Fantastisk beliggenhed dejlig badestrand. MEN Hol da op hvor var der ulækkert og beskidt. Badeforeholdene er så beskidte køkken er så beskidt. Komfur, lys i køkken virker ikke. Det lugter fæl... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
En rigtig fin campingplads med et lækkert pool område .En god stemning på pladsen og venligt værtspar .. Et genbesøg værd 👏
Faciliteterne for børnene var fantastiske. Desværre var der så vanvittig mange jordbier ved legepladsen, hvor ejer påstår man intet kan gøre ved dem, det kan man. De var i så stort et omfang at børn... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Albertinelund Camping ligger i Østjylland helt ned til Kattegat. På campingpladsen er der plads til campingvogne, telte og autocampere. Besøg campingpladsen
Yhteystiedot
Albertinelund 3, 8585, Glesborg, Tanska
- albertinelund.dk
En rigtig fin campingplads med et…
Fantastisk beliggenhed
Fantastisk beliggenhed dejlig badestrand.
MEN Hol da op hvor var der ulækkert og beskidt.
Det lugter fælt til tider.
Poolen er vanvittig kold (ala blå læber på børnene når der er 26 grader udenfor ) det er koldt
Cigaret skodder som ligger og flyder i poolområdet.
Fastliggere der er meget dominerende og giver udtryk for at gæster skal bare lukke r...n
Kommer aldrig tilbage til denne plads.
Vi er kommet på pladsen i 18 år og har…
Vi er kommet på pladsen i 18 år og har altid haft en god oplevelse af at være campist der
Endvider er der en del aktiviteter både indendørs og ude
En god og velassorteret kiosk
Var afsted med børnebørn
Var afsted med børnebørn. Havde hørt godt om pladsen. Men det gik over.
Den er meget slidt. Løse fliser ved poolen. Usmagelig med alle de spillemaskiner før legeland.
Beskidt og slidt plads
Beskidt og slidt plads. Meget larm til aften og nat
Rigtig god autocamperplads
Rigtig god autocamperplads, med fast underlag og en fantastisk udsigt Kommer gerne igen 🚐
En campingplads hvor alt bare spiller.
Har netop opholdt os 4 nætter, på Albertinelunds fine autocamperplads.
Det er en dejlig campingplads for både voksne børn og hunde. Imødekommende lejrchef, og faciliteter er i fine.
Dejlige badeforhold gode rene køkkener…
Dejlige badeforhold gode rene køkkener og fantastisk natur
Rigtig skøn campingplads
Rigtig skøn campingplads. Vi lå med vores telt på deres teltplads.
God plads, fine legepladser (der var flere , rundt på pladsen). Rigtig fin pool, jeg var ikke selv i, men mine børn elskede at plaske runde i den.
Rigtig fint legeland, hvor man som voksen også kunne boltre sig.
Når man havde spørgsmål, undring, eller brug for hjælp. Så var de altid klar med et smil til at hjælpe.
Den eneste minus var, at i legelandet, måtte man ikke medbringe en vandflaske (mine børn blev hurtigt meget svedigt, at synes det er ærgeligt, at man ikke bare kunne have lidt vand med, et stedet for at skulle tilbage i teltet. Kan godt forstå man ikke skal medbringe , juice, sodavand, slik, madpakke osv. Men har svært ved at forstå, at man ikke må medbringe vand.
Men ellers, tak for en dejlig ferie hos jer.
Enormt dårlig oplevelse at bo hos…
Enormt dårlig oplevelse at bo hos Albertinelund Camping.
Deres legeplads med hoppepude, er så omsværmet af jordhvepse at børn, eller voksne for den sags skyld IKKE kan færdes sikkert uden, at man skal frygte et stik. Min dreng på blot 2 år, sidder fredeligt og leger i sandet og bliver stukket af en hveps under sandet. Da dette fremlægges for camping ledelsen, bliver man mødt af utallige undskyldninger om, at det kan de slet ikke gøre noget ved og det er umuligt. Jeg googler derefter blot omtalte jordhvepse, og kan på 2 minutter finde en løsning på et problem, som ledelsen erkender har været der i MANGE ÅR 10+ år. Hvor jeg som kunde må fremlægge en mulig løsning for dem. De altså ikke har bekæmpet det eller endda forsøgt sig. Vildt dårlig oplevelse, vil ikke anbefale dette sted og den nuværende ledelse. Hold jer LANGT VÆK. I bliver blot mødt af dårlige undskyldninger fra den øverste ledelse, og om dog jeg ikke vidste hvad det krævede at drive en campingplads. Og at de, efter egne ord, ikke har tiden til at undersøge disse ting selv. Rystende.
De mærkeligste regler
De mærkeligste regler, den koldeste pool, døre til toiletter der ikke kan lukkes ordentligt, familierummene er beskidte med okker på overfladerne, grimme lugte når man bevæger sig rundt på pladsen, jordbier og hvepse overalt ved vores plads. MEN godt legeland og fantastisk børnestrand.
Tja hvor skal jeg starte bestilte 3…
Tja hvor skal jeg starte bestilte 3 dage kom til en camping plads med meget snæver veje hvor det næsten er umuligt og komme rundt med en stor campingvogn på min plads var el stikket ikke til og finde det viste sig og være ca 50 meter væk der fra på den a den side af hækken ved inchek fik jeg et kort over pladsen udleveret hvor de forskellige faciliteter er vis på der er en sportshal og et fest lokale samt en mønt vask mm påtegnet sportshallen viser sig og være en gammel udbygning på den gården der er der den var aflåst har smadret vinduer og fyldt med skrammel festlokale lås møntvaskeri ej og finde. Der ud over virker hele pladsen slidt og beskidt toiletter med dunst mug på fliser samt gammelt snavs og skidt på gulv og væge udendørs arealerne på fælles pladserne er på samme måde affald på jorden og kroge hist og her hvor ting hober sig op den udendørs pool er kold og har en hinde af insekter og natur skidt helle poolen har en mørk snus snask kant på siderne langs overfladen bemærkede også at pool pumpen kun køre når poolen er i brug der er et lille inddøres lege land småt men godt ikke noget og udsætte der. Der er et (arekade) rum med gamle maskiner til en dyr pris i brug på stedet er der også en kiosk består mest af slik der er få daglig vare og lidt camping udstyr en kaffe automat der er ude af drift det samme med softice maskinen og popkorn maskinen og så videre det er generelt hele vejen igennem som en plads der er dårligt ledet og på vej ned pladsen støder op til stranden super smuk udsigt med en noget stram lugt af brak and da man der ud passer et bælte på ca 50 meter stille stående vand. Kommer ikke igen og kan ikke anbefale det til nogen lever bestemt ikke op til div. Reklamer man må finde fra stedet....
Betalte 1000kr for meget
Er netop hjemvendte efter en på sin vis dejlig uge på camping, selve campingpladsen fejler ikke noget, super fine færseliteter for børn, hvis man ser brot fra et kæmpe bo underjordisk bier ved den store hoppepude. Det store problem er de 2 der driver pladsen, som efter min mening er et par højrøvet mennesker, der efter vores uoverensstemmelser på den første dag, ikke en gang kunne smile eller sige hej når man gik fordi dem.
Jeg har fået oplyst en pris på mail på ca 3500kr for en uge 3 voksne og 1 barn. Da mine svigerforældre så vil ligge på den samme campingplads ugen inden og den Camp-let de slår op også er den vi skal ligge i kommer den til at stå tom i 4 dage og det koster 400 kr så det bliver ca 3900kr men da vi ankommer til pladsen er prisen nu ca 4800kr næsten 1000kr dyre, da min mand så brokker sig lidt får vi beskeden at vi bare kan skride hvis vi ikke er tilfreds. Da vi ikke vil gøre vores 2 piger kede af det og tage hjem vælger vi ikke at sige mere.....
Vi er netop hjemvendt fra nogle…
Vi er netop hjemvendt fra nogle hyggelige dage i hytte på campingpladsen. Fantastisk sted for både store og små. Lækker swimmingpool, legeland og pæn, ren og hyggelig plads med hjælpsomme fastliggere og pladsejere. Kort gåtur til stranden og flere hyggelige legepladser rundt omkring på pladsen. Vi har haft en skøn ferie og vender helt sikkert tilbage igen.
Jeg vil ikke anbefalde denne camping…
Jeg vil ikke anbefalde denne camping plads til nogen. Børne faciliteterne var gode ja. Men alt andet var efter vores mening under al kritik. Toilet og bade forholdene var flere dage ulækre. Vi oplevede både den ene dag is koldt vand på familie badeværelset, alle familie badeværelse var der inden udluftning, på dame toilettet var der ofte beskidt, i bade rummende var der næsten intet lys dvs jeg var nød til at have en lampe med! Og så kunne man ellers vælge mellem meget varmt eller meget koldt vand… på flere af familie eller drenge toiletterne var der tis over alt på gulvet. Jeg vil mene at under en høj sæson på sådan en stor plads skal der være rengøring mere end 1 gang om dagen. Hvis man er ligeglad med larm som campist, er det dét rigtig sted at tage hen, alle de dage hvor der var godt vejr var der larm til mere end midnat, flere fastlægger holdt fest! Og børn råbte op. Og jeg har børn, så jeg ved godt man kan bede dem at lade være med at råbe op så man ikke larmer og forstyrre andre campister.
Simpelhen for ringe!
God campingplads, med fedt legeland, poolområde og standområde.
Det dårlige ved campingpladsen, er servicen, man undskylder ikke man laver en fejl med morgenmaden, teltpladsen ligger lige hvor alle kører ind og ud. Der skal være stille kl. 23.00, der er larm på legepladsen til kl. 13.00, fest flere steder til langt ude på natten. Morgenmaden er først kl. 7.30. Ret sent, når man har nogle børn, som vågner før 7.30.
Personalet er ligeglad med at man man kommer og klager over at der ikke er stille kl. 23.00.
Albertinelund camping
Albertinelund camping! Ja tak
Vi har været her i 5 sæsoner og dét er bare en kanon campingplads
Folk overholder de regler der er og der er plads til ALLE.
Camping fatter og mutter er top dollar
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ STJERNER
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ STJERNER
er kommet her ude i ca 22 år og har aldrig oplevet noget mere skønt
En lejerchef i øjenhøjde og meget imødekommende og altid klar på en lille snak hvis der lige er 5 ledige minutter
En super dejlig plads og omgivelserne er jo i topklasse ikke ret langt til en mega lækker bade strand ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk campingplads
Fantastisk campingplads. Skøn natur og omgivelser og med hyggelige Bønnerup havn i gå-afstand. Fantastisk strand med klar og rent vand uden sten og tang.
Værterne er supersøde og pragmatiske.
Faciliteterne på pladsen er fornuftige og der er masser af aktiviteter for børn og unge.
Hold jer væk fastlæggerne er røvhulder…
Hold jer væk fastlæggerne er røvhulder som spiller højt musik hele dagen og langt ud på natten. Og hvis musikken ikke spiller råber de i stedet.
De drikker som huller i jorden og det er ikke noget jeg skal blande mig i men det har det resultat at de ikke er til at snakke med og derfor gør som du har lyst. PS det nytter ikke at sige noget til campingfatter for han sidder skuds og drikker sammen med dem. Lo*te oplevelse
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.