Align Footwear Arvostelua 194

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Hurtig levering af sålerne som øjeblikkeligt gjorde mine dumme fødder ok. De skal nu med en tur til Irland i bjergene. De har aldrig svigtet. (Nedsunken forfod)

Indlægssålen har jeg brugt on and off gennem flere år. Efter en længere pause, begyndte jeg igen med nyindkøbte indlægssåler. Sålerne har 100% rettet op på de udfordringer jeg havde (iskiassmerter/n... Näytä lisää

Det er livsforandrende at bruge disse såler. Jeg er skeptiker men var blevet desperat efter lindring i fødder, ankler, knæ og hofter så prøvede at købe sålerne. Slut med smerte og ømhed, bum. Jeg var... Näytä lisää

17 days into wearing these insoles I am delighted to say that my mobility has considerably improved. Less stiffness in my knees and no more need for painkillers. Even from the first day they made... Näytä lisää

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Med mange års forskning i vores tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32 % og en evt. pronation – skæv gang – falder op til 27 %. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå, hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstøtte.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Fik en rigtig god vejledning mht til…

Fik en rigtig god vejledning mht til sålerne

11. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Hej Liss - tusind tak for din fine tilbagemelding. Jeg er glad for at kunne hjælpe dig til forhåbentlig færre smerter med mine indlægssåler:) Kh Mette/

Jeg har brugt sålerne de sidste 4 år de…

Jeg har brugt sålerne de sidste 4 år de virker fantastisk.

31. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Hej Jan - 1000 tak for dit feedback :) Det er dejligt at høre, at du har stor glæde af at bruge mine indlægssåler, Kh Mette/Align

Såler

Hej hvis jeg ikke måtte have ventet så længe på svar fra jeres kundeservice havde I fået 5 stjerner.
Da jeg endelig modtog et par såler og havde brugt dem i 2 timer kunne jeg mærke markant forandring i min dårlige ankel 👍👌😊, jeg er meget glad for sålerne

20. toukokuuta 2024

Dejlig nemt at bestille på hjemmesiden…

Dejlig nemt at bestille på hjemmesiden og sålen er en meget nødvendig daglig ting, så jeg kan gå "uendelig" uden at få ondt i fødderne. Siden jeg prøvede disse såler, har jeg ikke haft problemer med smerter i mine fødder.

3. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Kære Bente - tusind tak for din flotte anmeldelse og positive beretning..det gør mig virkelig glad at kunne hjælpe andre med smertelindring og mere velvære med mine indlægssåler. Kh Mette / Align

Har købt indlægget flere gange og…

Har købt indlægget flere gange og vender altid tilbage til dem. De er fantastiske

9. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Hej Pia - tak for dine pæne ord...det gør mig virkelig glad, at mine indlægssåler kan hjælpe dig - Kh Mette/Align

De her såler er simpelthen geniale 😍

De her såler er simpelthen geniale 😍
Vil ønske jeg havde købt dem noget før.
Jeg har kun haft dem i 6 dage, men kan mærke at jeg nu får vægt, fordelt, på begge fødder.
Jeg er SÅ glad for dem
Skal helt bestemt have købt nogle flere, så jeg ikke skal huske at flytte dem over i skoene

29. huhtikuuta 2024

Hej Lene - 1000 tak for de fine ord, Kh Mette Fly / Align

sulor

Hej.
Sulorna kändes ganska bra stadiga för fötterna ,men har man som jag smärtan under foten tog det väl inte bort trycket fullt ut.

25. huhtikuuta 2024

Smertefri fødder

Sålerne har hjulpet mig, så jeg ikke får smerter i fødderne, når jeg bruger dem. Jeg er mega glad for dem. Mangler måske en størrelse 36, da sålerne hedder 36/37. Str. 35 passer nogenlunde i mine sandaler. Hurtig levering og nem bestilling.

22. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Hej Helle - 1000 tak for de fine ord, jeg er så glad når mine indlægssåler kan hjælpe :) - Kh Mette Fly / Align Footwear

Super gute Hilfe.

Ich habe schon vor einigen Jahren die Einlagen von Aligen Footwear gekauft. Das war eine sehr gut Erfahrung. Da ich vor 2 Jahren am Rücken operiert bin, es wurden 3 Wirbel versteift habe ich unheimliche Probleme mit meinen orthopädischen Einlagen. Des halb habe ich mir wieder die Aligen Einlagen gekauft. Nun muss ich mich ganz langsam wieder an diese tollen Einlagen gewöhnen. Ich trage sie nun abwechselnd mit den älteren Einlagen und ich spüre schon eine Veränderung in den Füßen und Beinen und im Rücken.Ich hoffe das die Veränderung sich weiter zum Positiven verändert. Den nach den Aussagen meines Orthopäden (Arzt) würde es sich bei meinen Problemen nicht um ein orthopädisches Problem handeln. Wenn er sich da mal nicht geirrt hat.

22. huhtikuuta 2024

Danke Schön, Frau Knies, Mette Fly / Align Footwear

Er glad for generhvervelsen

Er glad for generhvervelsen
Indlæggene passer 100% til mine sko, og giver max komfort for fødderne

16. huhtikuuta 2024

Hej Lars - 1000 tak for dine fine ord, Kh Mette Fly / Align Footwear

De bedste såler

Alle pengene værd 🥳Havde købt et par nye sko & der skulle nye Align såler i.
Tænkte kan da godt lige gå i skoene inden, at sålerne kommer. Rigtig dårlig ide.

28. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Align Footwear

1000 tak for de fine ord - jeg er SÅ glad for, at du kan mærke en forskel med mine indlægssåler. Kh Mette/Align

Bøvlede med hælspore i årevis

Bøvlede med hælspore i årevis, prøvede alt uden held. Efter jeg begyndte at bruge disse indlæg er det forsvundet. Går aldrig uden disse indlæg mere (undtagen hvis jeg skal i et par stilletter ;) )

10. huhtikuuta 2024

1000 tak for din fine anmeldelse - god dag, Kh Mette/ Align Footwear

Det er et godt køb.

Det er bare gode såler,har nu 2 par.
Kan ikke gå uden de såler i skoene,når jeg går længere ture.
Hurtig betjening og en venlig hilsen i pakken ♥️

25. maaliskuuta 2024

Betalte for 2 sæt indlægsåler fik 1…

Betalte for 2 sæt indlægsåler fik 1 sæt.
Så mit råd til andre KØB ET ANDET STED

1. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Kære Hans Ivan - det beklager jeg virkelig meget, jeg må have set forkert på ordren. Jeg sender naturligvis det manglende par til dig snarest muligt. God weekend, Kh Mette/ Align Footwear

Helt FANTASTISK.

Helt FANTASTISK.
Min kone har i et par år flyttet rundt med en indlægssål fra Align i sine forskellige sko. Nu var tiden til et par såler mere, så jeg ville også hoppe med for at prøve - hvis ikke jeg var tilfreds, kunne jeg jo returnere dem. Men det helt modsatte skete. Det er det bedste jeg har oplevet for mine fødder i mange år. Fluks skrev jeg til Mette, da jeg nu havde fjernet samtlige såler i mine sko, og jeg fik tilsendt et par såler mere. Det her kan jeg kun anbefale til alle - PRØV DE INDLÆG, de er helt utrolige. Mit problem var "bare" en nedsunken forfod, som bare var så irriterende, med sålerne fra Align hjalp mig med det samme.

20. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Kære Bjarne - 1000 tak for dine pæne ord :) Rigtig god dag - Kh Mette/Align Footwear