Alensa.be Arvostelua 3 057

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede service, altijd correcte levering zijn blij altijd met Post NL want b post is een ramp Wel in België maar liever levering met Post NL want altijd op tijd zoals vermeld, ook de kwaliteit... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering.. zeer mooie kleur ( groen) top 👍🏼 De Kwaliteit van de kleurlenzen mag wat verbeterd worden mijn ogen drogen sneller uit dan met de kleurlenzen van merk Alcon Een tevreden klant... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben al een hele tijd vaste klant bij Alensa en ben heel tevreden. Je hebt een ruime keuze uit verschillende soorten lenzen op sterkte. Je kan ze steeds zelf bestellen wanneer het voor je past en l... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben al steeds goed geholpen geweest en heb tot op heden steeds de gepaste lenzen ontvangen via een on-line bestelling. Als je meer inlichtingen wil kan je telefonisch contact opnemen en krijg je... Näytä lisää

1. Piilolinssit
  2. Silmälasien tukkumyynti
  3. Aurinkolasit

Tietoja yrityksestä Alensa.be

Yrityksen kirjoittama

Gratis bezorging boven €45
De bezorging is gratis voor alle bestellingen boven de €45 en begint bij slechts €3.59 voor andere bestellingen. Alle bestellingen worden voorzien van een trackingnummer en de meeste bestellingen worden binnen 3 werkdagen bezorgd.

Gratis cadeaus boven €85
Kies een leuk cadeau bij aankoop van meer dan €85. De cadeaus veranderen regelmatig, dus blijf op de hoogte.

Snelle verzending
Elke maand verwerken we meer dan 200.000 bestellingen en we zijn er trots op dat we bijna 98% van deze bestellingen nog dezelfde dag verzenden.

Altijd lage prijzen
We doen er alles aan om je de laagste concurrerende prijs op de markt te bieden, en als je een betere aanbieding vindt, passen we ons aan.

Nr.1 Europese leverancier van contactlenzen
We zijn er trots op dat we de grootste voorraad contactlenzen en bijbehorende accessoires in Europa hebben, waardoor we lage prijzen en een perfecte service kunnen bieden vanwege de onmiddellijke verzending.

Hoogwaardige monturen
We hebben uitsluitend originele producten van alle grote fabrikanten op voorraad. Onze online shop biedt meer dan 19.000 modellen brillen en zonnebrillen van meer dan 80 merken, waaronder Ray-Ban, Polaroid, Crullé, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Prada. We hebben alle monturen op voorraad en klaar voor onmiddellijke verzending.

TOP Kwaliteit van Brillenglazen
We laten alle brillenglazen op maat voor je maken in Europa. Hiervoor werken we samen met toonaangevende brillenglasfabrikanten zoals Zeiss, Adrial of Essilor. Onze artsen hanteren de hoogste normen bij de productie en assemblage van brillenglazen op sterkte.

Alensa.be
De kennis en ervaring die we in 20 jaar op de markt hebben opgedaan, hebben ons geholpen bij het ontwikkelen van een uitgebreide productcatalogus, een toegewijd klantenserviceteam en miljoenen tevreden klanten.

4,6

zeer tevreden

prachtig bedrijf

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alensa.be

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je ons een prachtig bedrijf vindt. 😊

de lenzen waar ons

Dat is zijn de lenzen waar ons Elien zolang op zoek was tot dat ze u merk ontdekte… daglenzen de beste!

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alensa.be

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat Elien eindelijk de juiste daglenzen heeft gevonden en zo tevreden is met ons merk. De beste dus, dank je wel! 😊

Een tevreden madame

Snelle levering, eerlijke prijs, correcte levering

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alensa.be

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de eerlijke prijs en de correcte afhandeling. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede producten.

29. tammikuuta 2026

Bedankt voor je feedback, Alensa Klantenservice

Saanut 5/5 tähteä

snel en altijd ok alleen de post heeft…

snel en altijd ok alleen de post heeft t niet aan huis gebracht
kreeg bericht waar t was en was daar niet pas de andere dag dat was jammer

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alensa.be

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles verder altijd snel en in orde is. Jammer dat de post het pakket niet direct aan huis heeft bezorgd en dat dit pas een dag later duidelijk werd. Bedankt voor je begrip! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en correcte oplossingen…

Snelle levering en correcte oplossingen van problemen bij levering.

21. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alensa.be

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de correcte oplossing bij eventuele leveringsproblemen. 😊

Steeds perfecte service

Steeds perfecte service met vlotte levering
Vind steeds mijn lenzen aan interessante prijs

13. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alensa.be

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je steeds tevreden bent over onze service, de vlotte levering en de interessante prijzen voor je lenzen. 😊

Saanut 1/5 tähteä

Après 5 commande à plus de 50€

Après 5 commande à plus de 50€, la dernière commande contenait une lentille defectueuse. Quand j'ai contacté le service client, ils m'ont demandé de fournir une ordonnance d'opticien sinon ils ne pourraient rien faire. Ce n'est pas de leurs droit d'exiger des documents pour un remboursement. Surtout pour un client fidèle. Je change de fournisseur de ce pas, service client DÉPLORABLE.

27. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Bonjour,

Nous sommes désolés d'apprendre que vous avez rencontré un problème avec une lentille de contact défectueuse. Conformément à nos conditions générales, que chaque client accepte lors de l'achat, nous nous réservons le droit de demander une ordonnance valide (datant de moins d'un an) établie par un optométriste. Cette vérification nous permet de nous assurer que les paramètres des lentilles commandées correspondent à une adaptation professionnelle et actuelle. Il s'agit d'une procédure standard en cas de réclamation sur la qualité d'un produit. Si vous souhaitez poursuivre la réclamation, la lentille défectueuse doit être retournée dans un étui rempli de solution pour éviter qu'elle ne sèche. Nous l'enverrons ensuite au fabricant pour une expertise afin de déterminer s'il s'agit d'un défaut de fabrication. Veuillez noter que seules les boîtes complètes et non ouvertes peuvent être remplacées, et non les lentilles individuelle.

Merci pour votre compréhension.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin