Jullie reisapp. met alle gegevens was fijn in gebruik. 2 van de 3 hotels vonden we erg goed gekozen. Met 1 hotel hadden we duidelijk minder connectie. Jammer dat jullie in 1e instantie zonder ons in k... Näytä lisää
Vooral voor iemand die voor het eerst alleen op reis gaat,is dit een betrouwbare reisbureau . Hotel en transfer waren goed geregeld. Er zaten geen verborgen kosten of onaangename verrassingen bij. Je... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb mijn reis aangepast met accommodaties die zij niet in hun pakket hebben. Hebben ze perfect georganiseerd en geïntegreerd. Mijn dank gaat vooral uit naar Eveline die ook na veel aanpassingen van... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De contacten met Yasmine waren top!!! Het enige jammere was dat er 2 transfers niet helemaal goed gingen. 1x moesten wij zelf informeren hoe laat we opgehaald zouden worden en 1x werden we helema... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.
Eeuwigelaan 3, 1861 CL , BERGEN (NH), Hollanti
- 088-1900300
- info@andolives.nl
- andolives.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä &Olives Travel
Onze reis naar madeira was super…
Onze reis naar madeira was super geregeld, de rondreis met alle mooie en leuke hotels waren verrassend! Een aanrader en de support van Olives Travel was zeer accuraat, ons vliegtuig was geannuleerd maar dankzij de snelle actie, hotel, vliegtuig en auto waren we na twee nachten veilig thuis!

Trip naar ‘t Finse Lapland, feb. 2026
Met dankbaarheid kijk ik terug naar de geweldige reis naar ‘t Finse Lapland die is samengesteld door &Olives Travel!
Er werd goed geluisterd en flexibel meegedacht over de wensen van de trip.
Alles is goed door de lieve werknemers geregeld.
Tijdens de trip was er een goede balans tussen de geplande activiteiten en vrije tijd/rust momenten.
Overall a great experience!
Ik kijk er al naar uit om de “travel vlog” van deze trip te editen, om zo lekker na te genieten.
Bedankt team van &Olives Travel!
Wie weet tot de volgende trip.

Winterssprookje in Fins lapland
Fantastische beleving gehad in Fins Lapland. Een droomreis in een prachtige witte wereld, alles was tot in de puntjes geregeld! Was net een tweede huwelijksreis.
De aurora suite is echt een aanrader.
Resort was top en ontzettend leuk en goed personeel.

Vastaus yritykseltä &Olives Travel
De medewerkers hebben uiteindelijk goed…
De medewerkers hebben uiteindelijk goed en snel onze vragen beantwoordt.
Het systeem dat je de eerste offerte niet kan vergelijken met de tweede, omdat de eerste meteen onzichtbaar is, vind ik niet prettig.
Bij eerste contact vroeg ik om een offerte voor een dag of 10 en kreeg alleen de kant-en-klare aanbieding van 1 week, die op de site staat. Ik moest dus aandringen en daarna kreeg ik persoonlijke aanbiedingen.
De chauffeur die ons ophaalde en terugbracht reed niet prettig, te hard en onrustig.

Vastaus yritykseltä &Olives Travel
Olives heeft goed geluisterd naar onze…
Olives heeft goed geluisterd naar onze wensen. Alle boekingen, vluchten en vervoer, alsmede de incidentele uitstapjes waren perfect geregeld.
Een puntje van verwarring tijdens de reis werd direct opgepakt en keurig opgelost.

Vastaus yritykseltä &Olives Travel
Juni 2022 nog niet vergeten!
Juni 2022. Vol goede moed op weg naar ons bij &Olives geboekte appartement " Danaides " in Malia Griekenland.
Nou... die moed zakte al gauw bij aankomst. Wat een horror appartement. De keukenuitrusting nihil en smerig, korsten van je voorganger op de bodem van je drinkglas, versleten en doorgezakte matras, kapotte douche , en de hele nacht "boem boem bas" van de naburige uitgaansgelegenheden door je appartement. Etc.etc. Telefonisch is Olives vanuit Griekenland niet te bereiken.
Toen ze mij na een dringend mailtje eindelijk belden, was het eerste wat ik te horen kreeg dar er geen geld terug gegeven kon worden.
Uiteraard heb ik hier begrip voor, want die dure villa in Bergen moet natuurlijk wel worden afbetaald.
Het enigste positieve aan het geheel was dat ze na veel geharrewar dan toch wel de transfer van ons nieuwe adres in Malia terug wilden doen. Vandaar ook die ene ster. Dan maar wat extra geld uitgeven, maar hier wilden we geen nacht langer blijven.
Jan Schurer

