Alensa Arvostelua 2 795

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Jeg havde lavet en fejl i min bestilling som via mail hurtigt blev rettet inden afsendelse. Og rettelsen blev oven i købet dobbelttjekket 👍

Super tilfreds. Jeg har lige købt kontaktlinser hos Alensa for første gang. Fandt det mærke jeg plejer at købe hos min optiker. Prisen er noget lavere hos Alensa. Linserne kom til lovet tid. Alt i alt... Näytä lisää

Jeg har ikke modtaget det jeg har bestilt, fordi DAO har fejlleveret. Jeg har fortsat ikke fået tilsendt nye linser eller fået mine penge retur!! Elendig kundeservice. Jeg kommer ikke til at handle he... Näytä lisää

Jeg køber alle mine linser hos Alensa, og der er altid enormt stor forskel på hvor længe det tager linserne at nå frem. Nogen gange tager det uger, og andre gange dage. Dog er det altid ventetiden vær... Näytä lisää

1. Piilolinssit
  2. Silmälasien tukkumyynti
  3. Aurinkolasit

Tietoja yrityksestä Alensa

Gratis levering over 499 Kr
Levering er gratis for alle ordrer over 499 Kr og starter ved kun 29 Kr for andre ordrer. Sporingsnumre følger med alle ordrer, og de fleste leveres på mindre end 3 arbejdsdage.

Gratis gaver over 499 Kr
Vælg en spændende gave med dit køb over 499 Kr. Gaver skifter ofte, så følg med.

Hurtig ekspedition
Vi behandler over 200.000 ordrer hver måned, og vi er stolte af at kunne afsende næsten 98% af disse ordrer samme dag.

Altid lave priser
Vi er forpligtet til at tilbyde dig den laveste konkurrencedygtige pris på markedet, og hvis du finder et bedre tilbud, matcher vi det.

Nr. 1 i Europa som leverandør af kontaktlinser
Vi er stolte af at have det største lager af kontaktlinser og tilbehør i Europa, hvilket giver os mulighed for at opretholde lave priser og perfekt service på grund af øjeblikkelig afsendelse.

Rammer af høj kvalitet
Vi fører kun originale produkter fra alle de store producenter. Vores online shop tilbyder mere end 19.000 modeller af briller og solbriller fra mere end 80 mærker, herunder Ray-Ban, Polaroid, Crullé, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger og Prada. Vi har alle stel på lager og klar til afsendelse med det samme.

TOP-kvalitet af brilleglas
Vi får specialfremstillet alle brilleglas til dig i Europa. Til det formål samarbejder vi med verdens førende glasproducenter som Zeiss, Adrial eller Essilor. Vores læger holder de højeste standarder inden for produktion og montering af receptpligtige briller.

Alensa.dk
Den viden og erfaring, vi har fået gennem 20 år på markedet, har hjulpet os med at udvikle et omfattende produktkatalog, et dedikeret kundeserviceteam og millioner af tilfredse kunder.

Alensa anmeldelser

Tak for din anmeldelse!
Vi sætter en stor pris på din mening, og det er nemlig det bidrag som giver os muligheden for at fortsætte med at udvikle os og at forbedre din kundeoplevelse.

Fri fragt & hurtig levering

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

3 t. arvostelua

Rigtig troværdige god beskrivelse af…

Rigtig troværdige god beskrivelse af deres varer kvalitet er der over hovedet intet at klage over
Har købt kontaktlinser ved dem i lidt over 5 år nu , de kommer til den tid de lover. Har man spørgsmål svar de hurtigt og præcis 👍. Varmere anbefalinger her fra

1. elokuuta 2025

Hej Jimmy,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din tillid gennem alle årene! 😊

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores produkter, leveringstiden og vores kundeservice. Din varme anbefaling betyder rigtig meget for os.

Vi ser frem til fortsat at kunne hjælpe dig i mange år fremover.

Vh, Alensa

Professional service

Professional service! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥⭐⭐⭐⭐⭐⭐😊👍👌🥳🥳🥳

24. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alensa

Dear customer, thank you for your feedback! 🌸
Best regards, Alensa

Meget tilfreds ⭐️

God kvalitetslinse til god pris og fri fragt. Leveringstid - OK.

4. joulukuuta 2025

Hej Kristina, mange tak for din anmeldelse! Vh, Alensa

Altid Alensa.

Mega kundeservice. Geniale priser. Vælg Alensa fremfor dit linse-abonnement 👌🏻

5. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alensa

Hej Claus, tak skal du have. Vi er glade for at du er tilfreds med både vores service og priser :) Vh, Alensa

Hurtig levering

Hurtig levering.

Fin pakning af korrekt produkt.

Der har aldrig været problemer.

28. marraskuuta 2025

Hej Eva, tak for anmeldelsen! Vi er glade for at alt er problemfrit. Vh, Alensa

The delivery is always late

The delivery is always late, this time it was late for a week instead of 2-3 days promised. Also, when I paid extra for DHL delivery, it wasn't delivered on time and I had to go to collect it myself.

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alensa

Dear customer, thank you for you feedback. We are really sorry that the delivery was late! In addition, we apologise that the package was not delivered home to you as promised. We understand that receiving the products later than expected can cause problems.
Could you please send us the order number per e-mail to alensa@info.dk, so we can look into it?
Thank you.
Best regards, Alensa

Jeg oplever

Jeg oplever, at kundeservice har svært ved at forstå mig, og derfor bliver kommunikationen besværlig. Det gør det svært for mig at få den hjælp, jeg har brug for.

15. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alensa

Hej Fatima, tak for din feedback. Vi beklager at kommunikationen ikke lever op til dine forventninger.
Jeg kan se at vi blandede to sager op en gang, hvilket forårsagede en misforståelse. Vi beklager! Vi skal stræbe efter at forbedre kommunikationen og hjælpe dig så godt som muligt.
Hvis du vil uddybe hvad der ikke fungerer, må du gerne kontakte os igen.

God service og nem web

God service og nem web. Alensa holder hvad de lover og levering sker prompte

18. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alensa

Hej Morten, tak for din feedback :) Dejligt at høre at alt fungerer, som det skal. Vh, Alensa

This is the best website I've ever…

This is the best website I've ever found when it comes to ordering contact lenses online. They are fast and reliable, the product range is impressive, and the prices are very affordable. I've been a happy customer for years now, and unless something drastically changes for the worse, I don't see myself looking for a new outlet anytime soon!

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alensa

Dear Dae, thank you for your feedback, we are happy that you are satisfied :) Best regards, Alensa

TopVue tilfredshedsgaranti

Købte en pakke med 3 stk TopVue kontaktlinser med tilfredshedsgaranti. Jeg brød mig ikke om dem og ønskede at gøre brug af tilfredshedsgarantien. Efter en lang og meget forvirrende korrespondance blev deres konklusion følgende:

"Du kan desværre ikke gøre brug af vores tilfredshedsgaranti, fordi du har brugt 2 linser"

Hvordan skal man teste linser uden at teste på begge øjne? Jeg er jo ikke enøjet...

Der er ikke tale om mange penge, da jeg kun købte en pakke med 3. Men når man lover tilfredshedsgaranti og ikke overholder den fordi man rent faktisk har testet produktet, så bliver det en principsag for mig.
Jeg har brugt tusindvis af kroner hos Alensa. Så er chokeret over at servicen kan være så elendig, når men en sjælden gang har brug for den.

21. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alensa

Hej Jimmy. Først og fremmest vil vi gerne undskylde for den misforståelse, der opstod i dit tilfælde. Efter at have gennemgået din sag kan vi se, at der opstod en misforståelse, og det beklager vi dybt.
Vores kundeserviceteam kontaktede dig, men vi forstår, at den samlede oplevelse har været frustrerende for dig.
For at præcisere vores politik giver tilfredshedsgarantien dig mulighed for at prøve ét eller flere stykker, og antallet af prøvevarer varierer afhængigt af æskens størrelse. I tilfælde af en æske med tre linser kan du kun prøve én linse. Dette skyldes, at de fleste kunder har forskellige styrker på hvert øje og derfor køber to æsker. Du kan finde fulde regler for vores tilfredshedsgaranti her: https://www.alensa.dk/pengene-tilbage-garanti.html
Vi stræber dog altid efter at tage en individuel tilgang til vores kunder. Da du kun har købt én æske, er vi enige i, at løsningen burde have været håndteret anderledes. Vi har gennemgået din sag og har nu sendt dig en e-mail med et kompensationsforslag.

flot klaret

altid 2 max 3 dage fra Rumænien

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alensa

Hej Bo, tak for anmeldelsen! Vi er faktisk et tjekkisk firma :) Men vi er i hvert fald glade for at du altid oplever hurtig levering :) Vh, Alensa