Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Dla mnie porazka jak lecialem na ich towarze to takie skoki jak nie skoki 😅 ale spokojnie chcieli mnie wyjebac na oplacona paczke jak kogos tak chca wyjebac pamietajcie zglaszajcie reklamacje do firm... Näytä lisää
Nie jest to orginał Jestem na terapi testosteronem i zakupiłem od nich testosteron prologatum z firmy JELFA ponieważ mój lekarz jest na urlopie i potrzebowałem jednej paczki aż do powrotu lekarza. G... Näytä lisää
Kupiłem Helios DB Clenbuterol 40mcg, Yohambine 5,4mg 20ml Już wcześniej stosowałem i wiem jak to działa chciałem ponownie zastosować terapie z tym produktem ale okazał się wałkiem, przy pierwszej k... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Plus że za pobraniem wysyłają
Plus że za pobraniem wysyłają, szybka dostawa wygląda bardzo porządnie zobaczymy jak się sprawdzi teściu z masteronem :D
Kupować nie wybrzydzać
Żadna wyjebka, ładnie wysyłają za pobraniem i paczkomatem. Towar skuteczny, dostawa szybka, już czwarty raz od nich żarłem i wbijałem. Nic ino brać ❤️
Super wszystko.
Kontakt super wysyłka 2 dni. Boldek kosior. Polecam.
Podrobiony odblok
Nie wiem jak oni to robią mają niby orginalne opakowania i wszystko cacy ale produkt w środku to całkiem inna konsystencja, smak itd.
Polecam wszystko ok szybka wysyłka 📦 z
Polecam wszystko ok szybka wysyłka 📦 z
Zawsze wszystko na czas i zawsze…
Zawsze wszystko na czas i zawsze oryginalne.
Pilne
Produkt niewiadomego pochodzenia numer kontaktowy i dane wysyłki to pic nie dajcie się nabrać na te podróbki zwykli oszusci
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Zacznijmy od początku.
Kontakt ze sprzedawcą wyłącznie drogą mailową. Napisałem i chciałem zapytać sprzedawcę, który produkt lepiej kupić, najważniejsze, że jest wysokiej jakości.
Doradzili mi jak zwykle najdroższy. Powiedzieli, że można to sprawdzić za pomocą kodu, który należy usunąć z produktu na stronie producenta.
Kupiłem, wszystko dotarło, skasowałem kod i zacząłem szukać strony, gdzie mógłbym sprawdzić kod.
Okazało się jednak, że strona nie istnieje i nie ma.
Zacząłem do nich pisać mailem, odpowiedzieli, że sami nic nie wiedzą.
Chociaż powiedziano mi wcześniej, że wszystkie produkty są certyfikowane i nie ma żadnych problemów.
W efekcie nie sprawdzono oryginalności produktu, a ja wydałem 610 zł.
Nie polecam serwisu. Dlatego najgorsze jest to, że nadal sprzedają ten produkt na swojej stronie internetowej i nadal oszukują ludzi.
Żaden Fejk
Faktycznie strona jest bardzo dobra dostaje wszystko co chcę najniższa cena na rynku odbloki które biorę bardzo pozytywnie doświadczam I to nie prawda że to są fejki
Zamowilem clomid a dostałem anavar XDD…
Zamowilem clomid a dostałem anavar XDD nie polecam nikomu
Zupełnie brak kontaktu z nimi od…
Zupełnie brak kontaktu z nimi od początku czerwca.
Zamawiałem Cypionata a dostalem jakies …
Zamawiałem Cypionata a dostalem jakies fejk kapsułki oszukują ludzi nie kupujcie tego
Daje 4 na 5 gwiazdek a tylko dlatego że…
Daje 4 na 5 gwiazdek a tylko dlatego że trzabylo długo czekać na paczkę oraz odp ale kiedyś brałem suste 400 i była dobra działała jak trzeba dodam droga opinie po przetestowaniu kolejnych środków pozdr
wszystko git
wszystko git, wielki plus ze za pobraniem wysylaja,nie trzeba robic przelewow, a w tych czasach duzo ludzi na koncie ma komornikow ha.Nie wiem skad takie zle opinie ale to pewie przez konkurencje, a i ktos tam pisal ze prolongatum podrobione ha nie wiem komu by sie chcialo to podrabiac jak jest wiele dobrych underow z dobra opinia no i wiele tańsze niz prolo. Pozdro
Oszuści
Oszuści. Opakowanie które przyszło było już otwarte, w środku nie wiadomo co to jest, kilka tabletek rozpadło się w palcach. Strach tego dotknąć z kilometra kijem, a co dopiero brać... Na maile nie odpisują, kontakt się urywa w momencie odebrania zamówienia.
OSZUŚCI
OSZUŚCI. Towar podrobiony. Kasy nie oddają , jedyny pozytywny wpis tutaj to jest ich .
Podrobka mega lipa
Więc powiem tak, podróbki, napewno nie jest to orginał , nawet nie starają się tego ukryć lipa totalna.
Trustpilot-kokemus