Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner til Annabogdanova.dk . Anna giver en grundig vejledning til hver eneste træning , og det er varierende træning i forskellige sværhedsgrader, og der bliv... Näytä lisää

Jeg kan godt lide at trænings metoden tiltale alle slags kvinder på alle niveauer, man kan starte helt fra bunden. Selvom at nogen ting giver ikke mening endnu, jeg værdsætter rigtig meget at der er... Näytä lisää

Anna giver træning mening, effekt, styrke.. og gør det overskueligt og nemt. Og ret hurtigt, oplevede jeg forbedring i øvelserne, større smidighed, bedre balance og styrke. Men det kræver virkeli... Näytä lisää

Ich trainiere mit verschiedende von Annas Programme seid Jahren. Wenig Training, kontinuität ist möglich, da es nie zu viel ist, ich bin stark geworden...trotz Alter von 53 J. Feste Bestanteil meines... Näytä lisää

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  2. Kehonmuokkaus
  3. Ravintoterapeutti

Anna Bogdanova er uddannet i adfærdsdesign, forandringsprocesser, træningsfysiologi og træningsernæring samt moderne smerteteori og stresscoaching. Hun er ekspert i stressfri træning med maksimal effekt og minimalt tidsforbrug med 12 års erfaring og har haft 14.000+ kvinder gennem sine online træningsforløb. Hun modtog i 2019 Talent 100-anerkendelsen fra Berlingske Business for sine innovative digitale træningsforløb, og i 2022 er hun af Dansk Erhverv udvalgt som én af de 25 danske kvindelige iværksættere, som du bør kende. Anna er også bestsellerforfatter (Skyhøj Forbrænding, Veldrejet, Smertefri og Express Opstrammer), fast træningsekspert for sundhedsmagasinet FIT Living og vicedirektør hos EuropeActive (en non-profit organisation), hvor hun er med til at sætte standarderne for onlinetræning i hele sundheds- og fitness-sektoren i Europa.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Anna Bogdanova

Tusind tak for din anmeldelse! 💪 Vi er glade for, at programmet fungerer godt hjemme i stuen.
Rigtig god træningslyst!

Kommunikationsassistent hos Anna Bogdanova

Mere styrke, mere smidig, mere glad

Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner til Annabogdanova.dk .
Anna giver en grundig vejledning til hver eneste træning , og det er varierende træning i forskellige sværhedsgrader, og der bliver taget hensyn til vores forskellige behov.
Der er noget på alle hylder til alle os i STRONG THINGS. Det er ren luksus.
Træningen har givet mig en bedre holdning, smidighed, mere styrke end nogensinde (som 69-årig) og efter mange år med duft- og kemikalie overfølsomhed ,og det er blevet væsentlig bedre .
Desuden hjælper det også på humøret.

8. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Anna Bogdanova

Sikke en dejlig anmeldelse – tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse! Det er skønt at læse, hvordan træningen har gjort en forskel for både holdning, smidighed, styrke og humør. Det er præcis det, vi håber at opnå for alle i STRONG THINGS. Du er en stor inspiration! 😉❤️

Kommunikationsassistent hos Anna Bogdanova

Helt fantastiske nyskabende programmer…

Helt fantastiske nyskabende programmer lavet på solid faglig baggrund.

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Anna Bogdanova

Mange tak for de fine ord! Det betyder meget, at du sætter pris på både nytænkningen og den faglige kvalitet – det er noget, Anna virkelig prioriterer. Vi glæder os til at fortsætte med at levere programmer, du elsker! ⭐

Kommunikationsassistent hos Anna Bogdanova

Jeg er sikker på at alt er fantastisk

Jeg er sikker på at alt er fantastisk - men jeg har ikke haft brugt det- desværre, derfor kan jeg ikke udtale mig så meget

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Anna Bogdanova

Tak for din anmeldelse og for dine venlige ord. Jeg er ked af at høre, at du ikke nåede at bruge STRONG THINGS.
Hvis du nogensinde har lyst til at give det en chance til, så står vi klar til at hjælpe dig godt i gang. Du er altid velkommen til at række ud på support@annabogdanova.dk. 😊

Øvelserne er grundigt vist

Øvelserne er grundigt vist. Det er alligevel svært at se om de bliver udført rigtigt af mig selv. Der gives også fint feedback hvis der er problemer med det tekniske i forhold til pc' en.
Alligevel ville det være skønt med et fysisk rum og fællesskab.
Men kan godt se hele ideen med hjemmetræning. Det kræver rygrad!
Måske vil jeg give 4 stjerner - der er intet galt med øvelserne. Det kan forvirre, at der er så mange øvelser, hvor skal jeg ende og eller begynde.

7. joulukuuta 2025

Det kan mærkes

Det hjælper bare på hele kroppen. Der er fakta bag alt, hvad der fremgår af programmerne og i dit eget tempo.
Kan kun anbefales.
Din krop reagerer.

21. marraskuuta 2025

Tillid

Tillid til øvelsernes kvalitet, og Anna’s fine og oplysende måde at guide på. Dette virker, så man hele tiden justerer øvelsen, så den udføres rigtigt.

22. marraskuuta 2025

Annas program passer lige til mig

Jeg har fulgt Annas program i 1½ måned, og er meget tilfreds. Måden programmet er bygget op på gør, at jeg rent faktisk får trænet - nogen gange lidt, nogen gange mere - hver dag. Jeg glæder mig til at se hvor jeg står om et år. Tak Anna.

16. marraskuuta 2025