Wszystko 👌
Wszystko ok, szybki kontakt, product i dostępność potwierdzona , szybka wysyłka
Wszystko ok, szybki kontakt, product i dostępność potwierdzona , szybka wysyłka
Test z inos działa ,ale HCG i clomid nie aktywne!!!
Zamówiłem na próbe ture Anubis. Po dwóch dniach paczka była u mnie. Dopiero co prawda zacząłem, ale czuje że działa jak powinno.Pewnie jeszcze tu wrócę.
Jedno wielkie oszustwo, zostałem wy.... na grubą kasę!
Radzę Wam nie kupować nic na tej stronce!
Nie polecam, jedno wielkie oszustwo. Nie dość, że środek przyszedł nie taki za jaki zapłaciłem to jeszcze w dodatku przeterminowany. Radzę trzymać się z daleka!
Zamówiłam z tej strony srodek na odchudzanie i efekty przeszły moje oczekiwania😀 Wszystko sprawnie Naprawdę warto polecić innym! Pozdrawiam :))))
Jakość produktów oraz obsługa na najwyższym poziomie, polecam, na pewno jeszcze wrócę.
Nie polecam! Oszuści! Fakt wysyłają, ale nie to co się zamówiło, buractwem jest wystawiać lek apteczny a wysyłać jakąś podjebe z niewiadomo czym w środku, trzymajcie się z daleka
tanio, przesyłają do paczkomatu za pobraniem. Zamawiałem kilka razy i nie zawiodłem się. Polecam
Zamówienie (ent. Euromed) odebrałem następnego dnia z paczkomatu. Temat mocny, sprawdzony na badaniach - poziomy się zgadzały.
Wszystko git, paczkomat za pobraniem, wszystko sprawnie
Szeroki wybór asortymentu dla osób zaawansowanych oraz ćwiczących rekreacyjnie. Do tego środki na poprawę libido. Szybka wysyłka. Zapłata przy odbiorze. Bardzo polecam! Ja kupuję tylko u nich:)
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.