Alt Installasjon AS Arvostelua 365

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

1. Sähköasentaja

Det er ikke tilfeldig at vi heter ALT Installasjon. Vi leverer ALT du trenger av elektrikertjenester for private og for bedrift. Våre elektrikere hjelper deg med alt som har med elektrisitet å gjøre, fra boligkontroll og belysning til varme, tele og data. Etter mange år som elektrikere i Vestfold, har vi skaffet oss lang og solid erfaring. Vår fagkompetanse skal gi deg de beste elektrikertjenestene, den beste elektroservicen og de beste løsningene. Kort og greit, vi ønsker å hjelpe deg med å få ALT i orden!

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Strålende fornøyd!

Strålende fornøyd med Atle og gutta i avdeling Færder! Jeg bruker ALT til trinnvise oppgraderinger/utskifting av elektrisk anlegg i boligen min og opplever at kompetanse, veiledning, service, punktlighet, utførsel og yrkesstolthet er på topp!

6. toukokuuta 2026

Det var en ryddig prosess fra…

Det var en ryddig prosess fra bestilling til utføring av arbeidet . Montør var hyggelig og ryddet opp gammelt materiell tidlig påskeaften morgen, og det var kort ventetid.

21. huhtikuuta 2026

Once again perfect

Once again, great service. Polite and nice worker. Kevin made a plan a few months ago (been waiting for a couple of other projects to be done in the house before we could fix the electricity). Sander did the work efficient, and its nicely done. Price as expected. Documents on the job recieved the same day. I can absolutely recommend this company:) They have done almost all electric work through my entire house. Perfect every time:)

27. maaliskuuta 2026

Takk for tilbakemelding, takk for oppdraget :)

ALT installasjon - svært profesjonelle!

ALT installasjon er for meg som privatkunde veldig, veldig profesjonelle og gode. De er ryddige å forholde seg til, holder alle avtaler på minuttet og foreslår løsninger som er bedre enn de jeg greier å tenke ut selv - ofte til en rimeligere pris enn det jeg selv hadde tenkt.

Kommer aldri til å bruke andre.

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alt Installasjon AS

Tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding. Og takk for tillitten :)

Stilte på kort varsel med topp service!

Kjempefornøyd som alltid. ALT Nøtterøy stilte med montør på kort varsel for å få demontert gammel lader og montert ny Easee Charge Up. Dyktig og hyggelig montør som heter Jonathan utførte jobben.

16. tammikuuta 2026

Hyggelige elektrikkere som forkl

Hyggelige elektrikkere som forklarte ang hvordan de skulle gjøre de forskjellige oppgaven. Pent utført arbeide. Veldig fornøyde.
Hadde satt pris på om mailen hadde vært på norsk, det er mange ord jeg aldri har hørt før. Mulig jeg ikke har svart helt utfyllende.

6. helmikuuta 2026

Takk for tilbakemelding, og takk for oppdraget :)

Har en proff prosjektleder som alltid…

Har en proff prosjektleder som alltid ringer tilbake og følger opp bestillingen underveis i prosjektet for å avsjekke behov og forventning. Har benyttet ALT til større ombygging med nybygg på to ulike hus, og har også ALT som leverandør på korte elektriske oppdrag. Som privatkunde har jeg alltid fått god rådgiving.

27. tammikuuta 2026

Hyggelig elektriker

Hyggelig elektriker, interessert i å finne en god løsning.

23. tammikuuta 2026