Jeg er svært fornøyd med Alt Installasjon AS. Installatøren var veldig hyggelig, imøtekommende og forståelsesfull. Det var en glede å samarbeide med dem, og de viser virkelig god kundeforståelse. Jeg... Näytä lisää
ALT installasjon er for meg som privatkunde veldig, veldig profesjonelle og gode. De er ryddige å forholde seg til, holder alle avtaler på minuttet og foreslår løsninger som er bedre enn de jeg grei... Näytä lisää
Har en proff prosjektleder som alltid ringer tilbake og følger opp bestillingen underveis i prosjektet for å avsjekke behov og forventning. Har benyttet ALT til større ombygging med nybygg på to ulike... Näytä lisää
Strålende fornøyd med Atle og gutta i avdeling Færder! Jeg bruker ALT til trinnvise oppgraderinger/utskifting av elektrisk anlegg i boligen min og opplever at kompetanse, veiledning, service, punktlig... Näytä lisää
Det er ikke tilfeldig at vi heter ALT Installasjon. Vi leverer ALT du trenger av elektrikertjenester for private og for bedrift. Våre elektrikere hjelper deg med alt som har med elektrisitet å gjøre, fra boligkontroll og belysning til varme, tele og data. Etter mange år som elektrikere i Vestfold, har vi skaffet oss lang og solid erfaring. Vår fagkompetanse skal gi deg de beste elektrikertjenestene, den beste elektroservicen og de beste løsningene. Kort og greit, vi ønsker å hjelpe deg med å få ALT i orden!
Skaugveien 2, 3178, Våle, Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Har brukt ALT installasjon tidligere, så valgte dem igjen for min elbil lader. Rask levering, pris som avtalt og hyggelig montør. God korrespondanse før handel også. Kan absolutt trygt anbefale dem.

Vastaus yritykseltä Alt Installasjon AS
Solcelleanlegg med inverter. Installasjon av 230V fra 12V anlegg med inverter. Punktlig, profesjonell, imøtekommende , engasjerte og hyggelige. Enkel kontakt, hurtig respons og levering på avtalt tid!!

Vastaus yritykseltä Alt Installasjon AS
Alt fungerte topp, fra befaring til jobben var utført

Vastaus yritykseltä Alt Installasjon AS
Alltid hyggelig mottak når man ringer. Rask hjelp å få. Får gjerne fast elektriker som kjenner meg og huset. Utfører det jeg ber om, og hittil har jeg ikke hatt noe å klage på. Alltid blide og hyggelige elektrikere -og flinke lærlinger. Veldig bra at firmaet tar inn lærlinger -det trenger Norge.

Vastaus yritykseltä Alt Installasjon AS
Hyggelig og effektiv når de kom. Tok litt tid før henvendelsen ble besvart men når kontakt var opprettet fungerte alt optimalt.
Synes prisen er litt stiv men har ikke noe å sammenligne med.

Velvillig vakthavende.
2 samtaler påfølgende dager. Ventet to dager på hjelp. Vi KUNNE kanskje ha fått beskjed om å bruke mye mer styrke for å løfte opp sikringen igjen. Det var nemlig alt elektriker behøvde å gjøre. Pris høy… nesten 2000 kr.. hyggelige hjelpere
Måtte tilbake to ganger etter utbedring etter vannskade.
Sender faktura etter 6 mnd. etter utført arbeid
Veldig hyggelige og imøtekommende folk. Fleksible

Vastaus yritykseltä Alt Installasjon AS
Gode og serviceinnstilte fagfolk som holder avtaler og tidsfrister til greie priser

Vastaus yritykseltä Alt Installasjon AS
Alf Joranger er profesjonell og nøye. Anbefales!

Vastaus yritykseltä Alt Installasjon AS
Ole Edvard Torp installerte takbelysning og ekstra stikkontakter i hagestua og noen ekstra stikkontakter ved balkongen.
Alltid like profesjonell!
Veldig pent utført arbeid til en konkurransedyktig pris!
Jeg er veldig fornøyd med ALT Installasjon og Ole Edvard Torp!
Anbefales!

Vastaus yritykseltä Alt Installasjon AS
Rask effektuering etter bestilling.
Meget dyktig og behagelig installatør som gjorde jobben (Oscar).
Levert nødvendig dokumentasjon etter jobben.

Vastaus yritykseltä Alt Installasjon AS
Ble fortalt på telefon at det vil koste Ronny 2000 kr. og regningen ble presentert fra dere på over kr. 4000 med et arbeid som jeg viste dere på mail fra Tønsberg elektriske på 40 minutter! Jobb en var og borte hull i veggen for plassering av en dobbel strøm kontakt lengden av kabelen var 95 cm!
Siden jeg er 78 år føler jeg deres firma behandler de gamle stykt. Men jeg er ikke senil som dere skjønner!
Mvh. Ronald.