Applied Store Tactical & Outdoor Gear Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

What more could you ask to a shop that already has: - The best brands of tactical gear available - Extensive knowledge of their products - Attention to customer satisfaction before and after t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Winkelen om gear of tuch zoals we dat noemen is steeds een geweldige ervaring by Applied. Je weet dat hun gamma bestaat uit producten met de beste kwaliteit en ben je dan toch niet tevreden als je het... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De Bushcraft satchel van Helikon-tex gekocht Applied Store. Snel geleverd, netjes verpakt met gratis aansteker en chocolade reepje. Goede kwaliteit outdoor produkt met cordura 500 materiaal en strakke... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service, producten zijn van hoge kwaliteit en waren snel binnen. Hier kan je, naar hartenlust, je benodigde materiaal aanschaffen! Ik had spullen nodig voor de 30ste van december. De dag... Näytä lisää

1. Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa

Yrityksen kirjoittama

Applied Store is jouw winkel voor uitrusting op het gebied van tactical gear, & outdoor. We bieden graag goede producten voor eerlijke prijzen en zijn van mening dat een winkel eigen voorraad moet hebben; zodoende vindt je bij ons van de diverse merken die wij voeren ook écht de voorraad. Daarnaast bieden we ook advies, zowel voor als na de aankoop.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb het personeel als erg prettig…

Ik heb het personeel als erg prettig ervaren. Ze zijn geintereseerd en geven de tijd om rond te kijken.

20. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Altijd gezellig Ronald, dank je voor het bezoek en graag weer tot een volgende keer :) - Applied Store

Alles duidelijk omschreven

Alles duidelijk omschreven, goed en netjes ontvangen en ook lekker snel.

11. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Daar doen we het voor Er. minder niet :). Heel veel plezier met de aankopen en graag weer tot een volgende keer! - Applied Store

snelle levering

9. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dat is altijd prettig te horen Wim. Op het moment dat de zending bij ons weg is zijn we overgeleverd aan de pakketdienst dus als het snel is zijn we daar blij mee :). Bedankt voor je bestelling en tot een volgende! - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en snelle verzending

Kreeg in eerste instantie de verkeerde spullen geleverd (dankzij verwarrende naamgeving van de fabrikant).

Heb Applied Store gebeld en degene die ik aan de lijn kreeg was zeer vriendelijk en heeft me meteen geholpen. De juiste spullen zijn dezelfde dag nog verstuurd en het etiket voor de retourzending op hun kosten heb ik de volgende dag toegemaild gekregen.

Dat is service zoals het hoort, maar zoals je het zelden krijgt bij een webshop. Aanrader.

10. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Heel fijn dat we er zo goed zijn uitgekomen Michel, het gaat heel soms op deze manier mis maar dan zorgen we altijd voor een snelle oplossing. Heel veel plezier met de aankopen en hopelijk tot een volgende keer! - Applied Store

Service

Service , snelheid afhandeling!

31. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je voor het al jaren klant zijn Pedro! Fijn dat we weer wat moois voor je konden leveren :). - Applied Store

Kwaliteit producten

Kwaliteit producten, snelle levering

29. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Ah top Andre, voor minder gaan we het ook echt niet doen! Dank je voor de bestelling en tot snel. - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

De ontvangst is altijd hartelijk. Top service.

De ontvangst is altijd hartelijk en de koffie is goed. Ik heb weer een paar broeken besteld en die waren snel binnen. Ik kreeg zoals vaker snel bericht dat mijn bestelling er is en het kan ophalen. Ik haal het liever zelf, want dan zie ook gelijk of ze weer wat nieuws in de shop hebben.
En natuurlijk de koffie en de goede gesprekken.

13. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

De heilige boontjes maken het verschill Stephan, tot snel weer en bedankt voor alle mooie bestellingen. - Applied Store

Quick

Quick, friendly and patient.

23. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

We can absolutely say the same about you, thank you for all the years of being a loyal customer! - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, prima kwaliteit.

15. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Super bedankt Hanno! Heel veel plezier met de aankoop en dank je voor de bestelling en mooie review. - Applied Store

Great!!!

Everything you need for outdoor, police, defence or airsoft supplies. Fast shipping, nice people, great stuff. The shop to go to!

19. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Thank you Bart! See you soon again! - Applied Store

Snel en netjes

Ze hebben een mooie heldere website, spullen zijn snel en kordaat geleverd. Je word goed geïnformeerd over je bestelling en levering.

7. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Daar doen we het voor Brouwer :). Dank je voor de mooie bestelling en review! - Applied Store

Goed en snel!

23. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Meer hebben we niet te wensen :). Bedankt voor de bestelling en mooie review! - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb meerdere malen besteld via deze…

Ik heb meerdere malen besteld via deze site en zal mijn gear hier blijven bestellen. Altijd goede ervaringen mee gehad. Goede prijs en service. 5/5

19. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je voor alle mooie orders! Top te horen dat het keer op keer helemaal naar wens gaat (en als toch een keer niet zo is dan staan we voor je klaar). Hopelijk tot snel weer! - Applied Store

Good products and prices

Good products and prices, quick delivery. Everything went fine. Thanks

19. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Danke Moritz! Happy to hear everything was to you're liking :). Hope to have you back in the future! - Applied Store

Top service!

21. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je Patrick! Altijd top dat je wat moois bij ons kan vinden :). Tot snel weer! - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Mooie winkel ,vriendelijk personeel en…

Mooie winkel ,vriendelijk personeel en goede service altijd !!!

9. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Martijn! Super bedankt weer voor je order en de mooie review. Top dat we al die jaren al wat moois voor je mogen leveren. - Applied Store

Saanut 5/5 tähteä

Wederom kwaliteit met goed advies

Wederom kwaliteit met goed advies, en een mooie prijs.

7. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je D! Het al jaren klant zijn wordt enorm gewaardeerd. Tot de volgende! - Applied Store

Top geregeld

Supersnelle levering van kwalitatief hoogwaardige spullen. Prima service

7. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Bedankt voor de mooie bestelling en review Awesome Dutch! Hopelijk tot snel weer! - Applied Store

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin