Saanut 5/5 tähteä

ik ben zeer tevreden over alecto. ik heb een weerstation gekocht tot 3x toe bij coolblue en deze hebben net buiten de garantie periode de geest gegeven. coolblue doet hier niets aan ja 10 euro tegoed... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zo'n 2 jaar geleden een weerstation WS 1700 gekocht ,maar wat een bagger apparaat,heb alle batterijen geprobeerd van lithium( wat de fabrikant aanbeveelt tot oplaadbare batterijen...............hij... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Weerstation 3 jaar oud geeft buitentemperatuur niet meer weer. Kontakt met klantenservice. Uw buitenunit moet vervangen worden want reparatie is te duur. Welke versie heeft u? v1.1 staat op binnenu... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op mijn vraag op 9 januari over de veiligheid van mijn COA26 koolmonoxide melder naar aanleiding van een vreemde melding op het display kwam een mail met een referentienummer en ... Tot snel!!! Da... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Slimme en betaalbare producten, die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken. Dat is waar Alecto al ruim veertig jaar voor staat. Ons assortiment is inmiddels zo breed, dat we met recht kunnen zeggen: in elk huishouden in Nederland vind je minstens één Alecto product.

2,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen door klantenservice. Top service!

Helaas was de wekker AK 60 voor de tweede keer defect. Alles weer netjes opgestuurd en helaas was het vervangende artikel niet meer leverbaar. Ik kreeg een alternatief product voorgesteld maar dit voldeed niet aan mijn eisen. Ik had een ander (duurder) product voorgesteld en aangeboden om dan bij te betalen. Vanuit de klantenservice reactie gekregen dat ze het product dat ik had voorgesteld kosteloos en zonder bijbetalen gingen opsturen. Het product de volgende dag thuis ontvangen en alles dus binnen een week netjes geregeld. Top service! En fijn om ook in deze tijd nog een klantenservice te hebben die met je mee denkt en waarbij je je klant voelt i.p.v. een Retournummer!

18. marraskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Twee maanden voor einde garantie…

Twee maanden voor einde garantie termijn begaf de buitensensor het. Gelukkig gekocht via Cool Blue. Opgestuurd en na anderhalve week gerepareerd en weer goed werkend retour ontvangen. Zeer tevreden dus

28. syyskuuta 2022

babyphone Alecto DVM-200 GS

Concerne un babyphone Alecto voici le modèle ‘ Alecto DVM-200 GS Digitale Beeldbabyfoon’. Je suis extrêmement déçue de l’appareil. La batterie tiens à peine une heure et pour le prix c’est scandaleux. Alors oui belle image mais si c’est pour qu’il soit branché tout le temps je ne vois pas pourquoi acheter celui-là au lieu d’un autre.

25. maaliskuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Slechte buitenunit alecto ws 4700

Ik heb voor de tweede keer het buitenstation stuk van mijn ws 4700.
Hesdo geeft aan dat ik geen garantie meer heb omdat de tweede unit drie jaar oud is.
Dat is als je het mij vraagt wel een hele slechte service van Hesdo. Tenslotte mag je er van uit gaan dat een unit langer mee gaat dan drie jaar. en dan ook nog twee keer achter elkaar.
Het ergste is nog dat Hesdo vraagt of ik de factuur wil opsturen, terwijl zij het factuurnummer van mij hadden gekregen, en daarna zeggen dat ik geen garantie meer heb.
Voor mij dus geen Alecto weerstation meer en ik zou dat iedereen ook afraden om die te kopen.

Cees van den Berg

29. tammikuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Babyfoon DVM200 gekocht

Babyfoon DVM200 gekocht.
Werkt top. Het beeld is erg helder en duidelijk, ook snachts met t licht uit. Ook het geluid is duidelijk en er is veel naar smaak in te stellen.
Antenne omhoog zetten verbetert het bereik enigszins. Dit is ook wel echt nodig in een niet al te oud huis (1996) met gewapend beton.

Top ding. Blij mee

17. tammikuuta 2022

Nacht/ nood/zaklamp

Heel fijne nacht/zak/noodlamp. Na een aantal weken ging het helaas stuk. Na een mailtje is er gelijk een nieuwe opgestuurd. Wat een top service.

14. tammikuuta 2022

EFFICIENTIE KOOLMONOXIDE MELDER B2 ALECTO

Onlangs kochten we een koolmonoxide melder B2 om ons te verwittigen voor gasgeur ...
Toestel schijnt echter de "gasgeur" niet te ruiken, want steevast geeft het toestel dat er OOO ppm is, dus geen enkele koolmoxide aanwezig....
Hoe betrouwbaar is dit toestel eigenlijk, of is die gasgeur bij onze kachel GEEN koolmonoxide en dus volledig onschadelijk .... Graag uw reactie hierop aub.

16. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Het weerstation van mijn moeder werkte…

Het weerstation van mijn moeder werkte na twee jaar niet goed meer. Contact hierover gehad met Tom van Alecto. Tom heeft ons fantastisch geholpen en hoewel de garantie al was verlopen, toch een nieuw weerstation ontvangen. Wat een top service en een pluim voor Tom.

14. joulukuuta 2021

Perfecte service

Perfecte service, vochtmeter van weerstation kapot. Binnen 3 dagen een nieuwe ontvangen. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

13. joulukuuta 2021

Meteo station

My outside unit of my meteo station didn't function anymore. After email contact they send me a new one. Very good service and quick response to email.

9. joulukuuta 2021

Fantastische service!

Onze jongens kregen twee walkietalkies van De Sint. Helaas brak bij het plaatsen van de batterijen een broekclip af. Voor de veiligheid van kleine kinderen zit deze tegenwoordig vastgelijmd, maar het batterijen plaatsen is daardoor iets lastiger.
We namen contact op met de helpdesk van Alecto per mail en binnen een week lag er een nieuwe walkietalkie in de bus!
Fantastisch, dank jullie wel Alecto!

8. joulukuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Slecht en soms gevaarlijk - geen aanrader

Driemaal een produkt van Alecto gekocht en elke keer weer goedkope troep gebleken die in no time stuk was. Met de Energie Monitor (doormeten hoeveel stroom een elektrisch apparaat gebruikt) was het helemaal erg; die is gewoon ontploft, terwijl we niet thuis waren. Als er brand ontstaan zou zijn, was de ellende niet te overzien geweest. Dus nee, ik kan deze produkten niet aanraden.

14. marraskuuta 2021

Aleco binnenunit

De Aleco binnenunit was gevallen, aangezien dat deze inmiddels ook al weer een 4 tal jaren oud is had ik niet verwacht dat ik nog iets met de buitenunit kon doen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik gelijk te horen dat deze nog te leveren was en vandaag is hij binnen gekomen. Werkt direct goed op de buitenunit, bedank Hesdo voor de service en het meedenken!

10. marraskuuta 2021

Splendid service

After the table stand of my Alecto weather station broke through some clumsiness on my part, I sent them an email asking them to send me a new one. Not long after, I got the standard sent to my home and I didn't have to pay any costs for it! Great service!

8. marraskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin