Alice Airco Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ongelooflijk goede service, bereikbaarheid en vriendelijkheid. Ondanks de enorm drukke periode heel snel een bezoek aan huis voor de inventarisatie. We hebben een zoon met een beperking die slecht teg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hele serieuze mannen die rekening houden met de wensen van de klant. Daarnaast krijg je hele duidelijke uitleg omtrent het huurcontract. De mannen werken netjes en leveren echt kwaliteit. Airco's werk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vorige week derde unit geplaatst Vakwerk zoals bij de vorige installatie Ben heel tevreden personeel heel professioneel en vakkundig Kan het bedrijf echt aanbevelen Ton Lemmers Tilburg

Saanut 5/5 tähteä

Alice airco heeft bij ons 2 airco’s en een buitenunit geplaatst op een lastige plek. Ze deden dit vakkundig, snel en lieten daarna alles hartstikke netjes achter. Super tevreden over de vriendelijk... Näytä lisää

1. Ilmastointiurakoitsija
  2. Ilmastointilaitteiden toimittaja
  3. Sähkölaitteiden vuokraus

Tietoja yrityksestä Alice Airco

Yrityksen kirjoittama

Bij Alice Airco lease je een split-unit airco vanaf €50,- (2,5 kW) per maand, inclusief installatie en onderhoud. Voor particulieren en klein zakelijk.

Na 60 maanden is de apparatuur van jou.

Direct contact via Whatsapp

Kaikki arvostelut

57 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en goede installatie!

Snelle en perfecte installatie op korte termijn.
Fijn dat ze ook eerst langs komen voor een inventarisatie.
De offerte was duidelijk en correct; geen addertjes onder het gras, de prijs correspondeert met de website.
Ik ben heel blij met mijn koele slaap- en woonkamer!

18. toukokuuta 2022

Top bedrijf

Onlangs airco laten plaatsen . Niks was Bart teveel en denkt mee in oplossingen. Prima service. Top produkt en muisstil. Ga zo door.

9. toukokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

2 maanden geleden een airco laten…

2 maanden geleden een airco laten plaatsen door Alice airco we werden goed geïnformeerd over de airco offerte en plaatsing.
We genieten nu lekker van de airco
Top bedrijf
We denken er over om een 2e te laten plaatsen

10. heinäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Een vlot voortraject waarin wij goed…

Een vlot voortraject waarin wij goed geadviseerd werden over de benodigde airco-units. Offerte is transparant. De plaatsing van de units werd vakkundig gedaan. Enige (bouwtechnische)tegenslag werd zonder moeite opgelost. Wij genieten enorm van de airco's! De service na plaatsing is ook nog steeds goed; vragen worden snel beantwoord. Wij raden Alice Airco zeker aan.

15. kesäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Super goed snel en betrouwbaar hele…

Super goed snel en betrouwbaar hele vriendelijke mensen wij zijn er super super blij mee een hele dikke tien krijgen jullie ga zo door 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍fam van graffijland

9. toukokuuta 2021

Aanrader!

Verstand van hun werk! Professioneel en denkt goed mee! Een aanrader! Super blij met onze airco!

7. heinäkuuta 2020

Prima airco, goede service

Duidelijke voorlichting en advies. Prima produkt geleverd gekregen, montage en levering volgens afspraak.
De airco werkt geweldig, wij zijn erg blij mee.
Ook erg tevreden over de service. Goed bereikbaar en reageren snel op vragen.
Prettig contact.
Wanneer je overweegt om een airco te leasen zou ik zeker met dit bedrijf in zee gaan.

7. heinäkuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin