Airoman Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb schoenmaat 42. De standaard Airo sokken zijn in maat medium perfect. Ook heb ik de Airo 'Lightweight' sokken en Airo 'Evo' overschoenen besteld in maat medium maar deze vallen te klein... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks mijn anti aero fysiek heb ik verschillende producten van dit merk in het bezit, knitted sokken, aero sokken, overschoenen, goat sokken en handschoenen En tot nu toe erg tevreden over... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Overschoen pasvorm is prima. Kan niet beoordelen hoe stevig deze zijn na 1x dragen, ze voelen niet heel degelijk en sterk aan maar dat gaat toest uitwijzen. Sokken de Aero sok zit prima en de lite n... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Verkkokauppa
  2. Urheiluvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Airoman.cc biedt hoogwaardige en duurzame wielrenkleding, waaronder aero sokken, overschoenen, handschoenen en sleeves, tegen concurrerende prijzen. Ons assortiment onderscheidt zich door de combinatie van premium kwaliteit, innovatief ontwerp en betaalbaarheid, waardoor fietsers kunnen genieten van comfort en prestaties zonder compromissen.

Erinomainen

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Pasmaten

Ik heb schoenmaat 42.
De standaard Airo sokken zijn in maat medium perfect.
Ook heb ik de Airo 'Lightweight' sokken en Airo 'Evo' overschoenen besteld in maat medium maar deze vallen te klein uit. Het is bij deze artikelen aangewezen om maat large te kopen.
De producten ogen van goede kwaliteit.
Zeer snelle levering naar België.
Op de site staat dat de mogelijkheid bestaat om de artikelen te ruilen.
Contact opnemen is enkel via een contactformulier mogelijk welke geen feedback geeft of de vraag goed werd ontvangen. Een vast mailadres is hiervoor misschien wat aangenamer.

Ik geef een update van zodra ik geholpen word.

19. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

De kousen voor smalle kuiten

De kousen WSI AS, Series Signature hechtten niet vodoende op mijn kuiten. (Ik heb smalle kuiten) Na contact met Airoman, werden mij een ander type toegestuurd. WEV AS Series Evo. Deze sokken sluiten heel goed aan op mijn smalle kuiten! Zeer tevreden!!!

28. huhtikuuta 2026

Beste Nico,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de kousen niet voldoende aansluiten op je kuiten.

Bij het ontwikkelen van onze kousen mikken we natuurlijk op een pasvorm die voor zoveel mogelijk mensen goed werkt, al blijft het lastig om één maatvoering perfect passend te maken voor iedereen. Daarom waarderen we dit soort feedback enorm.

We nemen contact met je op om samen naar een passende oplossing te kijken.

Team Airoman.cc

Overschoen pasvorm is prima

Sokken de Aero sok zit prima en de lite niet deze zakken af. Toch andere strip aan de benen.

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Airoman

Bedankt voor je feedback!

We zijn benieuwd naar je ervaring met de overschoenen na wat vaker gebruik. Ze zijn gemaakt van dunne en delicate materialen om de beste prestaties te leveren, maar zouden zeker stevig genoeg moeten zijn om langdurig en zonder problemen te gebruiken.

Wat betreft de light weight sokken: we raden aan om deze eerst een keer op een delicate was te wassen. In de meeste gevallen zorgt dit ervoor dat ze daarna goed op hun plek blijven zitten.

We nemen ook nog even contact met je op. Mocht één van de artikelen toch niet bevallen, dan lossen we dat natuurlijk graag netjes voor je op.

Saanut 5/5 tähteä

Top producten, top bedrijf met perfecte service

En tot nu toe erg tevreden over elk van deze producten.
Sokken blijven ook met ongeschoren benen goed zitten.
Overschoenen passen over al mijn brede schoenen en zitten goed strak.

Handschoenen had van mij iets meer padding in gemogen, maar dan moet je niet voor aero gaan. Dit gaat ten koste van de grammetjes.

Knitted sokken zijn perfecte allrounders, draag ze dagelijks, en kan na je werk meteen de fietsschoenen aantrekken zonder dst het misstaat.

6. helmikuuta 2026

Aero overschoenen besteld

Aero overschoenen besteld, bleken een foutje te hebben in het stiksel na mail verkeer met uitleg en foto's de dag erna al een nieuwe set mogen ontvangen welke perfect zitten!
Super service en producten!
Ik zou er meteen weer kopen.

28. tammikuuta 2026

Nette service

Sokken waren iets te groot. Retour gestuurd.

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Airoman

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de sokken bij u afzakken. We begrijpen dat dit niet is wat u ervan had verwacht.

Uw e-mail hebben we ontvangen en inmiddels beantwoord, binnen twee werkdagen na ontvangst. Onze excuses dat u de indruk heeft gekregen dat er geen reactie kwam — we doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen, ook al lukt dat niet altijd direct binnen één dag.

In onze e-mail hebben we u een passende oplossing aangeboden: u kunt het product eenvoudig en kosteloos retourneren, waarna u uiteraard het volledige aankoopbedrag terugkrijgt.

Geweldig

Echt top, geweldige kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Snel en netjes geleverd. Voor de mensen die zeggen dat producten niet goed aansluiten of sokken die oprollen, hebben gewoon de verkeerde maat.

12. toukokuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin