Mokum Events Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De organisatie was prima! de animator deed ook goed zijn best voor de sfeer en bracht de nodige humor mee. De opdracht was best wel wat lastig, het was niet eenvoudig, maar door goed teamwork konden a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen weekend hebben wij ons jaarlijkse teamuitje weer via Mokum Events geboekt. Altijd een succes! We begonnen met een Crime City Tablet Game, wat een leuk spel! Uitdagend en spannend omdat j... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ons jaarlijkse afdelingsuitje hebben we dit jaar door Mokum Events laten organiseren. Het plannen van het event ging per telefoon, en Sanne heeft ons hierbij zeer goed geholpen. Ook erg flexibel toen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben voor ons team afdelings uitje een super leuke middag gehad. We hebben met een groep van circa 16 personen de hunted tablet game in hartje centrum van Amsterdam gespeeld. Het spel had een leu... Näytä lisää

1. Tapahtumajärjestäjä

Yrityksen kirjoittama

Mokum Events organiseert groepsuitjes zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops en rondleidingen in Amsterdam. Met een ervaren en een getalenteerd team organiseren wij de leukste uitjes in Amsterdam. Voortdurend zijn wij op zoek naar de leukste, beste en meest bijzondere activiteiten in en rondom onze hoofdstad.

Mokum Events Support

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Een superleuke interactieve avond!

Na het ruim van tevoren regelen van een bedrijfsuitje bij een ander bedrijf, zei die partij een week voor het moest gaan gebeuren af. Snel op zoek naar iets nieuws dus, want de tijd begon te dringen. Mokum Events bood hierin de oplossing! Op de website wordt aangegeven dat je er het beste vroeg bij kunt zijn, maar ook vier dagen voor DE dag was er voor ons nog ruimte om de Escape City Tablet Game te boeken en het was een succes! Fijn contact, leuke begeleiding en een sfeervol café met vriendelijk personeel om de avond af te sluiten... met een zeer welkom drankje. Een uitje waar nog lang over nagepraat zal worden. Mokum Events, bedankt!

7. syyskuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel goed en vriendelijk…

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen door Mokum Events. Ze zijn erg goed bereikbaar, denken met je mee en hebben alle informatie die je nodig hebt. En het event was uitermate goed verzorgd!

5. syyskuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen weekend hebben wij ons…

We begonnen met een Crime City Tablet Game, wat een leuk spel! Uitdagend en spannend omdat je in teams tegen elkaar speelt.
Daarna zette onze spelbegeleider ons af bij de sloep, want daarna stond er een Pizzacruise op de planning.
Lekker gevaren, een leuke schipper die veel interessante verhalen kon vertellen en de Pizza’s waren ook heerlijk!
Kortom, tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben weer een hele geslaagde dag gehad!

16. elokuuta 2018

Flikken Amsterdam

Flikken Amsterdam

Spontaan ontvangst en gelijk een duidelijk uitleg. Het zijn gevarieerde opdrachten bestaande uit 3 delen, waardoor het spel leuk blijft! Onder het genot van een drankje werd de winnaar bekendgemaakt. Het is leuk en fanatiek spel, zeker een aanradertje!

15. elokuuta 2018

Elk jaar weer top!

Elk jaar laten wij ons bedrijfsuitje organiseren door Mokum Events. Super fijn contact met de medewerkers op kantoor, ze voelen altijd goed aan wat wij willen en zorgen ervoor dat we elk jaar weer een uniek uitje hebben! Daarnaast wordt het evenement ook altijd op de dag zelf top uitgevoerd! Dit jaar hadden we in de middag het Expeditie Robinson spel en s'avonds een Walking Dinner. Ook erg fijn dat er van te voren even contact wordt opgenomen of alles duidelijk is! Tot volgend jaar!

11. elokuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Goede en leuke begeleiding!

Met onze vriendengroep de Escape City tablet game gedaan. Wat een ontzettend tof spel! Goede en leuke begeleiding, communicatie met medewerkers van Mokum events was ook heel prettig!

10. elokuuta 2018
Saanut 4/5 tähteä

Alles was goed geregeld

Alles was goed geregeld, communciatie met mokumevents verliep soepel en uiteindelijk hebben we een super leuke avond gehad!

9. elokuuta 2018

Heerlijk gevaren

Heerlijk gevaren en gegeten aan boord.
Alles was goed georganiseerd en duidelijk gecommuniceerd.
Kan een uitje hier aanbevelen.

8. elokuuta 2018
Saanut 2/5 tähteä

niet de moeite waard, je kan zelf ook bekijken

Geachte Lezer. Onze Rondleiding was niet bijzonder. De guide was een vriendelijke man, maar sprak geen Duits (hoewel wij dit aangevraagd hebben- zodoende moesten wij met een gebrekkige uitleg ons tevreden stellen) De rondleiding liet nauwelijks iets nieuws/ bijzonders zien. De informaties die we over deze branche te horen kregen was sameet vatten in een kwartier (in plaats van 120 minuten) Een bezoek aan een kroeg (30') tijdens de rondleiding vind ik niet zo passen in dergelijke toer. Samenvattend: te weinig informatie voor de hoge kosten. Ik zal het niemand aanbevelen.

5. elokuuta 2018
Mokum Events-logo

Vastaus yritykseltä Mokum Events

Beste mevrouw Uitentuis,

Wat vervelend om te horen dat de wandeling niet naar wens is geweest. Ik zie dat uw uitje van 2 maanden terug is, wij hebben u destijds nog een mailtje gestuurd om te vragen of alles naar wens is verlopen.
Echter hebben wij hier geen reactie op ontvangen. Ik zal u nogmaals een mailtje sturen, om te bespreken hoe we dit op een passende wijze kunnen gaan oplossen. Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Sanne Doornekamp
Mokum Events

Teamuitje geregeld door MokumEvents

Vorige week had ik een teamuitje, geregeld via MokumEvents.
We hadden gekozen voor de Ratrace, en dit was echt een groot succes! Van te voren heb ik best vaak en veel wijzigingen door moeten geven (personen erbij, personen er af, andere start- en eindlocaties, etc.) maar het personeel van MokumEvents behandelde mij altijd zeer vriendelijk. Ze waren erg behulpzaam.
Uiteindelijk was het een fantastisch uitje, ik zou MokumEvents dus zeker aanraden! :)

27. heinäkuuta 2018

Kroegenspeurtocht en BBQ boot

Afgelopen zaterdag hebben wij de kroegenspeurtocht en de BBQ boot gedaan en we hebben een topdag gehad.
Vooral de BBQ boot was geweldig, met een kokkin aan boord die ons prima heeft verzorgd.

16. heinäkuuta 2018

Ik hou van Holland-spel

Goed en accuraat geregeld. De quizmaster Krijn was superleuk! Hij heeft ons, ondanks zijn acute hernia, 2 uur lang vermaakt met " Ik hou van Holland" spel. Wat hebben we gelachen! Aansluitend diner was ook prima!
Mijn Sarah-feestje is mede door Mokum-events zeer geslaagd!

10. heinäkuuta 2018

Geslaagde dag!

Onwijs leuke middag gehad met onze groep en de organisatie vanuit Mokum Events was top! Duidelijke en vriendelijke communicatie, zeker een aanrader!

5. heinäkuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Looking for a great weekend in…

Looking for a great weekend in Amsterdam, look no further, Mokum events is the agency that always succeeds in making your weekend special. Interested in just one event, Mokum events only books the best local skippers that give you that special welcome feeling while you are enjoying a cold beverage and listening to the great stories that make Amsterdam unique in the world. Mokum events is the best!

5. heinäkuuta 2018

Fantastisch georganiseerd

Fantastisch georganiseerd - super begeleiding

ik had voor mijn team uitje een Ik Hou van Holland geboekt en wat was het leuk. Super goed georganiseerd en een super leuke begeleidster. Ze deed het heel leuk en kreeg iedereen goed mee.

4. heinäkuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Het was een super middag

Het was een super middag; het spel blijft super leuk en werkende i-Pads en een zonnetje maakte alles af; helemaal goed dus!

Dank voor jullie begeleiding & last minute support!

3. heinäkuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Mijn familie in Mokum(s handen)

Wij hadden dit jaar voor de familiedag besloten om iets apart te doen en via de website van Mokum Events kwamen we uit bij "de verborgen stad" een combinatie van varen en wandelen. Ik belde op en kreeg gelijk een enthousiaste Sanne aan de lijn die zei : ik ga mijn best doen u hoort van mij" nog geen uur later belde ze terug dat gids en boot beschikbaar was vrijwel op het tijdstip waarop we wilde starten. Varen op de grachten en wandelen in de Jordaan werd het programma, "kunnen jullie ook een restaurant in de Jordaan regelen vroeg ik?" Geen probleem en dat werd meteen geregeld, zo dat is eenvoudig. Ik kon lekker stoer doen tegenover de familie dat ik dit dankzij mijn organisatiekunde snel georganiseerd heb. Ach dacht ik alles wat je nodig hebt is een telefoonnummer, dat van Sanne en het is klaar.
Een dag van te voren werd ik gebeld of alles in orde was, geen wijzigingen? Wat goed om dit zo te doen want er zal maar iets zijn waar je dan later een discussie kan krijgen.
De dag zelf was alles TOP GESLAAGD, geluk met het weer, een mooie boot en schipper Marnix en de gids Rene voerde een vermakelijk act op met zijn tweeën met leuke info. Rene ging met ons mee de Jordaan in en ook daar bleek aan infotainment te doen (humor met leuke info.) We werden bij ons restaurant afgezet, Cinema Paradiso heette dat en een heerlijk Italiaans 3 gangen diner aangepast op onze wensen zoals met Sanne besproken. Kortom we konden alleen de dag maar afmaken met een borrel in het bekende café Lowietje ( heb IK geregeld) dat daar om de hoek zit.
Mokum Events bedankt!! het was een super familie dag, de rest van de familie denkt dat ik dit goed geregeld heb dus moet ik het de volgende keer weer doen, simpel (als je het nummer van Sanne hebt)

Groet
Rene van Hout

27. kesäkuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin