Applied Store Tactical & Outdoor Gear Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

What more could you ask to a shop that already has: - The best brands of tactical gear available - Extensive knowledge of their products - Attention to customer satisfaction before and after t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Winkelen om gear of tuch zoals we dat noemen is steeds een geweldige ervaring by Applied. Je weet dat hun gamma bestaat uit producten met de beste kwaliteit en ben je dan toch niet tevreden als je het... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service, producten zijn van hoge kwaliteit en waren snel binnen. Hier kan je, naar hartenlust, je benodigde materiaal aanschaffen! Ik had spullen nodig voor de 30ste van december. De dag... Näytä lisää

1. Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa

Yrityksen kirjoittama

Applied Store is jouw winkel voor uitrusting op het gebied van tactical gear, & outdoor. We bieden graag goede producten voor eerlijke prijzen en zijn van mening dat een winkel eigen voorraad moet hebben; zodoende vindt je bij ons van de diverse merken die wij voeren ook écht de voorraad. Daarnaast bieden we ook advies, zowel voor als na de aankoop.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

First of all their bows are really the…

First of all their bows are really the best you can get, secondly the staff is great. They helped me very good with all my questions.
I recommend them to all.

28. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Thank you so much for your order and review. We are really happy everything worked out fine :). Enjoy your purchase and hope to have you back soon again! - Applied Store

Netjes verpakt!

30. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Wat hartstikke fijn te horen dat alles naar wens is gegaan Regis! Dank je voor de bestelling en veel plezier met de aankoop! - Applied Store

Bushcraft satchel van Helikon-tex

De Bushcraft satchel van Helikon-tex gekocht Applied Store. Snel geleverd, netjes verpakt met gratis aansteker en chocolade reepje. Goede kwaliteit outdoor produkt met cordura 500 materiaal en strakke sterke stiksels.

6. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Ahh top Marc, dank je voor de bestelling en het achterlaten van je ervaring :). Heel veel plezier met de Bushcraft Satchel, deze gaat je de komende jaren een hoop plezier brengen. Fijne dagen alvast en hopelijk tot snel weer. - Applied Store

Topper van een shop!

Leuk assortiment, goeie website en goeie service! De persoonlijk touch in de vorm van een extraatje of een leuk bericht/bedankje maakt elke bestelling nog leuker!

5. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je voor de mooie review en bestelling Luuk! Veel plezier met de aankopen, fijne dagen alvast en hopelijk snel tot een volgende keer. - Applied Store

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je Mastenbroek voor wederom een mooie order en review :). Veel outdoor plezier weer gewenst met de aankopen en tot snel weer! - Applied Store

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je Roger, blij te horen dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier met de aankopen en fijne dagen alvast! - Applied Store

Super service

Super service! Altijd snel geleverd en met vragen altijd super hulp!

25. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je voor weer een mooie order Youri :). Heel veel plezier met de aankopen weer en alvast fijne dagen gewenst! - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Very happy with my order

Despite my own mistake due to which payment failed, they helped me super fast over email and arranged shipping in same day. Quality is great, exactly what I expect from reliable gear.

2. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Thank you so much Bea for your order and review. We are happy to have resolved everything :). Enjoy your purchase and hope to have you back in the future. - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Mooie winkel met veel spullen

Mooie winkel met veel spullen! Als je in de buurt bent dan zou ik zeker aanraden om eens te komen kijken.
Spullen waren supersnel besteld en er werd goed meegedacht en geadviseerd.

Top!

24. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je Nick voor de mooie bestelling en review! De koffie staat altijd klaar :). Fijne dagen alvast en hopelijk tot snel weer. - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Na vele bestelling voel ik mij nog…

Na vele bestelling voel ik mij nog steeds een gewaardeede klant. Snelle en fijne communicatie en kwalitatief goede producten!
Altijd een warm welkom in de winkel.

1. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Het enige wat we niet kunnen garanderen zijn die lekkere tompoucen bij elk bezoek :D. Maar zonder dollen, super bedankt voor al je bestelling van de laatste tijd. We hopen je weer snel te zien en in de tussentijd heel veel plezier met de aankopen weer :) - Applied Store

Fijne winkel

30. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je Jarno!! Heel erg veel plezier met de aankopen weer en tot snel! - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Best shop around for your tactical needs!

What more could you ask to a shop that already has:
- The best brands of tactical gear available
- Extensive knowledge of their products
- Attention to customer satisfaction before and after the sale
- Super friendly owners that treat you just like a friend would do
- An insider program for discounts
- Constant improvement of their offerings

plus....they have Ferro Concepts stuff and EFT patches, that could already be enough.

17. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Thank you so much for your patronage and good conversations this year :). All though our shop can be rather full and messy sometimes (and feel like looting EFT dorms during night time) we are happy there is always something to your liking. Enjoy the upcoming holidays and we hope to see you again soon! - Applied Store

Saanut 1/5 tähteä

Nicht zu empfehlen

Bestellung und Versand verlief einwandfrei aber bei einer Rückgabe meldet sich niemand. Mehrmals über email angeschrieben,nie eine Antwort erhalten. Nicht empfehlenswert wenn Ihr nicht auf den Sachen sitzen bleiben wollt.

23. marraskuuta 2022

Hi Simon,

we've mailed you back three times but your mailbox declined this mail. There is not much we can do about your malfunctioning mailbox. Feel free to contact us from a different mailbox and we'll be happy to mail you back again.

Super service!

8. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Bedankt voor de bestelling en de mooie review! Veel plezier met de aankopen en hopelijk tot snel! - Applied Store

Saanut 4/5 tähteä

Zeer gastvrije eigenaar en profi shop

Zeer gastvrij en meer dan genoeg product kennis aanwezig. De koffie (Heilig Boontje) staat altijd klaar.
Slaapzakken die ik wilde vergelijken waren niet allemaal aanwezig maar uiteindelijk wel een goede keus kunnen maken tussen de modellen die wel aanwezig waren.
Professionele shop.

5. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Bedankt voor jullie bezoek en aankoop Franklyn. Het was goed om even een koffie momentje te hebben :). Heel veel plezier met de aankoop en hopelijk tot een volgende keer. - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Order delivered on time with a personal touch

Order delivered on time, with a handwritten personal note on the packing slip. I like that.

9. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

A personal touch makes the difference :). Thanks for ordering and enjoy the products! - Applied Store

Applied blijft geweldig

Super service! Laagdrempelig en begeleiding op maat. Of je nu een complete outfit haalt of enkel een klein stukje gear (of alleen komt voor de koffie).

31. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Was weer gezellig Scott :). Tot snel en veel plezier met de aankopen! - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Een bestelling gedaan die snel geleverd…

Een bestelling gedaan die snel geleverd werd! Communicatie per mail was ook vriendelijk en behulpzaam.

9. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Bedankt voor het prettige contact en natuurlijk je bestelling Steven! Hopelijk tot snel weer en veel plezier met de aankopen! - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Zoals gewoonlijk perfecte service snel…

Zoals gewoonlijk perfecte service snel bezorgd en op de extra reactie op het bestelformulier prima ingespeeld

28. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Leuk om te horen! Jij bedankt voor de leuke order en tot de volgende weer! :)

Groetjes,
Rachelle
-Applied Store

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin