Meerdere malen contact gehad over “boekingskosten” die ik van te voren niet weergegeven heb gekregen. Filmpje en dergelijke allemaal toegestuurd. Blijkbaar is het niet weergeven van de boekingskosten... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn vlucht was gecanceld toen heb ik gebeld en ben ik tijdens een druk vakantie moment toch erg goed geholpen echt geweldig
Yritys on vastannut
Goede, klantvriendelijke, ervaring met Airtrade medewerker Stef. Door mijn onzorgvuldigheid had ik, per ongeluk, een Hotel geboekt dat niet in Valencia bleek te liggen maar 80 kilometer buiten de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Omdat adequaat op onze vraag werd geanticipeerd. Alleen jammer dat deze ervaring vertroebeld doordat we € 70,- extra moesten betalen voor deze wijziging. Ik weet dat in de voorwaarden staat, dat daar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Airtrade is marktleider op het gebied van de inkoop, uitgifte en verwerking van vliegtickets voor de reisbranche. Daarnaast ontwikkelt Airtrade reistechnologie voor elk type reisonderneming.
Diakenhuisweg 7, 2033AP, Haarlem, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Wat een geluk dat IK een week voor vertrek tot de ontdekking kwam dat het hotel in Zuid Afrika gesloten was. Na contact met Airtrade waarin ik hun vertelde dat het hotel dicht was, kreeg ik een mail dat ze hadden gehoord dat het hotel gesloten was. Ze konden een alternatief bieden met bij betaling. Volgens SGR regels moesten ze een hotel bieden van gelijkwaardige of betere kwaliteit zonder bij betaling. Ik had gelukkig geboekt via een reisbureau en die heeft alles voor mij geregeld. Als ik het niet gemeld had had ik waarschijnlijk midden in de nacht in Kaapstad voor een dichte deur gestaan.
P. Sijtsma

Slechte service!
We hebben via de website van Transavia Holidays een vakantiepakket geboekt inclusief vlucht, hotel en huurauto. We dachten dat alles door Transavia werd afgehandeld, maar helaas werd dit na het maken van de boeking door een ander bedrijf afgehandeld: Airtrade BV. We boekten een hotelkamer met een tweepersoonsbed en uitzicht op zee / Seaside view en betaalden extra voor deze optie (zoals vermeld op hun website). Nadat ze de helft van de totale prijs hadden betaald, stuurden ze ons een bevestiging en factuur, en op de factuur stond dat de kamer uitzicht op het park had, en geen uitzicht op zee! Natuurlijk hebben we hier meteen over geklaagd, en ze hebben beloofd dat ze er voor zouden zorgen, tot nu toe (met veel telefoon- en e-mailverkeer) meer dan 3 weken geleden, en ze kunnen nog steeds geen bevestiging geven voor de kamer die we hebben Heb geboekt (aan zee) en blijf zeggen dat ze nog bezig zijn met de boeking. Eerlijk gezegd is dit een zeer onbetrouwbare en zeker incompetente service voor een reisbureau. Als we in het begin maar hadden geweten dat we via Airtrade moesten boeken, dan zouden we deze vakantie nooit bij hen boeken. Houd er dus rekening mee dat als u een vakantiepakket bij Transavia of KLM-Holidays wilt boeken, dit eigenlijk niet bij Transavia of KLM is, maar bij Airtrade BV, aangezien zij als tussenpersoon optreden, en uit deze eerste ervaring weten we zeker dat we zullen in de toekomst nooit meer met ze te maken krijgen.
Eindelijk ontvingen we na bijna een maand een bevestigingsmail dat ze de juiste kamer konden boeken, maar helaas vroegen ze ons om extra kosten te betalen voor deze "verandering van de kamer", schandalig!

Vastaus yritykseltä Airtrade Holland B.V.
We've booked a vacation package that includes a flight, hotel, and rental car from Transavia Holidays. We thought everything was handled by Transavia, but unfortunately, after making the booking, it was handled by another company, Airtrade BV. We booked a hotel room with a twin bed and seaside view and paid extra for this option (as stated on their website). After paying half of the total price, they sent us a confirmation and invoice, and the invoice stated the room is actually with a park view, not a seaside view! Of course we complained about this right away, and they promised they would take care of it, until now (with lots of phone and email exchanges) more than 3 weeks ago, and they still can't provide any confirmation for the room that we've booked (seaside) and keep saying that they are still busy with the booking. Frankly speaking, this is a very unreliable and surely incompetent service for a travel agent. If only we'd known in the beginning that we had to make a booking through Airtrade, then we would never book this holiday with them. So just be aware that if you want to book a vacation package from Transavia or KLM holidays, it is actually not from Transavia or KLM but from Airtrade BV, as they act as a middleman, and from this first experience, we know for sure that we will never ever deal with them again in the future.

