Jeg havde lavet en fejl i min bestilling som via mail hurtigt blev rettet inden afsendelse. Og rettelsen blev oven i købet dobbelttjekket 👍
Super tilfreds. Jeg har lige købt kontaktlinser hos Alensa for første gang. Fandt det mærke jeg plejer at købe hos min optiker. Prisen er noget lavere hos Alensa. Linserne kom til lovet tid. Alt i alt... Näytä lisää
Jeg har ikke modtaget det jeg har bestilt, fordi DAO har fejlleveret. Jeg har fortsat ikke fået tilsendt nye linser eller fået mine penge retur!! Elendig kundeservice. Jeg kommer ikke til at handle he... Näytä lisää
Jeg køber alle mine linser hos Alensa, og der er altid enormt stor forskel på hvor længe det tager linserne at nå frem. Nogen gange tager det uger, og andre gange dage. Dog er det altid ventetiden vær... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Alensa
Levering er gratis for alle ordrer over 499 Kr og starter ved kun 29 Kr for andre ordrer. Sporingsnumre følger med alle ordrer, og de fleste leveres på mindre end 3 arbejdsdage.
Gratis gaver over 499 Kr
Vælg en spændende gave med dit køb over 499 Kr. Gaver skifter ofte, så følg med.
Hurtig ekspedition
Vi behandler over 200.000 ordrer hver måned, og vi er stolte af at kunne afsende næsten 98% af disse ordrer samme dag.
Altid lave priser
Vi er forpligtet til at tilbyde dig den laveste konkurrencedygtige pris på markedet, og hvis du finder et bedre tilbud, matcher vi det.
Nr. 1 i Europa som leverandør af kontaktlinser
Vi er stolte af at have det største lager af kontaktlinser og tilbehør i Europa, hvilket giver os mulighed for at opretholde lave priser og perfekt service på grund af øjeblikkelig afsendelse.
Rammer af høj kvalitet
Vi fører kun originale produkter fra alle de store producenter. Vores online shop tilbyder mere end 19.000 modeller af briller og solbriller fra mere end 80 mærker, herunder Ray-Ban, Polaroid, Crullé, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger og Prada. Vi har alle stel på lager og klar til afsendelse med det samme.
TOP-kvalitet af brilleglas
Vi får specialfremstillet alle brilleglas til dig i Europa. Til det formål samarbejder vi med verdens førende glasproducenter som Zeiss, Adrial eller Essilor. Vores læger holder de højeste standarder inden for produktion og montering af receptpligtige briller.
Alensa.dk
Den viden og erfaring, vi har fået gennem 20 år på markedet, har hjulpet os med at udvikle et omfattende produktkatalog, et dedikeret kundeserviceteam og millioner af tilfredse kunder.
Alensa anmeldelser
- Tak for din anmeldelse!
- Vi sætter en stor pris på din mening, og det er nemlig det bidrag som giver os muligheden for at fortsætte med at udvikle os og at forbedre din kundeoplevelse.
Fri fragt & hurtig levering
Gratis levering over 499 Kr
Til at stole på
Jeg har nu købt linser fra Alensa i flere år.
Kvaliteten er som har bestilt, og leverancen er hurtig og aldrig med bøvl

Vastaus yritykseltä Alensa
First shipment got lost / stolen by the…
First shipment got lost / stolen by the carrier. Support was quickly to respond and shortly after a new item was send

Vastaus yritykseltä Alensa
Lynhurtig levering og god pris.
Lynhurtig levering og god pris.

Vastaus yritykseltä Alensa
God handel med kontaktlinser og…
God handel med kontaktlinser og konkurrence dygtig pris. Hurtigt modtaget fra bestillings tidspunktet.

Vastaus yritykseltä Alensa
Nemt at bestille og rigtig god pris
Nemt at bestille og rigtig god pris!
En billig side at bestille på og det bliver sendt med DAO så det kommer hurtigt.

Nemt og hurtig levering
Nemt og hurtig levering, lincerne af top kvalitet.
Altid gode tilbudene/priser 🙏👌
Tak for god service 💯❤️

Supergodt kontaktlinse-sted
Billig, hurtig og fejlfri betjening. Jeg har købt gennem flere år, og det har aldrig fejlet. Man skal dog vente lidt med at hugge til, så man kan få sine 5 % eller måske endda 10 % rabat, hvilket jo også tæller med, når man køber linser hele tiden. Totalt go-to sted.

Køb ikke Gelano endagslinser
Jeg har købt kontaktlinserne "Gelano" fra alensa.dk. Produktet bliver solgt som et nyt premium mærke, men det er en af de værste linser, jeg nogensinde har brugt. Det føles som om, man har støv i øjet hele tiden, og selvom det er en endagslinse, kan man knap nok holde dem ud i et par timer. Jeg håber virkelig, at de stopper med at sælge dette mærke snart.

Vastaus yritykseltä Alensa
Købte et par maui jim solbriller til…
Købte et par maui jim solbriller til 1600kr dumme mig de viser sig at være fake så kan kun sige no go til alle.
Det skulle så vise sige de ikke var fake, men, bare en ikke ret heldig model fra maui Jim:-( så vil gerne sige tak til alensa, for god og sød service, stor ros fra mig

Vastaus yritykseltä Alensa
Pengene blev trukket med det samme
Ordre bekræftet og pengene blev trukket med det samme, så blev ordret annulleret uden nogen grund??

Elendig service
Elendig service. To ordre bekræftede og begge er annullerede. De siger at de ikke er betalt til trods for at jeg er gået igennem med mitid på hjemmesiden begge gange.
Det værste er dog at kundeservice er direkte forfærdelig. Den kvindelige medarbejder jeg talte i telefon med var komplet ubehjælpsom og direkte ubehøvlet.
Det er et af de firmaer der virker godt når det virker, men det øjeblik du har et problem vil de ikke hjælpe dig overhovedet. For en sikkerheds skyld: hold dig LANGT væk.
Svar til alensa’s svar på anmeldelse: jeg har aldrig været uvillig i at sende noget til jer. Jeres medarbejder var slet ikke løsningsorienteret og tilbød på ingen måde at hjælpe med udfordringer.