AKVA er på ingen tid blevet mint favorit sted når jeg skal forkæle konen. Jeg har købt lidt forskellige design de har lavet, og som altid er konen meget tilfreds. Tascha har været utrolig hj... Näytä lisää

Kontaktede Tacha for at få hjælp til en forlovelsesring - det var en mega fed oplevelse at se deres showroom og få lavet ringen selvfølgelig. Min nu forlovede syntes det var den flotteste ring hun kun... Näytä lisää

1. Koruliike

AKVA Jewellery kreerer organiske smykker i genanvendt guld og sølv, der skal vække din nysgerrighed, blive en del af dit personlige udtryk og som kan gå i arv i generationer.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pleasant customer service experience

Recently got earrings for my girlfriend for Christmas and it was too small because we ordered the wrong ones. Cecilie was really helpful with helping us get the order returned during the Christmas period and also helping us track our new order with the right size and keeping us informed. Great customer service and a pleasant experience 👍🏻

3. tammikuuta 2025

Rigtig fine produkter og god personlig service

Rigtig god købsoplevelse. Jeg fik en god personlig vejledning til valg af øreringe. De blev pakket ind og sendt af sted samme dag, så jeg havde dem dagen efter. :) Super fine og eksklusive øreringe. Kan varmt anbefales!

28. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Kære Johan. Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse og deler det med andre. Vi håber, vi ses en anden gang!

Mine varmeste anbefalinger

De søde piger fra Akva hjalp os sidste sommer med at skabe vores smukke vielsesringe. Da vi desværre var blevet brændt af af en anden guldsmed sprang pigerne til, og på trods af en meget snæver deadline, fik de det hele til at ske. Det blev samtidig gjort med en varme og tryghed, som kun løftede oplevelsen af vores ringe.
Jeg føler, at vores ringe er lavet med stor kærlighed og passion, og det betyder det ekstra for os, at også dét er et minde omkring vores ringe, som vi får lov at bære med os.
Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Akva.

6. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Tusind tak for de søde ord, Christina. Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse med os trods tidspresset 😅 Tak fordi I valgte os til at lave jeres kærlighedsringe.

Smuk

Smukke, tidløse og unikke smykker!! Og så rigtig god service oveni 👏👏

16. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Ih 🥰 Tak for de søde ord - det er kendetegn, vi bliver meget glade for at høre.

Fik hjælp til at lave nye smykker ud arveguld

Fik hjælp til at lave nye smykker ud af mit arveguld og de var simpelthen nogle stjerner. Fik det flotteste armbånd fineste ring og de er så klar på at hjælpe og guide gennem hele processen. Kan kun anbefale!

22. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Vi elsker, at få lov at give gammelt elsket guld nyt liv! Tak fordi du kom til os <3

Smuk ring

Købte en smuk ring til min kæreste, hun er vild med den!

5. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Vi er så glade for at du kom til os, og at hun er vild med den! 💫

Bedste guldsmed i byen

Jeg købte en meget smuk guldring til min kones fødselsdag.
Tascha var super hjælpsom og gav god vejledning.
Da ringen viste sig at være en smule for stor, fik vi perfekt service!
Jeg kan kun sende mine allerbedste anbefalinger!

20. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Perfekt service <3 Tusind tak for de flotte ord. Vi er glade for at ringen kom til at sidde præcis som den skulle.

Smukt design og service

Rigtig venlige kvinder bag, der lavet nogle utroligt smukke designs!

19. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Tak for de flotte ord, Bodil. Det betyder meget for os, at du kan lide vores smykker, og også at servicen var i orden 🥰

Jeg købte en forlovelsesring i sommeren…

Jeg købte en forlovelsesring i sommeren 2022 og havde en super god oplevelse fra start til slut. Jeg var forbi deres kontor/værksted for at kigge lidt rundt og fandt den perfekte ring. Jeg søgte et par justeringer der kunne gøre den personlig og fik med hjælp fra Tascha stille og roligt sporet mig ind på det rigtige. Kæmpe anbefaling herfra - og mon ikke vi ender med at vores vielsesringe også skal være derfra.

1. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

I skal være mere end velkommen igen, Jakob! Mange tak for den søde omtale, den betyder meget for os.

Smukke vielsesringe og specialdesign

Min mand og jeg har fået lavet vores vielsesringe af de dygtige piger fra AKVA, og vi elsker dem! Jeg havde et ønske om at få specialdesignet min, og sammen med Tascha og min mand fandt vi frem til et virkelig fint design. Ringene er lige som vi havde drømt om!

2. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

<3 SÅ dejligt at være med til at kreere jeres drømme-vielsesringe. Tusind tak for den fine anmeldelse!

Kvalitetshåndværk

Kvalitetshåndværk, smukt design, genbrug og søde, tålmodige sælgere, der guider en frem til den rigtige beslutning. Derudover tilpasning af smykket på stedet!

8. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Wow. Mange tak for alle de pæne ord! Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse hos os 💌

AKVA laver de smukkeste smykker og…

AKVA laver de smukkeste smykker og giver den bedste service. Min ring var lidt for lille og de fiksede den med et kæmpe smil og god service hele vejen igennem på trods af at det tog lidt tid at finde den rigtige størrelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber smykke ved dem.

18. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Vi glæder os allerede til at du kommer igen, Nanna! Mange tak for de søde ord <3

Mega søde til at hjælpe en mand i nød…

Mega søde til at hjælpe en mand i nød som har brug for lidt hjælp og guidance til at vælge det helt rigtige :)

Super service og virkelig fede smykker.

2. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Vi er altid klar til at hjælpe en mand i smykke-nød! Tak for de søde ord, Nicolai.

Super pæne smykker med en god…

Super pæne smykker med en god fortælling. Det er ikke blot smykker, man køber og går med - det er smykker man holder indtil næste generation.

17. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Vi ønsker lige præcis at vores smykker kommer til at leve i generationer. Mange tak for den fine anmeldelse, Joachim 💌

Unikt og smukt håndværk med omtanke

Unikt og smukt håndværk. Min kæreste og jeg valgte at få vores vielseringe lavet hos AKVA. En rigtig god oplevelse med god vejledning og rådgivning hele vejen igennem, både online på telefon og på det hyggelige værksted i København.
De varmeste anbefalinger her fra.

1. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Tak for de varme anbefalinger til os, vores designs og vores dejlige lille værksted, Solvej ❤️

Skøn velkomst af Olivia og de andre…

Skøn velkomst af Olivia og de andre søde AKVA piger, og det hver gang jeg besøger AKVA showroom, totalt god service , ja jeg har både lidt fra sølv kollektionen og fra guld , derudover en speciel lavet ring jo jeg er meget tilfreds med AKVA pigerne ..

23. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Så dejligt, at du både er til vores sølv - og guldkollektion, Helle. Tak for dine søde ord <3 Du er altid velkommen hos os!

Smukkeste smykke univers

Pigerne bag AKVA virker totalt skønne, hvilket afspejler sig i jeres smukke håndværk. Er helt vild med jeres brand og historie. JA - i har en kæmpe fan, som lowkey går og drømmer om at blive ligeså seje som jer! 🥹💘

2. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

Rigtig sej anmeldelse fra en lowkey fan 😍💗 Tusind tak for de søde ord, Sarah!

Fik smeltet min vielsesring om.

Jeg havde en vielsesring jeg var rigtig ked af, fra en anden guldsmed. Efter et møde med Tascha afleverede jeg dén og noget andet guld jeg havde liggende og jeg endte med at få den absolut flotteste ring jeg kunne drømme om. Jeg er glad for den hvér dag! Jeg havde en million spørgsmål, og de var så søde at svare på alt inden jeg besluttede mig for hvad jeg ønskede mig. 10/10 oplevelse! <3

6. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Akvajewellery

10/10 oplevelse og så kan vi virkelig ikke ønske os mere 🥲 Vi er så glade for, at vi kunne være med til at designe det helt rigtige smykke til dig. Tak for de flotte ord <3