Vastaus yritykseltä Airtrade Holland B.V.
Ik zit als klant zijnde in een erg vervelende situatie omdat ik een vlucht geboekt heb
en pas bij het inchecken verteld dat ik een visum nodig heb. Ik heb KLM holidays
proberen te bereiken maar die waren dicht (wat ik heel vreemd vind aangezien ze
altijd wel bereikbaar moeten zijn voor hun klanten). Ik kreeg uiteindelijk na een paar
keer mailen en bellen als antwoord dat ik mijn afgerond €1000 niet terugkrijg en er
ook geen oplossing wordt gezocht om dit op te lossen of goedmaken. Ik heb al eerder
een andere vlucht geboekt en toen was er blijkbaar een error in hun systeem dus
hebben zij mijn geld 4 dagen vastgehouden.en ik had alleen 7 dagen van me werk verlof. Dus voor 3 dagen moest ik een andere vakantie proberen boeken. Na dat ik me geld terugkreeg kon ik geen
andere vakantie plannen dan naar Londen dus dat heb ik gedaan niet in acht nemend
dat er een visum voor nodig is. Pas nadat ik mijn tickets heb geboekt kregen we in de
bevestiging in het heel klein te lezen dat er mogelijk een visum nodig is. Op schiphol
werd mij nog verteld dat ik ter plekke online een visum kon aanvragen voor €180.
Vervolgens stond er dat ik pas voor 31 januari een visum kon aanvragen en het 2 a 3
weken zou duren voor een goed of afkeuring. Ze hebben mij niet genoeg ingelicht en
ook verkeerd ingelicht en vervolgens is mijn vakantie verpest en mis ik nu bijna €1000
in mijn zak. En ik word niet eens een beetje geholpen er wordt alleen heel simpel
excuses aangeboden. Door hun moest ik met vier dagen vertraging een andere boeking doen en vervolgens mijn geld werd gestolen door hun. Top bedrijf
Wat een bijzonder dagen hebben ik en mijn zus gehad in de adembenemende prachtige 1001-nacht Riad El Yacout in Fez. Het personeel weet de namen van alle gasten en geeft de gasten hierdoor het gevoel dat men thuis is ver weg van huis.
De kamers zijn net als de rest van de Riad in oorspronkelijk staat gebracht met het prachtige houtsnijwerk en de diverse mozaïeken door de gehele Riad. Fijne grote bedden en van alle gemakken voorzien. Aanrader en wij komen zeker terug naar dit magische verblijf.

Vastaus yritykseltä Airtrade Holland B.V.
Via Airtrade 9 nachten 9 - 18 jan. 2022 geboekt bij Sea View Apartments Curaçao. Wij waren al eerder op Curaçao en gingen kijken waarbij bleek dat Sea View te koop stond en in slechte staat.
Airtrade geïnformeerd dat wij bij hierom Sea View zonder kosten konden annuleren. Airtrade heeft ook per mail bevestigd géén geld te hebben ontvangen van Airtrade
Echter heeft Airtrade tot heden niets aan ons vergoed. AIRTRADE is jammer genoeg een AFRADER.
Wij wachten nog altijd op terugbetaling!!
Nadat ik geboekt had krijg ik een email dat er iets misgeggaan is. Er zat te veel tijd tussen de eerste poging tot betaling (misluky) en de tweede (wel gelukt). Airtrade kan dit niet herstellen. Ik krijg mijn geld binnen enkele dagen terug met de mededeling "zoek het maar uit".
Geboekt via KLM holidays (blijkt dan later dat je bij Airtrade boekt). 3 (!) dagen na boeking mail KLM ontvangen met nu €250 korting op je pakket reis. Gebeld met Aitrade en antwoord was "ja jammer, wat wil je dan dat we klanten gaan bellen wanneer er een kortings-actie aankomt?"
Vervolg...tijdens boeken kon ik geen ticket boeken met bagage (ik dacht tijdens het hele proces dat ik bij KLM boekte maar bleek pas op het einde DELTA te zijn). Ik kon bagage pas boeken nadat ik de reis had betaald en reserveringsnummer had. Geen enkele indicatie van kosten te vinden op de site of tijdens boeken... ik weet nu waarom... kosten voor 2 koffers bedragen € 240 !!! Jammer dat KLM de naam zo te grabbel gooit. Discounter praktijken maar dan voor een premium prijs. Leuk geprobeerd maar nooit meer.
Boeking ging goed voor een mooie prijs. Klantenservice goed te bereiken en heeft mij snel geholpen met mijn vragen!
Als je boekt houdt er dan rekening mee dat er geen wijzigingen meer mogelijk zijn (zelfs niet in de eerste 24 uur na boeking). Ik had de terugvlucht willen laten aanpassen maar de kosten daarvoor zijn ongeveer de helft van het complete boekingsbedrag!! Echt bizar slechte service.

Vastaus yritykseltä Airtrade Holland B.V.
Uitstekende hulp bij het boeken van mij vakantie! Een echte aanrader! Ik zou het iedereen aanbevelen om bij Airtrade hun vakantie te boeken!!
Hartelijk bedankt en tot de volgende keer!!
goedkoop denk je? Als je los boekt ben je 20% goedkoper uit! Airtrade gebeld die kan het ook niet verklaren. Nooit meer boeken klm package deals is sigaar uit eigen doos. Ook zijn de voorwaarden beter als je zelf boekt want dan kan je vaak 1 week kosteloos annuleren. Bij Airtrade ben je 35 euro PP kwijt en moet je ruim 21 dagen van te voren wijzigen!
EDIT: als reactie op Airtrade. Ik had DIRECT na het boeken de prijzen gechecked via KLM vluchten + het hotel zelf en daar waren de prijzen voor precies hetzelfde 20% goedkoper. Dus het verhaal van vraag en aanbod klopt niet want ik keek gelijk. Ook toen ik Airtrade belde kwamen ze niet met een plausibele verklaring.

Vastaus yritykseltä Airtrade Holland B.V.
I should not have combined a car rental with my Transavia flight... as a result of illness we cannot go and want to change the flight dates, but are required to pay additional 850€ to do so (this is 35% of what we have already paid) ! Airtrade claims this is according to the 'terms and conditions of their partners'. rubbish - if I had booked a flight and a separate car I would not have this issue as I would have dealt with an airline and car rental company who value customer loyalty. Never again will I book with Airtrade !
KLM package deal geannuleerd nav COVID. We kregen voucher dat we bewust hebben laten staan omdat we weer snel op reis wilde gaan. Na het einde van de looptijd van de voucher werd ik keurig geïnformeerd en nu na aanvraag op rekening gestort gekregen. Goede service in een tijd waarin niemand weet wat er volgende week gaat gebeuren.
Goede service nadat KLM package deal geannuleerd nav COVID. Aantal maanden geleden geld terug gekregen in een voucher en nu na aanvraag op rekening gestort. Hoop dat we snel weer op vakantie kunnen met zn allen. Nog veel succes deze periode!
Meerdere boekingen gedaan de afgelopen jaren. Voor deze maand had ik een stedentrip staan. Enkele weken geleden per mail contact gezocht om de overleggen wel of omboeken ivm COVID. In de avond werd ik teruggebeld en werden mij verschillende mogelijkheden voorgelegd. Gekozen om nog even te wachten hoe de besmettingen zich gingen ontwikkelen.
Vandaag werd duidelijk dat het code rood werd en werd mij per mail helder uitgelegd dat ik een voucher krijg en hoe ik die kan gebruiken.
In de toekomst blijf ik boeken bij Airtrade zeker weten.
Ik adviseer niemand om een KLM package deal te kopen. Je verwacht dat wanneer je een ticket koopt bij KLM dat je de service krijgt die KLM biedt, echter in het geval van een KLM package deal wordt dit helemaal uitbesteed aan Airtrade. Airtrade is allereerst zeer moeilijk bereikbaar, daarnaast hebben ze mij beloofd om mijn ticket kosten terug te geven in vorm van resitutie. Dit is inmiddels 120 dagen geleden, ik heb een KLM voucher ontvangen van 477 euro i.p.v. 856 euro, deze voucher heb ik niet aangevraagd want dit kon niet eens. Nu zegt Airtrade dat ik doordat ik een voucher heb aangevraagd mijn geld nog steeds niet kan terug krijgen. Ze beloven me weer vanalles maar ik geloof er inmiddels niks meer van. Wat een slechte service.
KLA Packagedeal werd nav COVID-19 geannuleerd en we kregen een voucher. Nog voor we deze kregen herhaaldelijk aangegeven dat we deze niet willen, maar ons geld terug. Ook na ontvangst dit herhaaldelijk via mail aangegeven (telefonisch zijn ze absoluut onbereikbaar). Men reageert niet op mails en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Wat een stel oplichters ! Nooit meer Airtrade en nooit meer KLM...
Airtrade is the company behind KLM's Werelddeals. Once COVID-19 hit the company turned unreachable (30+ min phone waiting times), doesn't hold up to promises they make and will fight creditcard chargebacks with no logic grounds given. Do not book ANYTHING at Airtrade.
I booked via KLM a ticket and hotel in Las Vegas and the hotel was not what we expected and on top of that it had dirty rooms , so refused to stay in the prepaid hotel and start looking for better hotels, which was not easy as Las Vegas in the weekends is fully booked , but we found nice clean Hotel. We complaint promptly with
airtrade and within 3 days after our return we received a message from Leo Verheij of klmpackagedeals part of airtrade that the amount of the hotel part was paid to my credit card. Case closed well.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.