicht als störend! Alles sauber, gut ausgestattet, viel Platz! Toller Pool, die Sauna etwas klein... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

104 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekend verblijf in dit mooie huis

Prima en snel contact met zowel klantenservice als ook met de beheerder van het huis.

10. maaliskuuta 2026

Hallo Margaret,
Merci voor je review! Altijd fijn als alles gewoon vlot loopt.😄 Zo hoort het! We zien je graag snel terug voor een volgende trip 😉

Saanut 3/5 tähteä

Erg leuk huisje in een fijne omgeving

Erg leuk huisje in een fijne omgeving. Compleet en van alle gemakken voorzien. Echter zou een goede schoonmaakbeurt en wat vervanging van gebruiksartikelen zeker niet overbodig zijn. Slaapkamers zijn overigens prima wat bedden betreft en wel schoon.

8. maaliskuuta 2026

Hallo Ramon,
Klinkt als een gezellig verblijf! 😄 Fijn om te lezen dat jullie het huisje en de omgeving zo prettig vonden. Hopelijk tot snel weer!

Geweldig

Geweldig ! Top huis, top service :) Ardennes-étape is een echte aanradder, het team doet er alles aan voor een perfect verblijf en voor ons is dat helemaal gelukt! Een 10 op 10

7. maaliskuuta 2026

Hallo!
Wauw, wat een mooie review! 💛Dat jullie ons een 10/10 geven, is super om te lezen. We zien jullie graag nog eens terug!

Saanut 1/5 tähteä

Onze vakantie bij Ardennes-étape is…

Update: 5 maart 2026:

Ik wil graag een update geven op mijn eerdere review. Naar aanleiding van mijn klacht en dit bericht heeft Ardennes-étape opnieuw contact met mij opgenomen. Ze hebben aangegeven de situatie serieus te heroverwegen en nemen alsnog hun verantwoordelijkheid om dit netjes voor ons op te lossen. Ik waardeer deze proactieve houding en heb het gevoel dat er nu wel naar onze situatie geluisterd wordt. Wordt vervolgd.

Onze vakantie bij Ardennes-étape is uitgelopen op een grote teleurstelling. Voor een verblijf van bijna € 3.000 verwacht je kwaliteit en rust, maar we kregen het tegenovergestelde.
De woning zat vol technische gebreken: problemen met de elektriciteit, wifi, een defecte wasmachine en een lekkage. Het alarm ging 's nachts ongewenst af, waardoor onze nachtrust werd verpest. Het zwembad (de hoofdreden van onze boeking) was door technische mankementen vaak te koud voor de kinderen.
Het ergste was de totale inbreuk op onze privacy. De verhuurder is twee dagen lang in de woning aanwezig geweest voor reparaties. Je boekt een privéhuis voor je rust, maar we voelden ons twee dagen lang opgelaten in ons eigen verblijf. Voor mijn 65-jarige moeder zie ziek was deze onrust onacceptabel.
We zijn uiteindelijk een dag eerder vertrokken omdat de maat vol was. De reactie van de klantenservice? Een schamele tegoedbon van € 255 (nog geen 10% van de som) die ons verplicht om nógmaals bij hen te boeken. Dit voelt als een belediging na een verpest gezinsmoment.
Conclusie: Ardennes-étape neemt haar verantwoordelijkheid niet en verschuilt zich achter magere kortingscodes. Denk twee keer na voordat je hier zoveel geld uitgeeft.

16. helmikuuta 2026

Hallo,
Bedankt voor je update. We zijn opnieuw in je dossier gedoken en hebben ook je eerdere ervaring mee in rekening genomen. Dat heeft ervoor gezorgd dat we dit opnieuw hebben opgenomen met de eigenaar en er actief aan gewerkt hebben dit correct af te ronden.
We kijken ernaar uit om jullie opnieuw te mogen verwelkomen.

Fijne site

Fijne, duidelijke site waar je heel snel een goed overzicht krijgt van de leukste huisjes in de Ardennne. Klantenservice ook top; het huisje wat wij geboekt hadden, ging helaas verdwijnen maar we kregen direct goede alternatieven aangeboden. Wij boeken zeker weer via deze site!

20. helmikuuta 2026

Hallo Marieke,
Top om te lezen! 😄Onze klantenservice die meteen een goed alternatief aanbiedt… zo hoort het natuurlijk. Hopelijk tot snel weer voor een volgende Ardennen-trip!

Superfijne ervaring

Heel professioneel, duidelijk. Fijn betrouwbaar gevoel. En we hadden een geweldig verblijf!

14. helmikuuta 2026

Hallo Annelieke,
Top om te lezen! 😄 Professioneel en duidelijk… dat klinkt als een perfecte combinatie. Hopelijk tot snel weer voor een nieuwe Ardennen-trip!

