AlleenWitgoed Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Op dit moment drie sterren, wacht volgende week op mijn uitlevering. Als ik het allemaal lees, goede en minder goede ervaringen. Op minder goede ervaringen wordt wel steeds door Alleenwitgoed direct g... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

De wasmachine is top! Bedankt! Wasmachine zou de 30e komen.. geen reactie niks wij wachten.. bleek dat ie afgelopen dinsdag kwam. Ik wist het doordat ik maandag ochtend meteen had gebeld. Het zou... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Prima!! Via de website besteld, inclusief de datum van bezorging. Gelijk een bevestigingsmail teruggekregen en de bevestiging van de dag van bezorging. Super-aardige bezorgers, heel behulpzaam. Er... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De bezorging was top, maar de informatie over de levering mag wel beter. Nergens is te vinden wanneer en hoe laat je bericht krijgt over tijdstip van levering. En de site van orderstatus mag ook wel b... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Sängyt
  3. Tietokoneet ja tarvikkeet
  4. Huonekaluliike
  5. Sohvat
  6. Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Tietoja yrityksestä AlleenWitgoed

Yrityksen kirjoittama

Met een assortiment dat gaat van wasmachines en laptops tot en met banken en bedden. Zijn wij de winkel met alles wat u thuis, op werk of elders nodig heeft.

Wij verkopen niet alleen producten wij geven onze klanten advies met een uitgebreide keuzehulp, (technische) klantenservice en onze interieur stylisten.

Wij zijn er voor mensen en organisaties die zelf willen kiezen hoe ze betalen.

Hyvä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Waren heel netjes en vriendelijk

Waren heel netjes en vriendelijk, de 2 bezorgers. Ook netjes op tyd.

16. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review. Jammer dat u ons ondanks de positieve woorden maar 1 ster heeft gegeven. Wij wensen u graag nog fijne feestdagen toe!

Alles ging goed

Alles ging goed. Behalve de opleverdatum die ik op zaterdag aangeven maar blijkbaar wordt er geen bezorgingen op zaterdag gedaan en daarom kwam de droger op maandag. Gelukkig kon ik op tijd nog wat regelen.

15. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij gaan het dit begin volgend jaar aanpassen. In de toekomst kunnen klanten een dagdeel kiezen waarin zij graag willen dat de bezorgdatum plaatsvindt en ook op zaterdag. Helaas, heeft u hier niets meer aan. Wel willen wij graag laten weten dat wij met alle feedback die wij krijgen wel daadwerkelijk iets doen.

Just great.

Everything went well. I am very happy about the service and the product. I recommend this shop.

9. joulukuuta 2021

Super service

Super service, had onjuiste afleveradres aangegeven, dit heeft alleenwitgoed netjes aangepast. Levering is op de afgesproken dag en plaats afgeleverd.

7. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij wensen u graag nog fijne feestdagen toe en mocht u ooit nog vragen hebben dan horen wij het graag.

Keurig afgeleverd aardige jongens

Op tijd geleverd en vriendelijke jongens en ben blij met het product

5. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hopen dat u een fijn Sinterklaas weekend heeft gehad en wensen u ook nog graag fijne feestdagen toe.

Zeer tevreden klant

Zoals kan dat krijgen van mij veel meer sterren dan 5. Ik ben nieuwe klant, Heb ik vrieskist besteld . Snelle reactie , binnen 5 minuten alles regelen. Over paar dagen bezorgen en netjes brengen binnen. Meer kan ik niet wensen. Zeker is dat niet mijne laatste bestelling .Heb ik nog veel wensen , droger en nieuwe koelkast. Had ik gekocht voor afbetaling , kan ik niet een keer betalen. Maar 3 keer lukt mij dat wel. Zoals is deze afbetaald ga ik voor andere. Hoef ik ook geen lening vragen, dat was ik van plan . Deze is de beste en geen rente . Beter kan dat echt niet. Ik ben zeer tevreden. Natuurlijk moet je ook echt betalen en is geen probleem. Vertel ik dat ook alle vrienden , mijne ervaring met Alleenwitgoed . Bedankt dan jullie zijn.

2. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Dit is een hele fijne review om te lezen en wij zij zijn blij dat u ons ook aanraadt bij anderen. Wij zijn voortdurend bezig met het aanpassen en verbeteren van onze dienstverlening. Dankzij tevreden klanten zoals u zijn groeien wij al 24 maanden lang zo een 35% per maand.

Condensdroger

Hoi
Ik heb afgelopen vrijdag een condensdroger van Bosh besteld
Heb u geprobeerd te bereiken
Kunt u contact opnemen

De Bestelling uit Helmond
Groetjes Ceylan

29. marraskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw bericht. Ik heb begrepen van mijn klantenservice collega's dat zij u reeds te wordt hebben gestaan. Ik hoop dat u voldoende geholpen bent en mocht dat niet zo zijn dan horen wij dat graag.

Het zou overigens enorm helpen als u in berichten het bestelnummer meestuurt.

Saanut 5/5 tähteä

Goede wasautomaat niet duur,snel…

Goede wasautomaat niet duur,snel gebracht netjes aangesloten door vriendelijke en behulpzame bezorgers.
Oude wasautomaat mee terug genomen.
Zeker aan te bevelen.

11. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hopen in de toekomst nog sneller te kunnen bezorgen. Wij willen naar vandaag besteld is morgen in huis.

👍🏻

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

9. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Ik zie 6 duimpjes omhoog, dat zijn meer duimen dan 1 persoon heeft. Dat betekent voor ons een extra positieve review, bedankt!

Saanut 3/5 tähteä

Wasmachine kwam niet volgens afspraak

De wasmachine is top! Bedankt!
Wasmachine zou de 30e komen.. geen reactie niks wij wachten..
Het zou fijner zijn als jullie dat optijd kunnen doorgeven.
Helaas moest mijn was naar de wasserette doordat jullie de machine niet hadden geleverd volgens afspraak.

4. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij gaan hier gelijk achteraan om te kijken waar dit fout is gegaan in de communicatie. Onze excuses voor het ongemak, ik laat gelijk een kleine korting verrekenen voor het ongemak.

Samsung wasmachine

Ik heb een wasmachine gekocht.
Prima aankoop. De levering zoals afgesproken, daarna nog feedback gehad via de app.
Ik kan alleen maar zeggen chapeau Alleen witgoed.

18. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wist u dat onze review pagina door meer dan 20.000 mensen per 28 dagen wordt bezocht. Uw mening en review doet ertoe voor anderen.

Prima wasmachine

Prima wasmachine, zeer nette bezorgers en goed uitleg.

16. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij zijn blij met het compliment voor de bezorgers. Wij zullen dit doorgeven aan het bezorgteam.

Goede service.

Goede service.
Alles is goed gegaan de levering was op de dag van aanvraag. Ze waren netjes op de aangegeven tijd. Aardige bezorgers.

15. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij zullen uw compliment doorgeven aan het bezorgteam. Het is namelijk zwaar werk en ik weet zeker dat een compliment wordt gewaardeerd.

Saanut 2/5 tähteä

De eerste bezorger wist niet dat de…

De eerste bezorger wist niet dat de kookplaat ook aangesloten moest worden en had een ander merk bij zich dan besteld. De tweede bezorging ging niet door, zonder mij daarvan op de hoogte gesteld te hebben, wegens gebrek aan bezorgers en de derde maal ging alles goed....pfffffffft

13. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Onwijs vervelend dat dit zo is gegaan. Dit is zeker niet wat u van ons als groeiende onderneming mag verwachten. Vanwege het ongemak heb ik zojuist een kleine korting laten verwerken.

Snelle service

8. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij zijn blij dat u de snelheid van onze dienstverlening waardeert. Wist u trouwens dat wij zo een 20% per maand groeien!

Snelle service

Snelle service! Professionele afhandeling

7. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hebben flink geïnvesteerd in onze klantenservice en zijn blij dat dit wordt gewaardeerd door u.

Beoordeling

Prima contact, vlotte en duidelijke afhandeling met een prima service.

3. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wij hopen dat u in de toekomst weer aan ons denkt als u witgoed nodig heeft. Dan gaan wij graag voor 'heel goed' in plaats van 'prima'.

Goed

Goed geregeld

2. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Elke positieve review draagt bij aan onze groei. Daarom blijven wij inzetten op kwalitatieve producten, goede service en bezorging. Klanten zoals u staan aan de basis van onze groei.

Saanut 5/5 tähteä

Een goede service en mooi op tijd en…

Een goede service en mooi op tijd en goed geleverd

26. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä AlleenWitgoed

Bedankt voor uw review! Wist u dat ondanks dat wij een vrij nieuwe speler zijn op de markt voor witgoed. Wij vorig jaar zo een 70% per maand zijn gegroeid. Dit dankzij tevreden klanten zoals u.

AlleenWitgoed - Maak je dagelijkse leven makkelijker

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin