Ongelooflijk goede service, bereikbaarheid en vriendelijkheid. Ondanks de enorm drukke periode heel snel een bezoek aan huis voor de inventarisatie. We hebben een zoon met een beperking die slecht teg... Näytä lisää
Vorige week derde unit geplaatst Vakwerk zoals bij de vorige installatie Ben heel tevreden personeel heel professioneel en vakkundig Kan het bedrijf echt aanbevelen Ton Lemmers Tilburg
Alice airco heeft bij ons 2 airco’s en een buitenunit geplaatst op een lastige plek. Ze deden dit vakkundig, snel en lieten daarna alles hartstikke netjes achter. Super tevreden over de vriendelijk... Näytä lisää
Hele fijne en snelle communicatie. Wij hebben gekozen voor een lease airco, kost misschien iets meer, maar je hebt er dan qua onderhoud en garantie vrijwel geen omkijken na. De mannen die de airco’s k... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Alice Airco
Yrityksen kirjoittama
Na 60 maanden is de apparatuur van jou.
Jonge Linde 17, 1191RH, Ouderkerk aan de Amstel, Hollanti
- 0850600871
- info@aliceairco.nl
- aliceairco.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Echt een aanrader!
Vandaag is er bij ons boven in mijn werkruimte en in de woonkamer airco geplaatst.
Bij de offerte aanvraag kreeg ik al super snel reactie, daarna is er een afspraak gepland en vandaag was het dan zover!
Erg blij met het resultaat, de ruimtes zijn heerlijk koel en super netjes afgewerkt.
Ze ruimen na het installeren alles netjes op en nemen zelfs al het afval mee.
Wij zijn erg tevreden, dus zeker een aanrader!
Verhuizing airco
Twee jaar geleden heeft Bart bij mij een Mitsubishi airco geïnstalleerd. Dat was vakwerk. Heeft prima gedraaid die twee jaar. Ik ben onlangs verhuisd en Robin heeft afgelopen maandag de airco op mijn nieuwe adres weer geïnstalleerd. Allemaal snel en vakkundig. Hij draait weer als een zonnetje.
Wat een fijne hardwerkende mensen
Wat een fijne hardwerkende mensen!
Wij zijn super blij dat we nu kunnen genieten van onze koele huiskamer!
Een echte aanrader!
Heerlijk koel in huis.
Goede aardige professionele installateurs. Ze hebben 2 units opgehangen dus heerlijk koel in de woonkamer en master slaapkamer. Netjes gewerkt en laten alles weer schoon en netjes achter. Goede toelichting hoe het allemaal werkt. En als ik vragen heb kan ik ze altijd bellen of appen. Ik ben zeer tevreden.
Top en professioneel
Vandaag zijn mijn 2 airco's geïnstalleerd door Bart & Robin. Ik kan niet anders zeggen dan buiten het feit dat mijn huis nu heerlijk koel is dat de heren echt top werk geleverd hebben. De installatie verliep super vlot en professioneel, alles is netjes afgewerkt en de airco's zijn echt van super nette kwaliteit. Heren onwijs bedankt voor de vriendelijke snelle service! Groetjes Aimee en Mike.
Goeie service
Mijn ervaring met dit bedrijf is 2 hardwerkende mensen, die heel duidelijk zijn in hun uitleg over de mogelijkheden, vriendelijk en goeie service. Laat de warme zomer nu maar komen!
Duidelijke en goede communicatie
Duidelijke en goede communicatie. Twee vriendelijke monteurs die professioneel de airconditioner geplaatst hebben.
Zeker aanbevolen
Zeker aanbevolen! Zeer professioneel en betrouwbaar!

Vastaus yritykseltä Alice Airco
In een woord een geweldig team wat ook…
In een woord een geweldig team wat ook nog , schoon secuur en prima werk afleverd. Alice Airco is echt een aanrader .

Super tevreden.
Aardige nette jongens, heel duidelijk. Goede uitleg, snel geleverd.

Snel en fijne communicatie
Ik ben zeer tevreden! Jullie zijns snel en eerlijk. Communiceren niet alleen duidelijk met de klant maar ook met elkaar. Een fijne en duidelijke uitleg wat ze doen en hoe het allemaal werkt. Mij vragen werden goed beantwoord. Installatie was in een ochtendje gedaan. Jullie zijn toppers!!

Vastaus yritykseltä Alice Airco
De mannen zijn snel, professioneel en flexibel.
De mannen zijn snel, professioneel en flexibel. Ze zoeken mee naar mogelijke oplossingen en zijn bereid een stapje extra te zetten.
Alle ingrediënten voor een goed verloop!
Wij zijn tevreden klant!

Vastaus yritykseltä Alice Airco
Via de website een offerte aanvraag…
Via de website een offerte aanvraag gedaan en dezelfde dag nog telefonisch contact voor het maken van een afspraak. Paar dagen later kwamen ze kijken voor een vrijblijvend inventarisatie bezoek. En drie weken later is mijn airco geplaatst. Super blij met de snelle en goede service

Komen afspraken keurig na
Komen afspraken keurig na, werken netjes en alles in overleg. Vriendelijke gasten ook.

Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring, de werknemers van Alice Airco luisteren goed naar de wensen van de klant ,werken precies en doelgericht, laten de werkplek keurig netjes achter. Zijn prettig in de omgang. Toen later bleek dat wij de airco toch liever op een iets andere plek wilden, was de afspraak snel gemaakt en werd hier flexibel op ingespeeld. Het contact met dit bedrijf ervaren wij als laagdrempelig en prettig.
Top service
We hebben in de salon 2 airco’s
Ze zijn echt perfect werkt altijd super goed.
Helemaal in de zomermaanden is het lekker maar ook in de wintermaanden want het kan op verwarming stand.
De service is echt top.
Je krijgt een bericht wanneer het weer tijd is om de airco na te kijken en dan plannen ze een datum met je in.
Als er iets is aan de airco komen ze ook gelijk langs.
Echt een top service
Wij zijn er in de salon heel blij mee!

Heel blij mee
Heel blij mee. Doet het goed. Snelle service

Vastaus yritykseltä Alice Airco
Goede service voor een goede prijs.
Fijn dat ze eerst langskomen voor een inventarisatie. Bij ons was een rolsteiger nodig die zij ook hebben geregeld voor de dag van de installatie. De airco werkt naar verwachting en de communicatie is goed en professioneel. Erg tevreden met deze dienstverlening.

Vastaus yritykseltä Alice Airco
goede service en top installatie