Mokum Events Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De organisatie was prima! de animator deed ook goed zijn best voor de sfeer en bracht de nodige humor mee. De opdracht was best wel wat lastig, het was niet eenvoudig, maar door goed teamwork konden a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen weekend hebben wij ons jaarlijkse teamuitje weer via Mokum Events geboekt. Altijd een succes! We begonnen met een Crime City Tablet Game, wat een leuk spel! Uitdagend en spannend omdat j... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ons jaarlijkse afdelingsuitje hebben we dit jaar door Mokum Events laten organiseren. Het plannen van het event ging per telefoon, en Sanne heeft ons hierbij zeer goed geholpen. Ook erg flexibel toen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben voor ons team afdelings uitje een super leuke middag gehad. We hebben met een groep van circa 16 personen de hunted tablet game in hartje centrum van Amsterdam gespeeld. Het spel had een leu... Näytä lisää

1. Tapahtumajärjestäjä

Yrityksen kirjoittama

Mokum Events organiseert groepsuitjes zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops en rondleidingen in Amsterdam. Met een ervaren en een getalenteerd team organiseren wij de leukste uitjes in Amsterdam. Voortdurend zijn wij op zoek naar de leukste, beste en meest bijzondere activiteiten in en rondom onze hoofdstad.

Mokum Events Support

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top geregeld

Onwijs leuk uitje georganiseerd door mokum events. Escape room bij waterlooplein was fantastisch. Vlakbij opstapplaats voor een grachtentour door grachten met overheerlijke stamppot. Perfect geregeld. Voor herhaling vatbaar.

14. joulukuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Ons hele team was onder de indruk van…

Ons hele team was onder de indruk van de rondleiding Ed onze guide
Zijn startzin was: ik hoop dat jullie na deze rondleiding weer de rijkdom waarderen in jullie leven
En wij kunnen volmondig zeggen dat we ons daar zeer bewust van zijn en onze zegeningen tellen.
Dank voor een indrukwekkende tour!
Caroline van Dijk
Evean Heiloo

5. joulukuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen week hebben wij voor ons…

Afgelopen week hebben wij voor ons bedrijf een teamuitje georganiseerd. De organisatie lag in handen van Mokum Events. Het ging om een arrangement wie is de meesterchef, wat een groot succes was. We hebben een strijdlustige, maar vooral gezellige avond gehad. Er werd vooral gewerkt aan onze teambuilding door in groepjes de verschillende gangen te maken, die vervolgens beoordeeld werden door een professionele kok (die het ook top deed). Na de beoordelingen konden we genieten van onze zelfgemaakte gerechten. Alles was top geregeld en in de toekomst klop ik zeker weer bij Mokum Events aan!

19. marraskuuta 2018

Super geregeld uitje!

Wij boeken elk jaar een bedrijfsuitje via Mokum Events. Dit jaar gegaan voor een rondleiding door de Wallen met Rene, fijne gids en voelde de groep goed aan! Daarna werden we keurig netjes door hem afgezet bij de sloep, we hadden namelijk daarna een Borrelsloep geboekt. Fijne, vriendelijke schipper en gezellig geborreld! Weer super geregeld door Mokum Events

13. marraskuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Weer een super bedrijfsuitje geboekt…

Weer een super bedrijfsuitje geboekt via Mokum Events

Dit jaar zijn we gegaan voor een Pubquiz Dinerspel, super leuke combinatie van spel & eten!

Heerlijk gegeten bij Restaurant 1e Klas en daarnaast was de quiz echt hilarisch!!

Complimenten voor de quizmaster en het kantoorpersoneel voor het fijne contact!

12. marraskuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Gin & Tonic boot was super!

Gin & Tonic boot was super!

We hadden een gezellige schipper die veel over de stad wist, en het ons goed naar ons zin heeft gemaakt. Leuke tour met genoeg drankjes en uitzicht. Communicatie met Mokum was ook top! Echt een aanrader.

12. marraskuuta 2018
Saanut 4/5 tähteä

Zeer geslaagde avond met eten en spooktour.

Zeer geslaagde avond gehad met eten en een spooktour dankzij de organisatie van Mokum Events.
Goed overleg over de inrichting van de avond, de mogelijkheden en ondanks het steeds wisselende het aantal deelnemers zeer goed georganiseerd. Duidelijke offerte en factuur. Mokum Events is zeker een aanrader.

5. marraskuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

goede ervaring met mokum events

zaterdag 3 november een familie fietstour geregeld bij Mokum events. vlotte en zeer vriendelijke afhandeling van de reservering door Sanne. en dan maar afwachten wat voor een gids ze je meesturen....het was een ware held. een topper, genaamd René. een ervaren gids en verteller. mooie anekdotes vol Amsterdamse humor. gevarieerde route met voor iedereen wat wils. de geschiedenis van A'dam werd door hem op een leuke manier verteld.
bedankt voor deze leuke korte trip.

4. marraskuuta 2018
Saanut 2/5 tähteä

Get the picture brunch

We hebben met een groep meiden het spel
"get the picture brunch" gedaan.
Wij vonden het spel veel te moeilijk en niet haalbaar in het tijdsbestek wat we hadden. Wat hilarisch, gezellig en de Jordaan ontdekken moest zijn, werd een veel te moeilijke puzzeltocht/doolhof. Je bent als een dolle aan het rond rennen om maar weer op tijd in het volgende restaurant te zijn. Ook de begeleiding vonden wij erg slecht. Je kon het eigenlijk geen begeleiding noemen. De begeleiding was heel even aanwezig in de restaurants en dat was het eigenlijk. Ze was niet betrokken bij ons en bij het spel.
Het was jammer genoeg niet wat we hadden verwacht. Ook vonden wij het achteraf veel te duur voor wat je krijgt!
We hadden wel een fijn mail contact met Sanne.
We hopen dat Mokum Events wat gaat doen met onze feedback. We hebben ze uiteraard daar uitgebreid over gemaild. Ze zouden het meenemen voor in de toekomst!

31. lokakuuta 2018

daklozen tour

Met een aantal collega’s de daklozen tour gedaan. Voormalig dakloze Ed kon mooi vertellen over het leven en over de buurt waar we doorheen liepen. De afstand is prima te doen, ook als je iets minder goed ter been bent lijkt mij. Het was leuk en leerzaam.

8. lokakuuta 2018

Topmiddag!

Alles was goed geregeld van tevoren en de crimitour beviel ons erg goed! Leuke en spannende verhalen.

5. lokakuuta 2018
Saanut 4/5 tähteä

lekker eten en goede service!

Wij werden heel erg vriendelijk ontvangen en mochten zelf aangeven waar we graag langs wilde varen. Het was een heel erg relaxe avond. Het eten op de BBQ en drinken was goed verzorgt. Wij zijn niks tekort gekomen! Hebben ervan genoten.

2. lokakuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Mokum Events is dé organisatie die iedereen wenst!

Er zit een fantastisch team bij Mokum Events! Snelle antwoorden, meedenken met leuk ideeën, enorm klantvriendelijk en top service. Het is een bedrijf waar je met een goed gevoel de organisatie aan hen over kunt laten. Verder ook een enorme keus aan activiteiten die je ook flexibel kunt samenvoegen. Gewoon: TOP!

24. syyskuuta 2018

Distributeursmeeting hartje Amsterdam

Wij hadden een distributeursmeeting in hartje Amsterdam met 46 personen uitverschillende landen uit Europa en het Middn Oosten. Voor het entertainment programma heb ik gebruik gemaakt van Mokum Event. Zij hebben ons enorm geholpen met het voorstellen van een gevarieerd programma, afgestemd op de groep.

We hebben gekozen voor het teambuilding event Flikken Amsterdam, erg leuk spel en prima begeleidt.
Dit brak al het ijs onderling.

De Canalcruise met diner de volgende avond was ook weer prima verzorgd.

Erg tevreden !

21. syyskuuta 2018

Great team building activity

Right in the center of Amsterdam and in English, the CSI Game is a cool way to get to know colleagues in a totally different way. Everyone had so much fun and the activity absolutely helped to achieve what we were hoping to achieve. It is a pleasure working with the professional at Mokum Events.
Thanks again for everything.

17. syyskuuta 2018

Bedrijfsuitje

Een geweldig bedrijfsuitje gehad mede mogelijk gemaakt door Mokum Events. Alles tot in de puntjes geregeld! Enthousiast en professioneel team. Je geeft je wensen door en je krijgt wat je wilt!

14. syyskuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin