Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Som altid hurtig levering og varene var i super stand. Glæder mig til at handle ved dig igen. Bestilte mandag aften og leveret onsdag eftermiddag.
Jeg er total ny i alt der hedder arbejde med folie så udvalget af websides var overvældende Men alligevel faldt jeg over akeena design Super kundeservice 👍 som endda sender sms kl meget tidligt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Akeena Design importerer skønne hobby vinyler fra TeckWrap Craft Vinyl! Hos Akeena Design kan du blandt andet finde Heat Transfer Vinyl, PU vinyl i de farver du altid mangler mest samt i unikke mønstre og teksturer. Alt sammen i høj kvalitet, til en lav pris.
Yhteystiedot
Kildegårdsvej 4, 3370, Melby, Tanska
- info@akeenadesign.dk
- akeenadesign.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
I 2025 er vi svære at imponere…
Nu til dags er det jo ekstra svært at få os kunder til at blive imponerede over webhandler… vi er blevet vant til hurtig levering og personlige kort. Men skal man have sig service i 2025, der stadig kan overraske så synes jeg alligevel man skal prøve sig med Akeena Design 😍 Virkelig hurtig levering, total løsningsorienteret kundeservice (da jeg havde afsluttet min ordre og selvfølgelig glemt at bestille det vigtigste - klassikeren!) og sørme om der ikke ligger ikke én, ikke TO, MEN HELE TRE (!!!!) overraskelser med min ordre. Altså det må jeg sgu alligevel sige…. Der blev jeg VIRKELIG imponeret. Hurtig levering, hurtig service, gode produkter og verdensklasse service med en lille overraskelse eller tre. Jeg føler mig som verdens heldigste pige i dag. TAK!!!!!!
Som altid super positivt.
Bestilte mandag aften og leveret onsdag eftermiddag.
Akeena Design kan varmt anbefales
Mega hurtig ekspedition / levering. Folien/heat transferen var godt pakket ind, havde været træls, hvis det havde fået et buk eller lignende.
5🌟🌟🌟🌟
Men alligevel faldt jeg over akeena design
Super kundeservice 👍 som endda sender sms kl meget tidligt for at informere om en udsolgt vare så man kan nå enten at vælge anden farve eller få penge retur
Hurtig levering, hvis man som mig gerne vil hurtig igang så er der intet at komme efter . Levering sker ret hurtig
Bonus , så længe laver haves som beskrevet på siden får man en ny farve prøve med , hvilke gjorde jeg handler der fremover
Dejlig service
Dejlig service, lækre produkter og hurtig levering 😍
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har kun gode ting at sige om akeena design. Super kundeservice og super produkter. Jeg kommer ikke til at handle andre steder🥰
Super hurtig levering
Super hurtig levering, lækker produkter. Glæder mig til at komme i gang med at bruge dem.
Uovertruffen hurtig levering
Uovertruffen hurtig levering, selv på en forventelig travl dag (black friday) havde jeg pakken dagen efter.
Vareprøver vedlagt kan mærke dette bliver mit nye favorit sted at handle 😍

Vastaus yritykseltä Akeena Design
Dejligt nemt og hurtig levering
Dejligt nemt og hurtig levering. Super dejlige folier, nemme at arbejde med 💪
Kan virkelig anbefales 🥰

Vastaus yritykseltä Akeena Design
Jeg har handlet der flere gange og varerne kommer som regel dagen efter. alt er pakket forsvarligt jeg vil stærkt anbefale

Vastaus yritykseltä Akeena Design
Her kan man trygt handle 😊
Har handlet hos Akeena Design flere gange, med stor tilfredshed. Der har altid været spændende prøver med i de hurtigt leverede pakker. Er man i tvivl om noget ved sin ordre, inden bestilling - er der hurtigt svar på henvendelsen. Super fin service Akeena Design.

Kan varmt anbefales
Super service og altid sød til at hjælpe. Virkelig fine vare til en god pris.
Vender klart tilbage

Endnu en pakke fra Akeena
Endnu en pakke fra Akeena. Hurtig levering, god service, gode produkter. Glæder mig til at komme igang med nye projekter. Tak

Vastaus yritykseltä Akeena Design
Altid hurtig levering og super kvalitet…
Altid hurtig levering og super kvalitet produkter. Endnu en stor tak for handlen 👍😊🎉

Lækre produkter
Lækre produkter, glæder mig til at prøve ventilen jeg har købt!
Hurtig levering og så var der ovenikøbet en lille gave med, SÅ hyggeligt!!!🥰🙏🏼

Vastaus yritykseltä Akeena Design
Altid hurtig levering og god service
Altid hurtig levering og god service. Eneste problem er at der alt for ofte er tilbud. :-)

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.