Jeg bestilte en ny kuglehane samt andet tilbehør til et udenærket iskar - fik pakken med tilbehør men ingen info om den manglende del. Har skrevet til alle deres e-mails med ordrenummer flere gange... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Ich habe mit der Dampfsauna und dem Eisbad meinen eigenen persönlichen Wellness Bereich auf der Terrasse. Preis-/Leistung passen absolut und ich kann bislang nichts negatives feststellen. Dass man im... Näytä lisää
Massive billig Produktion . Deckel von Sauna ging bei 5 Verwundungen 3 Mal kaputt Austausch dauerte lange und wurde auf Kundenwunsch nie verbessert . 4 Defekt des Deckels endete mit Verbrennungen... Näytä lisää
Fantastisk velvære. Har anvendt Pro Arc Isbad Arctic Recovery i 2 uger. Badet er ca. 5-8 cm højere end mit tidligere bad. Super god følelse at sidde i et dybere bad. Isolationsmellemrummet s... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 3 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vi har købt en DampSauna
Vi har købt en DampSauna, den kom super hurtig, vi har ikke helt fået sat den op endnu, da vi stod og skulle på ferie, men glæder mig til at komme i gang med de. Og isbader.
Jeg er yderst tilfreds med min…
Jeg er yderst tilfreds med min dampsauna.
Først troede jeg, at den ikke ville være i stand til, at varme ordentligt op. Det er skam ikke tilfældet. Den varmer rigtig godt op, nem at samle for folk med almindelig førlighed og faktisk imponerende god. Det bliver sgu en thumbs up herfra.
Jeg er meget glad for mit nye isbad for…
Jeg er meget glad for mit nye isbad for det er større end mit gamle og det holder bedre temperaturen nede. Så alt i alt er jeg meget tilfreds med det kan varmt anbefales 💪
Hurtig og venlig kundeservice med svar…
Hurtig og venlig kundeservice med svar næsten med det samme. Jeg følte mig godt behandlet hele vejen igennem og vil helt klart handle her igen.
Hurtig levering. Let at samle (original isbad).
Jeg har kun brugt mit nye isbad et par gange på nuværende og er glad for størrelsen - der er faktisk lidt bedre plads end jeg havde troet (jeg er 165 cm høj). Jeg har endnu ikke skiftet vandet, men hanen til at tømme med er let at betjene (og der fulgte reserveringe med hvis den skulle holde op med at holde tæt).
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse, god service, hurtig levering og gode produkter.
Hurtig levering ingen dikkedarer
Hurtig levering ingen dikkedarer. Havde bestilt en dampsauna, vejledningen er på engelsk. Saunaen er lidt bøvlet at samle, så den bliver stående oppe, hvilket kan kræve lidt plads.
Den bliver hurtig varm og fyldt med damp.
Jeg er glad for mit køb.
Hurtig levering og nem opsætning
Hurtig levering,
Vi købte dampsauna den virker efter hensigten, nemt at sætte op. Glæder mig til vinter hvor den skal bruges i forbindelse med vinterbadning.
Lyn hurtig levering og nemt at samle…
Lyn hurtig levering og nemt at samle damp saunaen. Den fungerer rigtig godt og står lige ved sidens vores Arctic isbad så vi kan bruge dem sammen. Et lille fif hvis man vil den bliver hurtigere var, er at forvarme vandet i en vandkoger inden man hælder det i.
Vorsicht Betrug
Vorsicht Betrug. Habe den Artikel nie erhalten
Isbad og dampsauna
Vi har haft isbadet et stykke tid som vi er glade for og har nu også fået dampsauna som virker upåklageligt, begge kom lynhurtigt og har virket som forventet, virker gode til prisen.
fra et lille til et stort isbad
Omkring levering har det gået helt fint, efter 3 uger har vi dog haft et problem med at den ikke holdte luft, men uden noget bøvl fik vi tilsendt en ny og vi prøver igen.
Jeg har haft det lille isbad som var rigtig fint, har været glad for det kolde gys her i vinter, derfor sprang vi på denne her der er noget større.
Schlechter Kundensupport
Ich habe ein Arctic Recovery Max Set bestellt, aber nur das normale bekommen, also ohne Thermodeckel. Die Lieferung an sich dauerte ca. 4 Wochen. Da der Support nur per Mail erreichbar ist, habe ich mehrfach auf den fehlenden Thermodeckel hingewiesen. Ich habe dann zwei Deckel nachgeliefert bekommen, aber das waren keine Thermodeckel, sondern nur die normalen, die im Basis-Set auch dabei sind. Als ich nochmals auf den Fehler hinwies, bekam ich keine Rückmeldungen mehr. Auch auf mehrfaches Nachfragen keine Reaktion. Ich kann den Shop nicht empfehlen. Die Produkte sind an sich nicht schlecht, aber der Kundensupportist unterirdisch.
Højt servicenivau
Der var fabrkationsfejl i det først leverede isbad, men der kom hurtigt et nyt og det var nemt at returnere det gamle.
Vi er 2 i husstanden, som dagligt er i og nyder det.
Har en skade i ryggen, men det er nemt både at komme op og ned - nok min største bekymring inden køb.
Venter nu på rengøringskit og salt, håber det kommer lige så hurtigt som bassinet - lidt ærgerligt over det ikke kom som et pop up forslag som tillægskøb i forbindelse med købet af isbadet.
Kan varmt anbefales.
Eisbad pro
Ich habe das eisbad pro, und finde es für mich perfekt. Es ist gut verarbeitet und grade bei meiner Körpergröße von 1,99m ist das pro die richtige Wahl.
Hatte vorher die günstigere Variante, in die ich mich eher reingequetscht habe. Im pro ist genug Platz, um sogar den Kopf mit unter Wasser zu bekommen.
Da ich Fragen hatte, habe ich auch Kontakt mit dem Service per Mail gehabt, und spätestens einen Tag nach der Frage eine Antwort bekommen.
Verdensklasse service
Jeg er super imponeret over den absolutte verdensklasse service! Sjælent jeg oplever så kundeorienteret forretning.
Mit nye Pro Prime Isbad kom hurtigt
Mit nye Pro Prime Isbad kom hurtigt, efter det var bestilt. Det var nemt at sætte op. Det er dejligt med mere plads, i forhold til det runde. Og en skøn rutine at "hoppe" i badet næsten hver morgen.
Stadig ingen respons på sag om tre reklamationer vedrørende ét køb - ordre #3420
Jeg står nu med en sauna til flere tusinde kroner, som ikke kan bruges. Virksomheden har ikke reageret, på trods af at jeg har sendt over 10 mails fordelt over flere uger.
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice
Jeg bestilte Pro Prime Isbad Arctic og jeg er virkelig positivt overrasket over kvaliteten.
Jeg har længe brugt et isbad som restitution efter træning, men har altid været træt at de små isbade.
Pro Prime Isbad Arctic holder vandet koldt længe grundet isoleringen og det medfølgende låg.
Stor anbefaling til Arcticrecovery og deres Pro Prime Isbad Arctic
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.