Bestilte en Flexreol, og den blev leveret inden for den tid de havde lovet . Meget lækker reol i fantastisk kvalitet

Jeg har netop modtaget min ordre nr.2 fra Toka Design, og endnu en gang modtager jeg et virkelig smukt produkt i form af aflang akustikhylde m 8 hylder. Supernemt at samle og nem ophængning. Absolut... Näytä lisää

Vi købte to svæve hylder i egetræ. Desværre kom der efter kort tid en gennemgående revne i den ene hylde. Træ vil altid udvide sig i mindre eller større grad. Desværre lidt for meget i dette tilfæ... Näytä lisää

1. Rustiikkihuonekalujen myymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Toka Design i Lemvig fremstiller egetræsmøbler i høj kvalitet. Her finder du dansk design, til den kvalitetskendte forbruger. Design dit møbel her

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Fantastisk Kvalitet

Bestilte en Flexreol, og den blev leveret inden for den tid de havde lovet .
Meget lækker reol i fantastisk kvalitet

16. huhtikuuta 2026

Har endnu ikke modtaget varen

Har endnu ikke modtaget varen - meget lang leveringstid

14. huhtikuuta 2026

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse.

Vi kan se, at din ordre blev lagt den 27/03 og sendt fra os den 14/04. I uge 14 holdt vi lukket grundet påskeferie, og efterfølgende havde vi ekstra travlt med at få alle ordrer afsted.

Vi kan samtidig se, at din pakke nu er leveret.

Det ændrer dog ikke på, at vi burde have været tydeligere i vores kommunikation omkring den længere leveringstid i denne periode – det beklager vi.

Vi håber, du bliver glad for produktet, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget.

Med venlig hilsen
Jakob Tonsberg
Toka Design

Præcise på mål men lidt skarpt lys

Vi købte hylder med LED-lys og fik lavet dem præcis på de mål, vi skulle bruge - virkelig fin service. Vær opmærksom på at lyset fra LED-striben er meget hvidt. Vi havde sat pris på noget, der var væsentlig varmere og havde formentlig fravalgt løsningen med lys, hvis vi havde vidst det på forhånd.

22. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Toka Design

Hej Rasmus. Tak for din anmeldelse. Vi har faktisk lige fået et varmere lys hjem som en ekstra valgmulighed, og vi skifter gerne lyset i din hylde ud på vores regning ☺️ Hvis det kunne friste, så skriv til vores kundeservice på kontakt@tokadesign.dk eller hiv fat i dem på tlf. 96708090.

Venlig hilsen
Jakob Tonsberg

Jeg måtte ringe og rykke 2 gange inden…

Jeg måtte ringe og rykke 2 gange inden min ordre kom efter 1 måned. Der skulle have været påført hvidolie og det var der ikke.

10. maaliskuuta 2026

Hej Bo.

Jeg beklager meget den alt for lange leveringstid, som bestemt ikke lever op til vores standard.

Hvis du kontakter vores kundeservice på tlf 96708090 eller med billeder på kontakt@tokadesign.dk, så bytter vi dem naturligvis ud, hvis de har fået en forkert olie.

Mvh Jakob/Toka Design

Jeg er super glad for min nye Flex…

Jeg er super glad for min nye Flex hylde fra Toka Design. Smukt træ og virkelig flot finish, har allerede bestilt svæve hylder.
Flot flot håndværk, og hurtig levering☺️
Jeg anbefaler på det varmeste Toka Design.

8. helmikuuta 2026

Jeg har netop modtaget min ordre nr.2…

Supernemt at samle og nem ophængning.
Absolut intet at klage over, så 5 stjerner herfra til Toka Design

20. tammikuuta 2026

Alt godt

Efter at have modtaget en hylde med fejl, blev der sendt en ny

7. toukokuuta 2025

Lækre produkter.

Vi har fået lavet køkkenbord, badeværelses møbler, 2 Plankeborde og en skænk.
Alt i en super høj kvalitet og med fantastisk god service selvom ønskerne har været lidt specielle.

18. helmikuuta 2025

Hold op en flot hylde :-)

Hold op en flot hylde :-), overstiger mine vildeste forventninger, super pris og kvalitet. Søde og hjælpsomme er de når man ringer. Ville ønske jeg kunne finde plads til flere hylder :-)

21. tammikuuta 2025