Satte den på vinduet, og først bemærkede hvor stærke farverne faktisk er, især da mørket faldt på. Fjernbetjeningen reagerer hurtigere end min sidste lampe, og ledningen klikker meget stramt i porten.... Näytä lisää

Mage til SKODFIRMA skal man godt nok kigge længe efter !!! Bestilte nogle varer for MEGET LÆNGE SIDEN !!! Har ikk modtaget mine varer, eller beløbet refunderet for varerne !!! Kan IKK anbe... Näytä lisää

Lampene var mindre en forventet men min feil som bestilte uten finne ut str, men av 5 lamper virket kun 2! Så plan var retur, men ble syk så de er ikke sendt i retur. Formen enda ikke helt bra så, har... Näytä lisää

Nogen skriver, at de ikke får de bestilte varer, det gjorde jeg, og de bestilte varer svarende til forventningerne i forhold til prisen. Jeg fik dog også tilført en vare, som jeg ikke havde bestilt, m... Näytä lisää

2,5

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

After first time it can’t do vacuum…

After first time it can’t do vacuum anymore. Cheap shit.

13. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aohtop

Dear customer, thank you very much for taking the time to share your feedback with us.
We are deeply sorry that your recent experience did not meet your expectations and we fully understand your frustration. We assure you that we will prioritize your concerns and resolve the issue. We stand behind every product. Please send your details to our customer service email at service@aohtop.com. Our dedicated customer service team will provide you with the best possible solution within 24 hours. Please give us a chance to rectify the issue. Thank you very much.

Håndtagene er meget store og…

Håndtagene er meget store og ubehagelige. De skærer ikke fisk. Jeg har små hænder. Jeg gav den til min mand, så han kunne skære den, men hans 100 kg tunge vægt kunne ikke bruges.

30. lokakuuta 2025

Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.
Vi beklager dybt, at din seneste oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår fuldt ud din frustration. Vi forsikrer dig om, at vi vil prioritere dine bekymringer og løse problemet. Vi står bag hvert produkt. Send venligst dine oplysninger til vores kundeservice-e-mail på service@aohtop.com. Vores dedikerede kundeserviceteam vil give dig den bedst mulige løsning inden for 24 timer. Giv os venligst en chance for at rette op på problemet. Mange tak.

Er det et kinesisk firma?

Er det et kinesisk firma? Dem har jeg aldrig tillid til.

26. lokakuuta 2025

Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.

Elendig de reklamerer med varer når vi…

Elendig de reklamerer med varer når vi bestiller dem annulerer de pludselig varene jeg har lige fået 3 bestillinger annuleret af firmaet, de reklamerer og har så ikke varene
Svindel

21. lokakuuta 2025

Fup.

D. 26. August modtog jeg tre solcellelamper med dobbelt opladning, men da jeg bestilte lamperne lød ordren på fem stk., dersom kun tre. I annoncen stod der med dobbelt opladning, altså solceller + type C, der er ingen indgang til opladning type C. Jeg har skrevet med firmaet mange gange, men nu svarer de overhovedet ikke mere, d. 6 sept. tilbød de mig et tilgode bevis, til indkøb næste gang, men det er jeg ikke interesseret i, jeg vil aldrig nogensinde handle med det uærlige firma mere. Annoncen på Facebook jeg bestilte efter, har de stadig på, jeg vil gerne advare andre mod at handle med firmaet.Anny

26. elokuuta 2025

Tænk jer om før i handler med Aoh top

Tænk jer om før i handler med Aoh top
De har nogle reklamer kørende om blyanter med metal spids, de siger i klippet at en blyant koster 9,95 og der medfølger to ekstra spidser oh fem viskelæder og det sendes fragtfri, mår man bestiller er prisen 79kr og der kommer fragt på, når man modtager er der kun blyanten og ingen spidser og ingen viskelæder, så jeg mener det er svindel sf højeste måde

29. elokuuta 2025

Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.

All accessories are missing and…

All accessories are missing and Collin customservice will not help me. They say it is not includet. It is hard to operate whitout footpedal. And I am dissapointed.

28. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aohtop

We are deeply sorry that your recent experience did not meet your expectations, and we fully understand your frustration. We assure you that we will prioritize your concerns and resolve the issue. We stand behind every product. Please send your details to our customer service email at service@aohtop.com. Our dedicated customer service team will provide you with the best possible solution within 24 hours. Please give us a chance to make amends. Thank you very much.

Svindlerfirma

16. elokuuta 2025

Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.

De skriver en pris og når man bestiller…

De skriver en pris og når man bestiller er det en højere pris og de skriver det er fragtfrit og når man så kommer til betaling så er der fragt på

4. elokuuta 2025

Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.
Vi beklager dybt, at din seneste oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår fuldt ud din frustration. Vores annoncerede priser er generelt korrekte, men der kan være en lille misforståelse. Hvis du mener, at prisen er forkert, bedes du kontakte vores kundeserviceteam. Vi forsikrer dig om, at vi vil prioritere dine bekymringer og løse problemet. Send venligst dine oplysninger til vores kundeservice-e-mailadresse service@aohtop.com. Vores dedikerede kundeserviceteam vil give dig den bedst mulige løsning inden for 24 timer. Giv os venligst en chance for at rette op på problemet.

Jeg bliver bombarderet med mail skønt…

Jeg bliver bombarderet med mail skønt jeg har afmeldt mails mindst 15 gange - og skrevet jeg ikke vil handle med et firma med sådanne anmeldelser på trustpilot at de ligger under 4 - de blir ved med at sende mails 2-3 gange dagligt ..

1. elokuuta 2025

Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.
Vi beklager dybt, at din seneste oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår fuldt ud din frustration. Du kan kontakte vores kundeservice for at opsige dit abonnement. Vi forsikrer dig om, at vi vil prioritere dine bekymringer og løse problemet. Send venligst dine oplysninger til vores kundeservice-e-mailadresse service@aohtop.com. Vores dedikerede kundeserviceteam vil give dig den bedste løsning inden for 24 timer. Giv os venligst en chance for at rette op på problemet.

Ekstrem lang leveringstid!

Ekstrem lang leveringstid!! Har ikke modtaget mine betalte varer endnu. Handler ALDRIG her mere!!!

5. heinäkuuta 2025

Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.
Vi beklager forsinkelsen. Vi vil rapportere dette til vores fragtfirma og bede dem om at fremskynde leveringen. Vi forstår fuldt ud din frustration. Vi forsikrer dig om, at vi vil prioritere dine bekymringer og løse problemet. Vi står bag hvert produkt. Send venligst dine oplysninger til vores kundeservice-e-mail på service@aohtop.com. Vores dedikerede kundeserviceteam vil give dig den bedst mulige løsning inden for 24 timer. Giv os venligst en chance for at rette op på problemet.

DEN LANGE LEVERINGSTID

DEN LANGE LEVERINGSTID. MEN ENDELIG IDAG MODTOG JEG DEN LILLE RYGSÆK, JEG FORLÆNGST HAR VENTET,. Varen er fin. Måske vil jeg handle med jer igen. Karen Mosegaard Mihn

24. heinäkuuta 2025

Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.
Vi beklager forsinkelsen og vil rapportere dette til vores fragtfirma for at fremskynde leveringen. Vi forstår fuldt ud din frustration. Vi forsikrer dig om, at vi vil prioritere dine bekymringer og løse problemet. Du kan kontakte os på service@aohtop.com. Vores dedikerede kundeserviceteam vil svare inden for 24 timer. Hvis du er tilfreds med vores service, vil vi sætte pris på, at du gennemgår din anmeldelse og deler din oplevelse. Jeg takker dig oprigtigt for din støtte. Vi ser frem til at se dig igen.

Jeg har lige modtaget min vare

Jeg har lige modtaget min vare - godt nok
5 uger undervejs - jeg har bestilt og betalt for en acryl epoxy til mit gulv / den skulle kunne dække ca 40 m2 i henhold til oplysningerne da jeg bestilte - jeg har modtaget en bøtte på vægtmæssigt ikke engang 500gram altså en halv liter - fandens til fusker firma skal man da lede længe efter - god de bliver smidt ud af handelsaftalerne og får en gigantisk bøde for vildledning og tyveri

23. heinäkuuta 2025