Saanut 4/5 tähteä

Fantastisch huis voor gezinnen en kinderen

Heel gaaf huis, met prachtige ligging, grote tuin en verwarmd zwembad met wellness. Fijn ook de eigen slaapkamers met eigen badkamer en wc. Wel mogen de badkamers een upgrade krijgen, iedere badkamer een douche bijv. Ook het keukengerei mag iets meer. En ook wat meer loungeplekken in de woonkamer, nu is er een grote bank, maar zitfauteuils bij pooltafel bijv. We hebben een geweldige week gehad en zouden er zo weer naar terug gaan. Hele aardige eigenaar ook.

20. helmikuuta 2026

Hallo Jannieke,
Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo genoten hebben! 😊 Dank voor jullie tips over de badkamers, het keukengerei en extra loungeplekken – dat nemen we zeker mee. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!

Zorgeloze vakantie

Een goede ervaring met ardennes etappe. Makkelijk contact met de eigenaren van de woning. Geen service van ardennen etappe nodig gehad, maar dit was wel makkelijk te realiseren in dien nodig.

13. helmikuuta 2026

Hallo!
Klinkt als een vlot en zorgeloos verblijf! 😄 Hopelijk tot snel weer voor een volgende Ardennen-uitstap!

Fantastisch verblijf gehad in de Tero Lodge

Fantastisch verblijf gehad in de Tero Lodge, direct naast het circuit van Spa Francorchamps. We waren met 40 volwassenen en 3 kinderen in de leeftijd 13-17.

Ruime kamers, grote douche/toilet ruimtes bij iedere kamer, voldoende ruimtes om spelletjes te spelen, samen te eten. Goed uitgeruste keukens met veel pannen/schalen/messen. Het ontbrak aan niets!

De ontvangst door de beheerder (onsite) was zeer vriendelijk en voor alle vragen konden we direct bij hem terecht en werden meteen beantwoord.

Schitterende ruimte om het huis met voldoende ruimte voor barbecue.

Ik kan iedereen dit grote vakantieverblijf aanraden, wij hebben alweer geboekt om nog dit jaar terug te gaan!

13. helmikuuta 2026

Hallo Dimitri,
Wauw, wat een mooie review! 💛 Met 43 personen samen genieten en dan lezen dat het aan niets ontbrak… dat klinkt als een heerlijk verblijf. Fijn dat de keukens goed uitgerust waren, de ruimtes ruim genoeg en de beheerder zo toegankelijk. Dat jullie al opnieuw geboekt hebben om terug te gaan, zegt alles. 🤩We kijken er enorm naar uit om jullie weer te mogen ontvangen!

Saanut 5/5 tähteä

mooi aanbod van prachtige huizen in de…

mooi aanbod van prachtige huizen in de Ardennen

1. helmikuuta 2026

Hallo Rogér,
Dank je wel! 😊 Leuk om te horen dat je ons aanbod zo mooi vindt. Hopelijk mogen we je snel helpen bij het boeken van een volgend verblijf.

Saanut 5/5 tähteä

10 Sterren voor jullie.!!!!

Ik ben vandaag op een geweldige manier geholpen door Fanny van de klantenservice van Ardennes-Etape.!!
Ik had zelf een behoorlijke domme fout gemaakt..,maar ik werd binnen een uur teruggebeld en echt super fijn geholpen..,
Dus eigenlijk verdienen ze meer dan 5 sterren van ons..,
Fanny..,nogmaals bedankt, je bent een topper.!!!

3. helmikuuta 2026

Hallo!
10 sterren… wauw, dank je wel! 😄 Dat is echt een megacompliment. Foutjes gebeuren, daar is onze klantenservice net voor 😉 Super dat Fanny je zo snel en goed heeft kunnen helpen; ik geef dit compliment gelijk aan haar door!
We hopen je heel snel weer te mogen verwelkomen!

Saanut 1/5 tähteä

Voldoet absoluut niet, afrekening niet correct

Betreft ref nr 106234-01, huis voor 20 personen, Rte des Fagnes 1, 4190 Ferrières
Verhuurd via ARDENNES-ETAPE

1. Het verblijf voldeed absoluut niet aan de verwachtingen: het fornuis was stuk en koken voor een grote groep werd een hachelijke onderneming. Potten & pannen waren in bedenkelijke staat. Een te kleine koffiezet kon onmogelijk een grote groep bedienen.
De gordijnen op verschillende slaapkamers waren afwezig of gescheurd. Omringd door drukke wegen resulteerde dat, naast de geluidsoverlast, in lichthinder en gebrek aan privacy.
In de ontspanningsruimte hing een weinig uitnodigende schimmelgeur; de voetbaltafel was stuk.

2. De afrekening was niet correct: de kosten voor water/electriciteit/verwarming waren te hoog en werden van de waarborg afgehouden, zonder verantwoording in detail.

Update 10 feb 2026: Dag Kim (Ardennes étape), Ik zond u het gevraagde reservatienummer en e-mailadres Groeten,
Thierry

31. joulukuuta 2025

Hallo Thierry,
Dank u voor uw bericht en het delen van uw opmerkingen over het verblijf in Ferrières. Het is duidelijk dat uw ervaring niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Dat spijt mij te lezen.
Wat betreft de afrekening: ik kan uw dossier pas grondig nakijken zodra wij over de juiste gegevens beschikken. Kunt u mij het reservatienummer (of het e-mailadres waarmee de boeking werd gemaakt) bezorgen a.u.b. Dan kijk ik graag alles even voor u na.

update 03/02: Ik kan helaas geen boeking vinden met uw mailadres. Heeft u voor mij een reservatienummer?
Kim, Ardennes étape.

