Amywitgoed Arvostelua 92

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig pesoneel Inmiddels een condens droger en wasmachine gekocht van samsung en gewoon prima. netjes thuis gebracht en de oude mee genomen. Eergisteren een Koelkast daar gekocht ook pri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fantastisch aardige eigenaar van dit bedrijf. 3 jaar geleden een wasdroger gekocht. Helaas ging die recentelijk stuk. Nadat we een monteur hadden besteld die adviseerde een nieuwe te kop... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Contact gehad met bedrijf en mijn vragen werden goed en duidelijk beantwoord. Wasmachine die ik besteld had, was inderdaad zoals beschreven. Werd vlot thuis geleverd en netjes aangesloten. Fijne mac... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede ervaring. Scherpe prijs en de dag na bestelling werd de koelkast al geleverd. Hoewel de chauffeur/monteur de koelkast niet kon installeren heeft hij de tijd genomen en daarvoor geen extra kosten... Näytä lisää

4,7

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Nieuwe condensdroger

Was op zoek naar een nieuwe condensdroger,en via google kwam ik bij Amywitgoed terecht.
Gelijk gebeld en werd goed te woord gestaan en kreeg nog persoonlijk een video vd machine toegestuurd met complete uitleg.
Terug gebeld en besteld.
Prijs was goed+gratis leveren en kon zelf de dag kiezen voor te leveren.
Top bedrijf en als ik weer iets nodig hebt,zal ik eerst bij hun kijken.
Amywitgoed ga zo door TOP.

29. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Geen bestelling, maar toch een top service.

Na mijn verhuizing zocht ik haastig naar een koelkast en ik dacht de koelkast gevonden te hebben bij bij Amy witgoed. Dus had ik het besteld,Ik kreeg binnen korte tijd duidelijk video’s toegestuurd in welke staat de koelkast verkeerde en dat ze de koelkast vandaag zouden gaan verzenden. Maar zag tot mijn spijt van de pracht koelkast dat ik een vergissing had gemaakt. En dat ik een koelkast zonder handvatten moest hebben omdat ik een hele smalle keuken heb.
Na een kort telefoontje kreeg ik te horen dat het geen enkel probleem was. De bestelling is gelijk geannuleerd. En binnen een dag had ik mijn geld terug. Bijzonder vriendelijk en een top service.

4. tammikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Geen soepele ervaring

Bestellen ging soepel. Jammer was dat het de volgende dag geleverd werd en ik geen enkele mail daarover had gekregen. Ik was dus niet thuis en een buurman moest te hulp schieten want de vervoerder was in z'n eentje en wilde alleen tillen met iemand erbij. De vervoerder schoof het gebrek aan communicatie naar Amy Witgoed en vice versa. De oude vaatwasser was nog niet ontkoppeld dus ik belde en maakte een afspraak voor het ophalen. Die zaterdag kwam de vervoerder niet. Volgende afspraak gemaakt. De vaatwasser stond al beneden toen ik gebeld werd dat de vervoerder wegens drukte nu 2 uur moest rijden en of het op een andere dag kon. Nee. Gelukkig hoefde ik niet lang aan te dringen en zouden ze toch de vervoerder sturen. De derde keer ging het wel goed. Wegens slechte communicatie en niet komen ophalen zonder afzeggen dus maar 3 sterren.

28. lokakuuta 2025

Super snelle levering.

Voor 12u besteld volgende dag bezorgd was voor mij ruim in de middag besteld en alsnog de volgende dag bezorgd. Keurig aangesloten door een keurig nette meneer. En dat voor dat geld. Nee niets te klagen!! Dankjewel

31. lokakuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Ruim aanbod voor een leuke prijs

Contact gehad met bedrijf en mijn vragen werden goed en duidelijk beantwoord.
Wasmachine die ik besteld had, was inderdaad zoals beschreven. Werd vlot thuis geleverd en netjes aangesloten. Fijne machine voor een keurige prijs.
Mocht ik nog iets nodig hebben, zou ik zeker eerst hier kijken.

18. syyskuuta 2025

Top service!!

Vandaag wasmachine/droogcombinatie bezorgd gekregen. Top service want ze hebben niet alleen mijn oude wasmachine meegenomen maar ook mijn kapotte droger. En dit van twee trappen hoog! Aangesloten en zelfs een spoelbeurt aangezet. Super service! Bedankt, ik ben erg tevreden!

27. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Machine werkt prima, snelle levering.

Machine werkt prima, bezorging was zelfs naar boven met een speciale electrische traploper. Moesten wel zelf even roest onderaan de 2e hands machine weg werken. Kleine moeite. Maar tot nu toe week in gebruik en tevreden. Hoop dat het ook zo blijft. Heel blij met de snelle levering en aardige bezorger. Via mij ouders tip aan deze winkel gekomen. Andere winkels hadden slechte reviews ook mbt slechte garantie. Deze geeft garantie en m'n ouders geven aan bij stuk dan krijg je een andere geleverd gratis door ze. Dus dat geeft de doorslag, want zonder wasmachine zit je wel met gezin de handen in het haar of uren met handwas.

8. syyskuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin