Mage til SKODFIRMA skal man godt nok kigge længe efter !!! Bestilte nogle varer for MEGET LÆNGE SIDEN !!! Har ikk modtaget mine varer, eller beløbet refunderet for varerne !!! Kan IKK anbe... Näytä lisää

Nogen skriver, at de ikke får de bestilte varer, det gjorde jeg, og de bestilte varer svarende til forventningerne i forhold til prisen. Jeg fik dog også tilført en vare, som jeg ikke havde bestilt, m... Näytä lisää

2,5

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Let, der var festlys straks

Satte den på vinduet, og først bemærkede hvor stærke farverne faktisk er, især da mørket faldt på. Fjernbetjeningen reagerer hurtigere end min sidste lampe, og ledningen klikker meget stramt i porten. Havde ikke ventet at den ville føles så tung, ret stabilt faktisk.

23. toukokuuta 2026

Satte linjer, ingen sløring

Kom hjem, placeret på værkstedsbordet, og det første jeg bemærkede var hvor solide knapperne føltes – hver tryk gik bare direkte igennem uden nogen løshed, faktisk overraskende stram tilgang sammenlignet med min gamle, billige måler.

22. huhtikuuta 2026

Mage til SKODFIRMA skal man godt nok…

Mage til SKODFIRMA skal man godt nok kigge længe efter !!!

Bestilte nogle varer for MEGET LÆNGE SIDEN !!!

Har ikk modtaget mine varer, eller beløbet refunderet for varerne !!!

Kan IKK anbefale at handle hos dem !!!

12. marraskuuta 2025

Jeg har skrevet utallige gange at jeg…

Jeg har skrevet utallige gange at jeg ikke ønsker deres nyhedsbreve
Men de bliver ved
Med at sende disse

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aohtop

Kære kunde, vi beklager dybt for de uønskede e-mails, du har modtaget.
Send venligst dine oplysninger til vores kundeservice-e-mailadresse: service@aohtop.com . Vores professionelle kundeserviceteam vil give dig den bedste løsning inden for 24 timer. Vi hjælper dig med at afmelde alle vores mails med det samme. Giv os venligst en chance for at rette op.

Det er godt nok noget møj.

Det er godt nok noget møj.

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aohtop

Kære kunde, vi har modtaget din feedback, og mange tak!
Vi er virkelig kede af, at du havde en negativ oplevelse denne gang. Vi beklager oprigtigt. Vi vil gerne løse dette problem for dig med det samme. Kan du sende en kort beskrivelse af situationen til vores kundeservice-e-mailadresse? Adressen er: service@aohtop.com . Vores eftersalgsteam er klar og vil give dig et tilfredsstillende svar inden for 24 timer!
Giv os venligst en chance for at gøre tingene rigtigt. Tak for din forståelse!

Lampene var mindre en forventet men min…

Lampene var mindre en forventet men min feil som bestilte uten finne ut str, men av 5 lamper virket kun 2! Så plan var retur, men ble syk så de er ikke sendt i retur. Formen enda ikke helt bra så, har betalt å blir vel mitt tap! Veldi synd da de to som virket var mindre en forventet, gjorde de jobben å lyste opp veien fra hus til grisehus! Men de 3 som ikke virker betyr ikke lys ved porten ved veien å heller ikke stien ut i Hagen der de skulle brukes, irriterende lys i 2 av 5 stk!!! Spørsmålet om når lampene kom er og vanskeli for har ikke klart følge med å der står ikke dato på pose å der var ingen papir oppi. Bare lampene!

31. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aohtop

Kjære kunde, vi har mottatt tilbakemeldingen din, og tusen takk!
Vi beklager virkelig at du hadde en negativ opplevelse denne gangen. Vi beklager på det sterkeste. Vi vil gjerne løse dette problemet for deg umiddelbart. Kan du sende en kort beskrivelse av situasjonen til vår kundeservice-e-postadresse? Adressen er: service@aohtop.com . Vårt ettersalgsteam er klare og vil gi deg et tilfredsstillende svar innen 24 timer!
Vennligst gi oss en sjanse til å gjøre ting riktig. Takk for forståelsen!

Øvøv

Jeg modtog aldrig varen 😡

23. marraskuuta 2025

Kære værdsatte kunde,
Vi har modtaget din besked og erfaret, at du endnu ikke har modtaget den ønskede vare. Hele vores team er meget bekymret over dette. Vi forstår din skuffelse og beklager dybt ulejligheden.
Vi lover dig højtideligt, at enhver ordre fortjener at blive behandlet med omhu. Vi garanterer, at vi tager det fulde ansvar for din ordre.
Send venligst dine ordreoplysninger til din dedikerede eftersalgsservicekanal: service@aohtop.com. Denne e-mail vil gå direkte til vores "Bekymringsfri eftersalgsserviceteam", og en repræsentant vil personligt følge op med dig inden for 24 timer og give en klar løsning.
Giv os venligst en chance for at sikre, at den vare, du har bestilt, er sikkert leveret til dig.

Hej!

Hej!
Jeg har IKKE modtaget mine varer, vær venlig at underdøge hvorfor!
Mvh.
SAAK.

26. tammikuuta 2026

Christmas gift

Ordered the gift and it arrived in time for Christmas, which pleased me as it was for my small grandson.
Very happy with my shopping experience. 😁

22. joulukuuta 2025