Wat een prachtig mooie kaarsen 😍 echte eyecatchers!! De waxmelts zijn zo lekker, je hele huis vult zich ermee. Ja Alure~woonaccessoires is een echte aanrader, krijgt een DIKKE 10
Yritys on vastannut
Goede communicatie geweest. Producten zijn heel fijn en ontzettend lekker. Je ruikt en merkt de kwaliteit. Evenals de verpakking merk je dat er veel aandacht aan besteed is. Echte aanrader
Na bestelling van product geen bevestigingsmail ontvangen. Maar we hadden het na 3 dagen in huis, was keurig verpakt! Zou het zeker aanraden!
Yritys on vastannut
Mooie kaarsen die heerlijk ruiken! Prachtig blik ontworpen voor lieve Luna ❤️ Dat er maar veel kaarsen verkocht mogen worden voor haar! Veel sterkte samen!
Breng allure in je huis met A'lure Scents. Maak kennis met onze uniek gestreepte kaarsen en buitenkaarsen. Alles met de hand gegoten. Heerlijk ruikende waxmelts en geurkaarsen. Vervul je huis met onze geurstokjes en geniet tot wel 8 maanden! A'lure Scents gebruikt alleen de hoogste kwaliteit wax, geuren en kleuren.
Prins Mauritsstraat 86, 3331 XW, Zwijndrecht, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ten eerste zijn de kaarsen prachtig! en handgemaakt.
Ze worden keurig geleverd en de service is top. Dank!
Kaarsen zijn goed verpakt en op tijd afgeleverd
Mooie kaarsen die heerlijk ruiken! Prachtig blik ontworpen voor lieve Luna ❤️
Dat er maar veel kaarsen verkocht mogen worden voor haar!
Veel sterkte samen!
Ik had geluk dat er de aanbieding was 3 voor 2. Dus ik heb gelijk besteld. Weer keurig bezorgd en voorlopig kan ik vooruit.
Snelle reactie en bied mogelijkheden aan. Goede service.
Mooie producten van super kwaliteit.
Handgegoten mooie kaarsen voor binnen en buiten.
Prachtige duurzame producten.
Verwen jezelf of iemand anders.
Prachtige sets met (kerst)kaarsen besteld. Heel gedetailleerd, verpakt in een mooie cadeaudoos en ik kon de bestellen heel snel afhalen.
Goede communicatie m.b.t levering. Kaarsen worden goed ingepakt! Voldoen aan verwachting.
Snelle levering heerlijke guur echt een aanrader
heel erg klantvriendelijk ze denktcecht met je mee over hoe je iets wilt hebben.
ik ben zeer tevreden over A’lure scents
mooie lange kaarsen.in prachtige kleuren en branden ook altijd mooi op.niet mijn eerste bestelling en ook niet de laatste!
Super mooie kaarsen in heel veel verschillende kleuren en alles met de per stuk gegoten. En ook andere hele mooie accessoires!
Voor mij geen andere kaarsen meer.
Ze zijn zo mooi! Branden zonder druipen en staan erg mooi.
Bestelling is altijd snel klaar en fijn dat je de bestelling ook op kunt halen

Vastaus yritykseltä A’lure Scents

Vastaus yritykseltä A’lure Scents