Align Footwear Arvostelua 194

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Hurtig levering af sålerne som øjeblikkeligt gjorde mine dumme fødder ok. De skal nu med en tur til Irland i bjergene. De har aldrig svigtet. (Nedsunken forfod)

Indlægssålen har jeg brugt on and off gennem flere år. Efter en længere pause, begyndte jeg igen med nyindkøbte indlægssåler. Sålerne har 100% rettet op på de udfordringer jeg havde (iskiassmerter/n... Näytä lisää

Det er livsforandrende at bruge disse såler. Jeg er skeptiker men var blevet desperat efter lindring i fødder, ankler, knæ og hofter så prøvede at købe sålerne. Slut med smerte og ømhed, bum. Jeg var... Näytä lisää

17 days into wearing these insoles I am delighted to say that my mobility has considerably improved. Less stiffness in my knees and no more need for painkillers. Even from the first day they made... Näytä lisää

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Med mange års forskning i vores tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32 % og en evt. pronation – skæv gang – falder op til 27 %. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå, hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstøtte.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Je porte les semelles plus que 5 ans

Je porte les semelles plus que 5 ans , et je me sens vraiment très bien avec 👍😊
Ce sont mes pieds qui me faisait mal

6. maaliskuuta 2024

Merci :) Cordialement, Mette/Align Footwear

Super såler - de hjælper i hvert fald mig

Bestilte hos Align Footwear søndag og tirsdag lå de klar til afhentning i GLS shop.
Jeg har brugt sålerne i mange år især i vandresko/travesko/sneakers og føler helt klar at de aflaster fødderne, så jeg kan gå længere ture.

24. helmikuuta 2024

Kære Gitte - tak for din fine anmeldelse af mine indlægssåler. Kh Mette/ Align

Super god service

Det er nogle rigtig gode såler, desværre løste sålerne ikke mit specifikke problem.
Men til gengæld lever firmaet 100% op til deres 60 dages garanti, og var der igen problemer med at få pengene retur.
På trods af at fragtfirmaet ikke formåede at levere min pakke retur til Align Footwear, så fik jeg uden problemer alligevel pengene retur. Virkelig god og hurtig service.
Dejligt når man kan stole på den garanti, der reklameres med.

7. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Align Footwear

1000 tak for din pæne anmeldelse, Brian. Jeg er ked af, at mine indlægssåler ikke kunne hjælpe med dine udfordringer men krydser fingre for, at du finder en løsning :) God weekend, Kh Mette/Align

Skønne såler

Sålerne er fantastiske og jeg har dem i alle mine sko, de hjælper mig rigtig meget. Startede med at bruge dem, da jeg smadrede mit venstre knæ og bruger dem stadig efter jeg har fået knæprotese 👍🙏❤️

11. tammikuuta 2024

Super Einlagen

Seitdem ich Eure Einlagen benutze, kann ich wieder schmerzfrei laufen.
Und ich benutze diese Einlagen schon seit 2019!!!
Nie wieder andere (auch keine vom Orthopäden).

30. marraskuuta 2023

Støtter mine fødder på en måde jeg ville ønske jeg havde oplevet for 30 år siden!

Align var nogle såler som min mor havde i sine sko, hun spurgte mig om jeg ville have nogen og jeg sagde ja, så vi bestilte sen eftermiddag fredag, allerede lørdag formiddag var sålerne hos mig og i mine indendørs gummisko... Jeg har allerede planer om at købe nogle flere, til andre sko. De giver en god støtte for mine ankler og min hælspore, så det allerede efter kun få dage føles som en forbedring.

21. joulukuuta 2023

Super tilfreds

Jeg er meget tilfreds med indlægssålerne, og har brugt dem i flere år. Bruger dem i alt mit fodtøj. Hurtig og problemfri levering. Super tilfreds.

1. joulukuuta 2023

Jeg skrev til dem

Jeg skrev til dem, fordi jeg var i tvivl, om det var den rigtige størrelse jeg havde bestilt. Jeg fik meget hurtigt svar, at det var det

5. joulukuuta 2023

Die Sohlen sind wirklich sehr gut

Die Sohlen sind wirklich sehr gut. Ich habe sie bereits zum 3. Mal gekauft. Die Lieferzeit könnte etwas kürzer sein, aber schlussendlich kommen sie ja immer an...
Deshalb ein Punkt weniger.

11. joulukuuta 2023

De hjælper, især på mine knæ.

Jeg går så skævt på mine fødder og har gjort det i mange år. Det satte sig hårdt i mine knæ.Nu er jeg på 3. par såler fra Align og jeg elsker dem. Jeg kan mærke de retter min gang og fodstilling og knæene har det også bedre igen. Så de bedste anbefalinger herfra 👍😊

11. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Hej! 1000 tak for de pæne ord og de 5 stjerner! Jeg bliver SÅ glad når mine kunder kan mærke en forskel ved at benytte mine indlægssåler i deres fodtøj... det er rart at kunne hjælpe folk til færre smerter og mere velvære :) Venlige sommerhilsner fra Mette/Align

Indlæggene er en vigtig af helingsplanen

Jeg kunne slet ikke træde på min fod, da ortopædkirurgen anbefalede mig de dyre skoindlæg til 2500kr. Jeg valgte jeres produkt- også efter anbefaling fra dem, som ikke kunne klare de stive dyre produkter, og som de købte et andet sted, og har aldrig fortrudt mit køb. Efter en blokade med binyrebarkhormon og intensiv træning, fodindlæggene er den gode aflastning og støtte jeg får, når jeg står op eller går i længere tid. Indlægsålene kan ikke stå alene i helingsprocessen og behandlingsplanen og nu mange år efter min behandling, jeg bruger stadigvæk jeres produkt, uden at jeg på nogen måde har gener fra fascia plantaris ( hælspore). Indlægsålene er af yderst god kvalitet, ingen tegn på slid efter så lang tid, de giver god støtte til foden mens de føles bekvemme, modsat de dyre indlæg som er stive, og giver friktion, derfor jeg kan absolut anbefale dem.

1. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Kære Mihaela - 1000 tak for din fine anmeldelse af vores indlægssåler. Det betyder virkelig meget for os, at vi har tilfredse kunder, som vi kan hjælpe mod smerter og ømhed som dig...og vores 60 dage pengene tilbage garanti og snart 10 års erfaring med Align sålen er kun med til at skaffe os yderst tilfredse og glade kunder netop som dig ! Tak for dig og dine ord, Kh Mette/Align

Pakken kom hurtigt nok

Pakken kom hurtigt nok, ingen problemer der.
Men jeg kan kun anbefale, hvis man ikke er sikker på om sålen er den korrekte, så find en forhandler i stedet for at købe online. Returnering er besværlig og dyr, så det er ikke gjort nemt for kunder at returnere i dette firma.

15. kesäkuuta 2022