Geotrendlines Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Mediayhtiö
  2. Vaihtoehtoiset rahoituspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Geotrendlines is een denktank op het snijpunt van geopolitiek en finance. In een tijd van geopolitieke en economische transitie zijn deze twee domeinen sterk met elkaar verbonden. Vanuit deze lens krijgen we een scherper beeld van mondiale, geopolitieke en sociaal-culturele trends en kunnen we de wisselwerking tussen geopolitiek en financiële markten beter duiden en nieuwe trends eerder signaleren.

Erinomainen

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Betrouwbaar, deskundig en persoonlijk

Als startende belegger ben ik door Geotrendlines zeer goed op weg geholpen met mijn beleggingen. Deze partij voelt zeer betrouwbaar, is eerlijk en geeft deskundig advies op maat. Fijne en duidelijke communicatie. Absolute aanrader!

26. tammikuuta 2025

Erg professioneel en deskundig

Ik ben erg tevreden over GeoTrendlines. De waarde die geboden wordt voor het abonnement is werkelijk ongelofelijk. De nieuwsupdates zijn zeer uitgebreid en goed onderbouwd. Ook biedt het platform alle benodigde handvatten om zelf toe te kunnen passen d.m.v. de modelportefeuille, welke regelmatig wordt herzien en getoetst.

Ook het bijbehorende strategiegesprek is goed bevallen. We werden erg vriendelijk ontvangen door meneer Knopers, hij nam ruim de tijd en gaf een onderbouwd antwoord op alle vragen. Heel fijn dat deze mogelijkheid geboden wordt, ook omdat de online barrière zo vervalt.

Het is heel duidelijk dat GeoTrendlines een diep begrip van de geopolitiek, macro-economie en markten heeft. Zeker een interessante partij als je op zoek bent naar meer informatie of begeleiding op dit gebied!

12. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb onlangs een abbonement…

Ik heb onlangs een abbonement aangeschaft bij Geotrendlines, maar had behoefte aan meer informatie en daarom een afspraak gemaakt.
Vriendelijk ontvangst op kantoor vanmorgen door dhr F. Knoopers. Ik voelde mij gehoord, er was voldoende tijd om mijn vragen te stellen. Dhr Knoopers kwam deskundig en proffessioneel over en heeft mij goed kunnen adviseren.

11. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Geotrendlines is gewoonweg top!

Nadat ik Geotrendlines al 2 jaar kende via een vriend van mij, heb ik me in de loop van 2024 geabonneerd. Zelf volg ik al sinds 2000 de grondstoffen en edel metalen markt en dus al veel mee gemaakt. Ook geabonneerd geweest bij verschillende beleggingsbladen en adviseurs. Echter al wat ik in het verleden en heden gelezen heb van Geotrendlines is naar mijn mening heel correct en geloofwaardig en het is de eerste keer in mijn leven, dat ik zeer tevreden ben van een vermogensadviseur. Ook het intro gesprek voor nieuwe abonnees zal ik nog lang herinneren. Men (in mijn geval Frank) neemt ruim en voldoende tijd om te luisteren en te adviseren. De portefeuille van GEO heeft al voldoende bewezen dat ze heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Men staat ook open voor verbetering en om klanten steeds nog beter te informeren. Geotrendlines doet zeker niet aan stoere voorspellingen of grootspraak. De wekelijkse Boon & Knopers nieuwsbrieven zijn telkens een perfecte weergave van de geopolitieke toestanden in de wereld. Ondertussen heb ik alleen maar spijt dat ik me niet eerder heb geabonneerd. Voor diegenen die zolang als ik getwijfeld hebben of nog steeds zouden twijfelen, kan ik alleen maar sterk aanbevelen om zich te abonneren op Geotrendlines.

MG. België

11. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Maatschappelijk,economisch en financieel goed onderbouwd beleggingsinformatie , met invalshoek afwijkend van klassiek beheerni

Heel tevreden sinds ik een 2 tal jaar geleden een abonnement nam op geotrendlines.nl.
Andere invalshoek dan meeste klassieke belegginsadviezen.
Goed onderbouwde visie die de lange termijn op het oog heeft.
Gediversifieerd .Niet eenzijdig.
Ook zeer veel interessante uitleg over wat er in de wereld ("geotrend") aan de gang is ,ook politiek , maatschappelijk ... met belangrijke repercussie op evolutie economisch en financieel
modelportefeuille ( zonder frekwente aan/verkooporders) maar gediversifieerd met uitstekende superieure return sinds start

4. marraskuuta 2024

Goede ondersteuning

Om ons vermogen te beschermen kozen wij voor Geotrendlines waarvan één van de partners ons via een podcast was opgevallen.
Bij Geotrendlines troffen wij een brede blik op de huidige geopolitieke situatie aan, alsook een achteruit-kijk-spiegel de financiële machtsblokken van de historie in. Daarin zien ze de cycli en patronen liggen van menselijk handelen in de financiële machtskringen van de eeuwen vóór ons, die ook in onze tijd weer opduiken en zich steeds schijnen te herhalen. Met die kennis kunnen zij beter inspelen op wat er zou kunnen gebeuren in de nabije toekomst en wat daarop de beste adviezen zijn aan hun klant. Dat zij langs deze lijnen werken wisten wij al door naar podcasts over de financiële wereld te kijken, waarin wij o.a. hun partner Frank Knopers hoorden spreken. Hij was onze adviseur bij Geotrendlines en ervoeren hem als betrokken, vriendelijk, in een fijne sfeer, zich inschakelend op het niveau waarop wij als leken de financiële wereld nog konden volgen. Ontzettend blij met zijn ondersteuning bij Geotrendlines !

12. syyskuuta 2024

Zeer informatieve analyses

Zeer informatieve analyses. in een wereld waar alles in een rap tempo ongekende veranderingen ondergaat is de wekelijkse update een absolute must. Grote klasse met een ongekende productiviteit. Ik kan niet meer zonder

6. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ongeëvenaarde Visie op Wereldgebeuren.

Het platform van Geotrendlines is uitstekend. Dagelijks worden we op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de wereld wat uiteraard zeer belangrijk is voor ons, als investeerders.
Ik vind het subliem hoe deze schrijvers een zicht hebben op het wereldgebeuren.
Zelden kreeg ik zoveel, onpartijdige en duidelijke documentatie over de veranderingen in de wereld. Ik wil deze heren speciaal bedanken voor het delen van hun visie daarop. Iedere dag kijk ik met spanning uit naar een nieuw bericht in mijn mail-box binnenkomen.
Bedankt
Robert

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind het een geweldig platform

Ik vind het een geweldig platform, geschreven door mensen die echt weten wat er gebeurd in de wereld.
Ik moet wel vermelden dat ik het vroeger eenvoudiger vond, sinds Boon&Knopers vind ik het platform ingewikkelder om alles terug te vinden

Geotrendlines-logo

Vastaus yritykseltä Geotrendlines

Geachte heer de Maere, bedankt voor uw feedback. We gaan onderzoeken hoe we deze wekelijkse update voor u toegankelijker kunnen maken.

Uitstekend platform

Geotrendlines geeft uitstekende geopolitieke en financiële analyses. Duidelijk, overzichtelijk en goed onderbouwd geschreven. Daarnaast geven ze ook zeer goede wekelijkse updates via Substack, ‘Boon & Knopers’, en hebben ze hun modelportefeuille. Ook hun boek “Van Goud tot Bitcoin” was heel interessant om te lezen. Een aanrader. Het beste informatieve platform dat je kan hebben. Een heel tevreden abonnee!

Saanut 5/5 tähteä

Geotrendlines is 1 van de beste…

Geotrendlines is 1 van de beste informatieve diensten die men kan vinden. Hun uitleg is ondersteund door gefundeerd onderzoek, met bijhorende grafieken en ze begrijpen volgens mij de geopolotieke realiteit, die steeds verandert, ten gronde, daardoor kunnen ze die jaren op voorhand al plaatsen en winstgevende posities op de beurs innemen.

Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin