Jeg kan klart anbefale A plus trafikskole. Jeg har været elev der, og jeg har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Kørelærerne er dygtige, tålmodige og gode til at forklar tingene på en ro... Näytä lisää
God teori- og køreundervisning. Jeg har haft en super god oplevelse med at tage kørekort hos A+Trafikskole. Fasal var min teoriunderviser, han var forstående og tålmodig når man havde brug for yderl... Näytä lisää
Vi kan kun anbefale A plus Trafikskole. Begge mine børn havde haft et længere forløb ( over 2 år ) på en anden køreskole. Så startede de hos Fasal, som simpelthen fik samlet dem op og gjort dem kla... Näytä lisää
I had an excellent experience learning to drive with Ali at Aplus trafikskole! He was patient, thorough, and really made sure I understood everything I needed to know to be a safe driver. His calm and... Näytä lisää
Tag kørekortet hos os, hvis du ønsker en seriøst undervisning med yderst høj kvalificeret service til billige penge!
Brøndbyøster Torv 53, 2605, Brøndby, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Det har været en fantastisk oplevelse at tage kørekort hos A Plus Trafikskole, alle lærerne er venlige, søde og har styr på det hele. Vil i hvert fald anbefale at tage kørekort hos dem.
God køreskole med styr på tingene og dygtige kørelærere! Jeg havde Ali som kørelærer og bestod begge prøver i første hug👏🏼
Teoriundervisning i godt læringsmiljø samt kompatible og søde kørelærere!
Rigtig god køreskole. Finder prøver hurtigt og er mega søde. Deres teoriforløb er også meget fleksibelt og man kan komme til den samme lektion flere gange hvis man vil.
Jeg startet til kørekort hos a plus trafikskole. Bestod teori og køreprøven i første hug. Teori undervisningen og lærerne var gode. Alt i alt 5 stjerner herfra.
Her får du en køreskole, der virkelig sætter sig ind i at udvikle dig til den bedste bilist.
Virkelig god kørelærer, som ikke giver op på dig. 🤣
Klart anbefales
Kom igennem alt i første forsøg og kan ikke takke jer nok for det.
Stor ros til Fasal, han er virkelig den perfekte kørelære🙏🏼
Hermed en varm anbefaling af A+ trafikskole. Tak for fleksibel og kompetent undervisning 👍
Virkelig god køreskole hurtige til at finde prøver med kort ventetid god læring både teoretisk og praktisk
Helt kart fem stjerner her fra:)
Jag är glad med min upplevelse på A plus trafikskole och är mycket nöjd med min körlärare Ali. Skolan tog väl emot mig och säkrade att jag så snabbt som möjligt kunde ta körkort på danska.
Super god køreskole, med motiverende kørelærer
Kan klart anbelafes👌🏾Gode kørelærer alle sammen og sjov undervisning👌🏾 De er gode til at lærer tingene og gode til at finde prøver🤟🏾 Hvis der var 10 stjerner havde jeg klart givet 10👌🏾
Overordnet set har jeg været meget tilfreds med køreskolen særligt kørelærer Ali.
Kørelærer Ali har været meget hurtigt til at finde prøver, hvilket er meget dejligt.
Kørelærerne har været gode til at lære fra sig både teoretisk og praktisk.
Køreskolen kan klart anbefales.
Tak for denne gang.
Rigtig god køreskole med gode og motiverende kørelærer. Et rigtigt hurtigt og fremragende forløb. Kan helt klart anbefales!
PS skiftede til A-Plus trafikskole fra en anden køreskole og det har bare været meget bedre!
Har været igennem et super lynkursus-forløb med Fasal fra A+ Trafikskole. Startede efter nytår, og har i dag onsdag den 9. marts, fået kørekortet i hånden. Super god undervisning, og tålmodig lærer, som trygt og sikkert for dig igennem forløbet. Kæmpe anbefaling herfra! 🙌🏼
Super godt køreskole med dejlige venlige kørelære. Bestod alle prøver i første hug, så godt og forståelig teori.
Super god køreskole, bestod alle ting i første hug, på grund af den gode gennem gang af teori, teknik og gode vejledning ude på vejen (havde Ali som kørerlærer). Kan helt klart anbefale A plus trafikskole!! 5 stjerner herfra.
Super god service og undervisning!
Bestod begge prøver første gange.
Meget tilfreds☺️
Mega god køreskole! Er så glad for min kørelære. Vi havde sjove teori undervisninger, massere af hyggelige kørelektioner og vigtigst af alt- køreprøven gik godt og sikkert som det burde. Har hørt fra en del venner at deres kørelære er lidt for skrabe i tonen og at de bare vil “suge pengene” men jeg havde det overhovedet ikke på den måde hos A+ trafikskole. Det samme må siges på vegne af min søster som også fik sit kørekort hos dem. Kan helt klart godt anbefale dem med sikkerhed!
Bedste køreskole ever. Min kørelære fasal er den bedste. Med ham der keder du dig ikke og du får en sjov og hyggelig kørsel. Teori timerne er også hyggelige kort sagt så vil du ikke kede dig ligesom i skolen. Det har været en hård kamp men Fasal hjalp mig godt på vej.
A plus trafikskole kan klart anbefales herfra.
Held og Lykke derude