Vastaus yritykseltä &Olives Travel
Hele fijne vakantie beleefd!
Hele fijne vakantie beleefd! Tof dat we bij Andolives een all-in pakket (vlucht, hotel, auto) konden bestellen. Alles was zo goed geregeld dat we zorgeloos konden genieten.

Goed georganiseerd .
Goed georganiseerd .
Vriendelijk en snel contact.
Helaas was de reisbeschrijving een grote chaos maar wij waren zeer tevreden over het algeheel.

Altijd het zelfde
Al vele jaren boeken we voor de herfstperiode een pakketreis bij &Olives Travel. Zeer naar tevredenheid. Ook dit jaar was dit weer het geval. Fijn dit te ervaren. Eerlijk gezegd verwacht je dit ook, maar moet dan toch maar weer waargemaakt worden.

Vastaus yritykseltä &Olives Travel
Prima organisatie met goede service
Het bedrijf was goed bereikbaar, reageerde snel op vragen. Maakt gebruik van een complete app, waarin alle informatie was gebundeld , prima en overzichtelijk. Complimenten. Wij zouden hier weer voor kiezen.
Tochni Taverne zouden wij inruilen voor de Library Hotel in Kalavasos.

Mooie poussada’s
Mooie poussada’s, gelegen interessante regio’s , vliegen en autohuur verliepen goed. Kortom, weer een mooie ervaring rijker.

Vastaus yritykseltä &Olives Travel
Goed verzorgde reis met aanvullende…
Goed verzorgde reis met aanvullende info.
Prachtige locaties voor hotels.

Goed bereikbaar
Dit is de 2e keer dat ik op reis geweest ben met &Olives Travel. En het bevalt goed!
Ook als er iets is tijdens de reis zijn ze in het weekend goed bereikbaar en erg behulpzaam.

Rondreis Alentejo
Wij zijn zeer tevreden over het totaal aangeboden pakket, de snelle communicatie en de klantvriendelijke benadering. Dit is de reden dat we al meerdere keren voor &Olives Travel hebben gekozen om een rondreis te maken.

Vastaus yritykseltä &Olives Travel
In principe ging het vrij eenvoudig qua…
In principe ging het vrij eenvoudig qua boeken en ook de ondersteuning ter plekke was prettig, ondanks dat er wat was "misgegaan" bij de autoverhuur.
De app die &Olives echter adviseert om te downloaden, is niet echt nuttig. Er zijn geen bijzondere of goede tips, dus heb tijdens mijn verblijf niet hiervan gebruik gemaakt, terwijl wel voorgespiegeld was dat dit nuttig zou zijn.

Prima ervaring
We hebben een leuke reis gemaakt met &Olives. Een rondreis met 5 verschillende hotels. Ondanks dat we vroeg boekten waren 2 van de 5 hotels niet beschikbaar. De hotels die daarvoor in de plaats kwamen waren prima. Heel anders en we zouden ze zelf nooit gekozen hebben maar omdat het maar om 2 overnachtingen ging was het goed genoeg.
Het ophalen van de auto was een ellende (lange rij, ondanks alle verzekeringen was het volgens het bedrijf toch niet goed genoeg, veel borg etc etc.) maar daar kan &Olives niets aan doen.
De app waar &Olives mee werkt is helder en handig. Reisdocumenten zijn overzichtelijk terug te vinden.
Gezien de kosten van de reis had bagage bij de prijs inbegrepen mogen zijn. Dit was niet het geval dus kwam er nog een kleine 100 euro per persoon, ruimbagage heenreis en terugreis, bij.

Vastaus yritykseltä &Olives Travel
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.