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben onlangs een verblijf geboekt…

Wij hebben onlangs een verblijf geboekt via Ardennes-Étape. Hoewel er na afloop enkele vragen waren rond de afrekening, werd dit dossier uitermate professioneel en correct opgevolgd.

In het bijzonder willen we Linda bedanken voor haar luisterbereidheid, duidelijke communicatie en constructieve aanpak. Ze nam onze opmerkingen ernstig en zocht mee naar een evenwichtige oplossing, waar we zeer tevreden over zijn.

Deze ervaring bevestigt voor ons dat Ardennes-Étape veel belang hecht aan klanttevredenheid en correcte service. Wij houden hier een positieve indruk aan over en boeken in de toekomst zeker opnieuw via hen.

13. tammikuuta 2026

Hallo Carla,
Wat leuk om te lezen! 😄 Het klinkt alsof alles uiteindelijk heel netjes en constructief werd opgelost, ik zal je complimet zeker doorgeven aan Linda, dat zal ze erg leuk vinden om te horen!
Zo’n samenwerking maakt me helemaal blij!
We kijken ernaar uit om jullie weer te mogen verwelkomen voor een volgende zorgeloze en gezellige trip in de Ardennen.

Positieve ervaring met Ardennes-étape

We hebben voor de eerste keer beroep gedaan op een tussenpersoon voor ons verblijf in de Ardennen. Ardennes-étape heeft ons heel goed begeleid en was ook goed bereikbaar. Zowel voor voor- als nazorg kan je bij hen terecht. Je wordt snel en goed geholpen.

30. joulukuuta 2025

Hallo!
Wow, wat leuk om te lezen! 😄 Je eerste keer met een tussenpersoon en meteen zo goed geholpen, daar doen we het voor! Fijn dat alles vlot verliep, van voor tot na jullie verblijf. We staan alvast klaar om je bij een volgende trip opnieuw met een glimlach te helpen en te verwennen!

Een heerlijk huis!

Een heerlijk huis in werkelijk alle gemakken voorzien! De Host is ontzettend aardig en het ontvangst was zo lief en warm!
Een echte aanrader!!

3. tammikuuta 2026

Hallo Petra,
Wat een heerlijke feedback om te lezen! 💛 Dat het huis van alle gemakken was voorzien en dat het ontvangst zo warm en persoonlijk was, maakt ons echt blij. Samen met het team kijken we ernaar uit om je opnieuw te mogen ontvangen!

Ardennes group holiday house

Great value holiday house for a group of 4 families in the Ardennes over New Years. Very easy booking process. Communication was very good. House was clean, tidy and warm, and as advertised. This website is a great alternative to Airbnb or booking.com. We will use them again.

26. joulukuuta 2025

Hello Mark,
Thanks a lot! 😄 A clean, warm house, easy booking, and great communication—sounds like the perfect New Year’s stay! We’re excited to welcome you back for another fun Ardennes escape soon.

Kim, Ardennes étape.

Heerlijke vakantie in de Ardennen

Mooi comfortabel huis. Goede uitvalsbasis voor een fijne vakantie in de Ardennen. Ardennes-Etape is een betrouwbare organisatie om bij te boeken. Alles is makkelijke online te regelen. Beheerder van het huis was een vriendelijke en behulpzame man. Huis was netjes en schoon. Top ervaring!

20. joulukuuta 2025

Hallo Miranda,
Bedankt voor je enthousiaste review! 😄 Een comfortabel huis, alles makkelijk online geregeld en een vriendelijke beheerder… klinkt als een perfecte vakantie. We staan klaar om je opnieuw te verwelkomen voor nog zo’n topervaring!

Dubbele boeking

Ik merkte plots dat ik door een onoplettendheid een dubbele boeking gerealiseerd had bij Ardennes-Etape. Eén mailtje volstond om dit uit te klaren! Dank je wel Christelle voor jouw begrip en jouw snelle reactie. Dit gaf echt wel een fijn gevoel.

8. joulukuuta 2025

Hallo Paul,
Dank je wel voor je feedback! Wat fijn dat je meteen geholpen werd en dat Christelle je zo’n positief gevoel kon geven tijdens het oplossen van de dubbele boeking. Ik geef je compliment gelijk aan haar door. :)
We kijken ernaar uit je opnieuw te ontvangen voor een volgende verblijfservaring!

Nice holiday Homes and service

I did my first trip and was awesome, definitely recommend!

9. marraskuuta 2025

Hello!
So happy to hear your first trip with us was such a hit 😄! It’s wonderful that everything went smoothly and you enjoyed the experience. We can’t wait to welcome you again for another adventure!
Kim, Ardennes étape

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin