SUPER slecht
Ik heb het echt gehad met de medewerkers. Heel laks en informeren halfjes of helemaal niet. Wanneer er een betaling vanuit mij moet gebeuren, dan zetten ze er tempo achter. Maar andersom, nemen ze de tijd van de wereld. Slecht bereikbaar en heel onserieus. Moest het pand uit, zetten enorm veel druk op je als je eruit moet. Hele woning leeggehaald omdat ZIJ met een datum kwamen dat ze zouden komen controleren of de woning netjes is achtergelaten… NIEMAND komt, NIEMAND belt of mailt. Ik heb lopen haasten en alles opgeruimd incl laminaat. Komen ze niet opdagen en zoeken ook geen contact. Moest WEER vanuit mij komen.
Mijn servicekosten die ik terugbetaald moet krijgen, is gestort op een rekening waar ik in de min sta, en dus geen toegang heb, waar ik overigens van op de hoogte ben dat t mijn probleem is en niet van Alvast. Alleen heb ik de rekeningnummer geprobeerd te wijzigen, ben doorverwezen om een mail te sturen naar de mensen die daarover gaan. Krijg geen gehoor van ze, 3 dagen later storten ze het held op de rekening waar het niet op gestort moet worden. Ik heb 3 mail gestuurd ivm de servicekosten. Met onder anderen het wisselen van rekeningnummer. Ik kon dit niet doen op de site omdat ik niet meer onder jullie woon, dus kan niet op mijn account. Nou bel ik DONDERDAG om info te krijgen, is diegene er niet en moet ik pas maandag contact opzoeken, bel ik maandag, is ze ziek en zou ze me terugbellen. Dag erna niks gehoord, dag daarna ook niks. Nu bel ik vanuit mezelf. Zeker wetende dat er anders geen contact zou worden gezocht met mij vanuit Alvast. Bel ik krijg ik een dame die er maar heel luchtig mee omgaat en geeft aan dat t geld 3 MAANDEN GELEDEN op overmaken stond, ik vraag al zeker 3 maanden info over de servicekosten, NIKS krijg ik, alleen ja je ziet het wel verschijnen… En nu krijg ik info dat een rekeningnummer veranderen 5 dagen kan duren… ALLEMAAL INFO DIE IK TOEN IK AAN HET MAILEN WAS NODIG HAD. Dan kon ik tijdig mijn wijziging doorgeven. Ik maar lopen wachten en bellen en mailen, krijg selectief antwoord. Soms helemaal geen antwoord, als bel ik in de ochtend of na pauze tijd. En ik zie al dat dit niet alleen bij mij zo is. Waarschijnlijk meerdere mensen, die er geen review over schrijven.
Ik vind dit allemaal heel onprofessioneel. Want als er zo wordt omgegaan met een mens, is dit heel egoïstisch en kunnen werknemers van Alvast zich niet eens een volwassen mens noemen.
1. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu