Niestety nie mogę polecić odzieży z tego sklepu. Mimo że zamówienie dotarło dość szybko, jakość materiałów, wykonania oraz użytych dodatków pozostawia wiele do życzenia. W moim przypadku jeden z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I really love the fur coat, actually i thought it’s cheap, usually for coats (genuine fur) costs a lot more, with their discount it was a great surprise, but i still thought i will receive something c... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I’m absolutly in love with my Alessa coat! The quality is amazing and it looks even more beautiful in real life. It feels so elegant, timeless and luxurious and I’ve already received so many complimen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alessa is truly one of the most wonderful brands you could purchase from. Their delivery is always very quick, and I have most certainly never been disappointed with any purchases I have made. I can... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Welcome to Alessa, your exclusive destination for luxury clothing that unites feeling and style in a unique way. We are passionate about offering women around the world the best in loungewear and bringing a sense of relaxation to our garments. Alessa was founded with a simple vision: to create clothes that make women feel confident, beautiful and comfortable.
Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Jag är otroligt nöjd med mitt köp från Alessa! Jackan är fantastisk, från den mjuka, lyxiga pälsen till den höga kvalitén på hela plagget. Rekommenderar varmt! 🌟

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
Jag köpte FUR JACKET - BLACK från Alessa och är så nöjd! Jackan är sjukt fin och känns riktigt lyxig, har fått så många komplimanger när jag haft på mig den. Leveransen tog ca två veckor men jag fick uppdateringar hela tiden så det kändes lugnt. Kundtjänsten var supertrevlig och hjälpsam också. Riktigt bra upplevelse hela vägen!

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
Extremt snygga kläder. Leveranstiden var ej lång och kläderna satt perfekt.

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
Jag är otroligt nöjd med min jacka från Alessa, både bra kvalité och perfekt passform. Tacksam för bra kundservice och snabb leveranstid också!

Leverans tiden är för lång, det står 2-5 arbetsdagar men har gått 7

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
Helt okej upplevelse. Inte dåligt, men inte något speciellt heller. Kommer kanske att handla igen.

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
Got wrong product, I have contacted them.

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
Jag blev faktiskt lite besviken. Plagget såg annorlunda ut i verkligheten och passade inte alls.

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
Otroligt nöjd! Leveransen var snabb och produkten såg ännu bättre ut i verkligheten än på bilderna. Rekommenderas!

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
I love the clothing, I love everything about it. I feel confident when I wear the items I purchased.

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
Har gitt ut et innlegg før og de svarer da med at de tar returneringer seriøst, men har enda ikke fått pengene etter ca 15 dager. Nå har det gått flere måneder og banken har «ikke funket», eller så bare drøyer de den og spørr om random bank opplysninger som jeg har allerede sendt for lenge siden. Synes det er frekt og spess at de holder på sånt, kan ikke være så vanskelig å sende penger når en person har returnert produktet?

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
I ordered a shirt from you, but I still haven't received an order number or email regarding my item.

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
Det er ca 2 måneder siden jeg bestilte...og varene har ikke kommet enda, og jeg har heller ikke fått tilbakemelding på om pakken er på vei!

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
Ich habe meine Bestellung vor 2-3 Wochen getätigt und bis jetzt habe ich nicht mal eine Sendungsnummer erhalten… Ich habe mich schon mehrere Male an den Kundenservice gewandt und immer nur eine Nachricht erhalten, dass die fuer Jacket ja schon los geschickt wurde.. Wurde die aber NICHT!!! Ich habe 90 Euro bezahlt und nichts bekommen

Jag beställde för 2 veckor sedan men har fortfarande inte hört något

Vastaus yritykseltä Alessa Clothing
Älskar jackan jag köpte, tyckte de va lite lång leveranstid men de va verkligen värt det.