Rigtig god oplevelse ved Go Biler! Gav mange valgmuligheder ved køb, og god handel med min gamle bil i byt. God kontakt efterfølgende med at få alting på plads og rigtig god service ved små problemer:... Näytä lisää
Køb aldrig bil herfra I forbindelse med køb af ny bil overtog go-biler.dk min gamle bil. Han fik aldrig bilen omregisret, som man jo forventer en professionel forhandler vil gøre. Nu nægter at han... Näytä lisää
Go Biler er en rosværdig autoforhandler med mange års erfaring i bilbranchen. Vi har et bredt udvalg af både nye og brugte biler. Med os som forhandler kan du forvente, en alsidig og transparent rådgivning vedrørende dit næste bil køb.
Møllegårdsvej 42, Kibæk, 6933, Kibæk, Tanska
- 40 46 56 46
- edris-safi@hotmail.com
- go-biler.dk
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Fin kommunikation, god oplevelse, nærværende bilsælger. Nede på jorden og virker flink.
Super god service
Super god service, og er glad for at kunne hjælpe Sine kunder. De er gode til at kunne vejlede en gennem interaktionen.
Spild ikke jeres tid – bilen stemmer slet ikke overens med beskrivelsen
Vi ringede specifikt til Go Biler i forvejen for at høre om standen på en af deres biler, da vi skulle køre 2,5 time hver vej (5 timer i alt).
Vi blev direkte informeret om, at der absolut ingen fejl eller mangler var, og bilen blev i annoncen beskrevet som en "velplejet bil".
Da vi ankom, var virkeligheden desværre en helt anden:
- Bilen havde ridser hele vejen rundt.
- Forlygten var revnet.
- Kofangeren havde en meget dårligt udført skade.
- Der var synlig rust i bagklappen.
Det er dybt useriøst at lokke kunder til at køre så langt på falske forudsætninger.
Hvis man leder efter en bil i den stand, som de lover i deres annoncer, skal man kigge et andet sted.
Vi kan på ingen måde anbefale at handle her, hvis man forventer ærlighed omkring bilernes stand.
Svar til forhandler.
Tak for jeres svar, men jeg genkender overhovedet ikke den telefonsamtale, I beskriver.
I samtalen blev der intet nævnt om mekanisk stand, og der blev på intet tidspunkt henvist til billederne.
Jeg spurgte specifikt ind til, om der var andre fejl end teksten om de 4x el-ruder, da vi netop havde 2,5 times kørsel hver vej.
Svaret var: 'Det tror jeg ikke, hvad skulle det være?'.
Da jeg spurgte til fejl generelt, fik jeg at vide, at el-ruderne var den eneste fejl.
At påstå andet nu virker udelukkende som et forsøg på at beskytte jeres eget omdømme.
I skriver direkte i annoncen, at der er tale om en 'velplejet bil'.
Det harmonerer på ingen måde med ridser på samtlige skærme, revner i forlygten, en bule i forskærmen, rust i bagklappen og en dårligt udbedret frontskade.
Ydermere er jeres påstand om prisen faktuelt forkert.
Der findes flere tilsvarende biler på markedet, som både er nyere og har gået færre kilometer til samme pris – og som rent faktisk er i den kosmetiske stand, de lover i annoncen.
Vi fastholder vores advarsel til andre mod at stole på jeres beskrivelser.

Vastaus yritykseltä Go Biler
Fantastisk god service
Fantastisk god service, hvor man sætter en ære i at opfylde kundens ønsker og behov.
Vi handler gerne bil samme sted en anden gang.
God service og imødekommende sælger
God service og imødekommende sælger. Jeg er meget tilfreds med mit køb af bil hos Go Biler👍
Fup og svindel bil Forhandler
Fup og svindel bil Forhandler
Hold jer langt væk
Har købt en bil og de er dejligt…
Har købt en bil og de er dejligt handler med og bil er 100% i orden
Fantastisk priser og service.
Har købt bil ved go for anden gang
Har købt bil ved go for anden gang
Rigtig god service har han den handler jeg gerne der igen
Go biler det beste sted man kan handle…
Go biler det beste sted man kan handle hos super flink har lide købt en dejlig go lille bil af ham og han har taget min gammel i byt også og han er go til og snak med han gør noget for sine kunder super smile person kommer helt klar tilbage !:)
Bedste service nogensinde!
Bedste service nogensinde! Købte en Renault Captur en søndag eftermiddag. Fik lov at låne bilen med hjem et par timer, så hele familien kunne se og prøve den. Det er god service! De er flinke, ærlige og kompetente, og gir god rådgivning. Kan anbefales at købe sin næste bil der🙂
købte bil for 2 vintre siden
købte bil for 2 vintre siden, med besked på at der var helårsdæk på bilen. jeg er ikke bilkyndig, så tror på hvad der bliver sagt. nu har jeg fået bekræftet fra flere sider at det er sommerdæk der er på. jeg kontakter GO biler og foreligger dem sagen. Han fortæller at han aldrig har sagt at der var helårsdæk på, men fortæller også at han ikke kan huske det. jeg har 2 vidner som kan bekræfte at han har sagt at det er helårs dæk på! GO biler vil ikke kompensere for fejlinformation på nogen måder, ikke engang slå halv skade! jeg forstår godt at 2 år er længe inden man kontakter forhandler, men jeg er som sagt ikke bilkyndig og tror på hvad GO biler fortæller, så har ikke grund til at vise mistillid, og havde GO biler fortalt at der var sommerdæk på, aå havde jeg købt vinterdæk af GO biler. det var alligevel vinter da vi købte den, så der ville have givet god mening, men efter som der helårsdæk på, som vi fik fortalt, så jeg ingen grund til at dobbelt tjekke. Det er trods alt en professionel bilforhandler. Eller det troede vi 👎 vi er skuffet over at GO biler ikke vil vedkende at de har sagt noget forkert og kompensere os.
Tak til go biler en god gode sercvie
Tak til go biler en god gode sercvie. jeg ringede og spugte ,om han kunne lave min mercedes benz,det kunne han, samt fik den hurtigt hjem igen. Altid venlig og god service man får hos go biler. Mvh tommy
Super god service.
Super god service.
Der er sku styr på skidtet, og en prøvekørsel er noget man hurtigt kan få.
Købte en bil fra Go biler
Købte en bil fra Go biler.
Rigtig god service og Edris er en rar sælger ☺️
Edris er meget behagelig sælger.
Edris er meget behagelig sælger.