Väldigt smidigt, med båda bokning och genomförande. Mannen som kom och utförde arbetet hemma hos oss var otroligt trevlig och förutom härligt sällskap fick jag både underhålls tips för ventilationen s... Näytä lisää
Akta er för detta bolag. Går ej att rekommendera. Tar hutlösa priser för ett arbete som gick mycket snabbt. Jobbet gjordes på 30 min, trots att det skulle ta 1h 40min till en kostnad om 4995... Näytä lisää
Rensade alla frånluftsventiöer och imkanalen, en trevlig och duktig kille som gjorde jobbet. Enda minus va ett missförstånd när tjänsten beställdes av den som knackade dörr, jag uppfattade det s... Näytä lisää
Hade precis en av Akonos tekniker hemma hos oss, väldigt proffsigt och trevligt bemötande. Väldigt skönt att få detta överstökat, har legat i bakhuvudet allt för länge!
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Akono AB utför diverse fastighetstjänster för att säkerställa att du har en sund och hälsosam inomhusmiljö i din bostad. Vår styrka är våra professionella medarbetare som strävar efter att utföra arbetet med hög kvalité. Våra tekniker lägger även stor vikt vid städning och vårt mål är alltid att lämna din bostad renare än den var när vi kom.
Västberga Allé 36A, 12630, Hägersten, Ruotsi
- 020-123 900
- info@akono.se
- akono.se
On vastannut 23 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Trevlig "sotare" som även gav råd och…
Trevlig "sotare" som även gav råd och saker att tänka på.
Förklarade hur vår köksfläkten fungerar.
Hls Mats
Jättenöjd med Akonos arbete med att…
Jättenöjd med Akonos arbete med att rengöra ventilationen i vårt hus. Trevligt bemötande och svarade på mina frågor på ett trevligt och begripligt sätt. Rekommenderas.
Rensade alla frånluftsventiöer och…
Enda minus va ett missförstånd när tjänsten beställdes av den som knackade dörr, jag uppfattade det som att vi beställt frånluft och imkanal men när bekräftelsen kom va imkanalen inte med. Men det va smidigt att fixa.
All kontakt med bolaget va enkel och trevlig och de höll alla tider som överenskommet.
Kunnig och trevlig tekniker
Kunnig och trevlig tekniker, enkelt och snabbt att få rapporten till mailboxen.
Fick bra service
Fick bra service och fick bra bemötanden av er tekniker
Inget att klaga på
Inget att klaga på. Tjänsten utfördes enligt överenskommelse.
Kontakten med Akono ger mig trygghet!
Kontakten med Akono ger mig trygghet!
Huset vi byggt får regelbunden tillsyn av ventilation resp avlopp. Teknikerna som dyker upp vart 4:e år är mkt kompetenta och serviceinriktade.
Innebär att jag känner mig lugn och kan räkna med att huset håller sin standard över lång tid
Bra dialog
Bra dialog, lyssnade och besvarade mina frågor. De kom i tid och utförde arbetet enligt överenskommelse.
Väl genomfört arbete
Väl genomfört arbete, kommer på bokad tid, ordning och reda. Rekommenderas!
En trevlig kontakt med en kille som…
En trevlig kontakt med en kille som arbetade snabbt och gjorde ett fantastiskt jobb. Så nöjd från början till färdigt resultat.
Avloppsrening
Har använt Akono tidigare för rengöring av ventilation. Vi var nöjda med kontakten och även tekniker som utförde arbetet varför vi vände oss till Akono när vi nu skulle rensa avloppen.
Även denna gång var allt från kontakt med bokning till slutfört arbete väl genomfört med trevlig tekniker som kom i tid och utförde arbetet som förväntat.
Trevligt bemötande av tekniker
Trevligt bemötande av tekniker. Rensade kanaler och lämnade inte några spår efter sig (städat).
Bra genomförd ventilationskontroll
Jag har tidigare jobbat på detta bolag…
Jag har tidigare jobbat på detta bolag och skäms för det! Dem lurar bara sina kunder och personal och tar hutlösa priser och inget blir fackmannamässigt godkänt eller av behörig personal.

Vastaus yritykseltä Akono AB
Gott intryck
Trevlig säljare som förklarade på ett bra sätt vad dom ville och hur det skulle gå till. Kunnig tekniker som utförde arbetet.
Bra bemötande från både säljare och…
Bra bemötande från både säljare och tekniker, bra utfört jobb.
Bra bemötande och kunnig tekniker
Bra och snabb rengöring av fläktkanal
Bra och snabb rengöring av fläktkanal. Trevligt bemötande och kunniga svar. Prisvärt.
Trevlig tekniker som utförde arbetet…
Trevlig tekniker som utförde arbetet som beställt men städade inte efter sig vilket borde ingå i priset.