Applied Store Tactical & Outdoor Gear Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

What more could you ask to a shop that already has: - The best brands of tactical gear available - Extensive knowledge of their products - Attention to customer satisfaction before and after t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Winkelen om gear of tuch zoals we dat noemen is steeds een geweldige ervaring by Applied. Je weet dat hun gamma bestaat uit producten met de beste kwaliteit en ben je dan toch niet tevreden als je het... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De Bushcraft satchel van Helikon-tex gekocht Applied Store. Snel geleverd, netjes verpakt met gratis aansteker en chocolade reepje. Goede kwaliteit outdoor produkt met cordura 500 materiaal en strakke... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service, producten zijn van hoge kwaliteit en waren snel binnen. Hier kan je, naar hartenlust, je benodigde materiaal aanschaffen! Ik had spullen nodig voor de 30ste van december. De dag... Näytä lisää

1. Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa

Yrityksen kirjoittama

Applied Store is jouw winkel voor uitrusting op het gebied van tactical gear, & outdoor. We bieden graag goede producten voor eerlijke prijzen en zijn van mening dat een winkel eigen voorraad moet hebben; zodoende vindt je bij ons van de diverse merken die wij voeren ook écht de voorraad. Daarnaast bieden we ook advies, zowel voor als na de aankoop.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top geholpen

Top geholpen! Door omstandigheden was er een product dat ik had besteld niet op voorraad. Dit werd netjes gemeld en er werd mij een compensatie aangeboden.

Verder een mooie ruime keuze uit goede gear.

1. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Wat top te horen dat alles naar tevredenheid gegaan is Danny! Dank je voor het prettige contact en de goede oplossing. Veel plezier met de aankopen en graag tot de volgende keer! - Applied Store

goede klantenservice

door een foutje in de webshop was een besteld product niet beschikbaar, de volgende dag bericht over gehad en mocht wat anders kiezen samen met een cadeautje voor het ongemak, netjes opgelost!

1. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je voor het prettige contact Rutger! We zijn blij te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost zo :). Heel erg veel plezier met de aankopen en graag weer tot de volgende keer! - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering van de bestelling en…

Snelle levering van de bestelling en bij vragen oplossingsgericht meedenken. Top winkel😊

27. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je Gerard! We waarderen enorm dat je toch steeds wat weet te vinden bij ons :). Veel plezier met de aankopen en tot snel! - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Always good service and friendly…

Always good service and a friendly personal note.
Love it!

24. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

And loving your revoew J! Thanks so much for the order once again and hope to have you back soon! - Applied Store

Top winkel met Top eigenaar

Eigenaar reageert snel en is erg vriendelijk en behulpzaam.

20. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Bedankt voor prettige contact Bas! Heel veel succes met de aankopen en graag tot de volgende keer! - Applied Store

Vriendelyk

Vriendelyk, snel, correct. Aanrader.

11. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je voor het prettige contact en de mooie bestelling Marcel Alexander! - Applied Store

TOP Service,

De manier van afhandelen, zeer kundig en snel geregeld.. the place to go to.

11. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je Danny, heel veel succes met de spullen weer en tot de volgende! - Applied Store

Top!

Snelle, persoonlijke service.

6. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Bedankt voor de mooie bestelling en review A! Veel plezier met de aankopen en tot de volgende keer weer! - Applied Store

Saanut 4/5 tähteä

Behulpzaam

Behulpzaam. Prima geregeld

6. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Ah dat is top te horen Rob! Dank je voor de bestelling en natuurlijk de review :). - Applied Store

Easy to order

Easy to order, quick delivery.

20. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Great to hear that Guillaume! Thank you so much for your order and review! :) - Applied Store

Rugtas

Helaas een besteld product niet op voorraad. Gelukkig wel duidelijke communicatie hierover en na overleg de overige producten zsm opgestuurd gekregen.

17. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

We zijn blij dat er we zo goed uitgekomen zijn JB :). Dank je voor het prettige contact en heel veel plezier met de aankopen! - Applied Store

Goede webshop

Goede webshop, ruim assortiment, voorraad indicatie correct én betrouwbaar, snelle en probleemloze levering.

15. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Hartelijk dank voor de mooie bestelling en review C! Veel plezier met de aankoop en graag tot een volgende keer :). Applied Store

Product

Product, Helikon-Tex All-Round Socks, as ordered. Delivery as promised.

17. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Bedankt voor de mooie bestelling en review Frans! Heel veel plezier met de aankopen en graag tot een volgende keer weer! - Applied Store

Altijd terug komen

Altijd terug komen. Gewoon het is applied store. Je blijft altijd terug komen!

12. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

En met of zonder pizza, het is gewoon leuk hier :). Bedankt weer Robin, safe travels en tot snel weer. - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Op voorraad is daadwerkelijk ook op voorraad

Op voorraad is op voorraad. Geen onzin verkooppraatjes. Goede spullen voor een betaalbare prijs

3. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Bedankt voor de mooie order en natuurlijk de review Tommy! Veel succes en met plezier met de aankopen en hopelijk tot snel weer. - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goede communicatie.

27. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Top te horen Krijn! Heel veel plezier met de aankopen en graag tot een volgende keer! - Applied Store

Great service

Great service, great people, great gear!

26. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Thanks a bunch Grizzly! Great to get to know you in person and hope to have you back soon! - Applied Store

Saanut 4/5 tähteä

Levering duurde enkele dagen langer dan…

Levering duurde enkele dagen langer dan aangegeven maar pakket in goede staat ontvangen.

20. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Hi Pierre, top te horen dat pakket goed is aangekomen. We zien inderdaad een vertraging bij PostNL. Helaas komt dit voor en ligt buiten onze macht :(. We hopen dat je veel plezier hebt aan de aankoop en tot snel weer. - Applied Store

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin