alladammsugarpasar.se Arvostelua

1 207
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De har väldigt bra priser men kundservicen är också helt fantastisk. Något hade gått fel med min beställning och de fixade det så snabbt som möjligt på ett väldigt bra sätt.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans! Kommer direkt i brevlådan på 1-2 dar! Om du varit kund tidigare kan du bara genom ett knapp tryck beställa senaste beställning igen. Super bra service! Enkelt & smidigt ! Handlar aldri... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Helt makalöst bemötande : så vänliga och otroligt hjälpsamma . Inte nog med det : sen fick jag ett mail från dem där de undrade om allt var till belåtenhet annars pengarna tillbaka . Synd att man inte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Så smidigt! Fick ett mail précis när påsarna var slut. Klickade på lank och hamnade direct på den product jag köpte förra gången. La den i varukorgen, klickade till kassan och betalade. 2dgr senare på... Näytä lisää

1. Siivousaineet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

alladammsugarpåsar.se drivs av TriVende AB. Orgnr 559072-3697. Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder att på ett enkelt och smidigt sätt beställa sina dammsugarpåsar med direkt hemleverans från nätet. Våra produkter är noggrant utvalda och testade för att hålla högsta kvalitet.

Erinomainen

(1 207)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snabb leverans!

Snabb leverans! Bra produkt! Konkurrenskraftigt pris! Stort sortiment!
Vad kan man mer begära?

9. maaliskuuta 2018
Saanut 3/5 tähteä

Sänder faktura innan leverans inte helt…

Sänder faktura innan leverans inte helt tillfredsställande

3. maaliskuuta 2018

Hej Roland,

Tack för ditt betyg!

Hos oss sker betalning tillsammans med Klarna. Du kan (antingen med vår eller Klarna hjälp, eller på egen hand) enkelt flytta fram förfallodatumet ytterligare om du önskar. Ett tips inför nästa gång! 🖒

Vi har funderat en hel del kring vår fakturering och märkt att det är jättesvårt att tillfredsställa alla våra kunder i just den frågan. Vissa vill ha fakturan först och andra produkten först. Genom att använda Klarnas betallösningar inklusive garantier hoppas vi att det ska kännas bra för så många som möjligt.

Hoppas att du känner dig nöjd med ditt köp för övrigt och ha en riktigt fin helg.

Varmt välkommen åter! 🌞

/alladammsugarpåsar.se

Utmärkt

Utmärkt - inga förbehåll alls, jag rekommenderar verkligen detta företag.

25. helmikuuta 2018

Hej Lennart,

Tack för det fina betyget!

Du är varmt välkommen åter (så ofta du vill;))

Superbra kundtjänst!

19. helmikuuta 2018

Hej Ia,

Tack så mycket för de fina betyget!

Hoppas att allt löste sig för dig, och ha en superdag!

Varmt välkommen åter!

/alladammsugarpåsar.se

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter till bra prisklass

Bra produkter till bra prisklass, är mycket nöjd och kommer tillbaka :)

15. helmikuuta 2018

Hej Tessan,

Jättekul att höra! Du är varmt välkommen åter!

Ha en toppendag! 🌞🌞🌞

Bästa tänkbara.

Bästa tänkbara. Mycket snabb leverans. /Dan Viklund

14. helmikuuta 2018

Hej Dan,

Största tänkbara tack för det fina betyget!

Ha en riktigt fin kväll och varmt välkommen åter!

Mvh,

Mycket nöjd

Stort utbud med tydlig och enkel hemsida. Och supersnabb leverans!

12. helmikuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Superbra service och snabba mailsvar!

Superbra service och snabba mailsvar!! Toppennöjd och rekommenderar varmt detta företag!!!

11. helmikuuta 2018

Tack, vilket fint betyg!

Vi blir alltid lika glada för alla fina betyg, och känner oss priviligerade som har så trevliga och glada kunder som vi har! Tack!

Varmt välkommen åter och ha en fortsatt fin kväll! 🌞🌺🌞

alladammsugarpåsar.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin