Ik host al een tijdje mijn services bij flexynode. Tot nu toe nog niets gevonden waar ik niet tevreden over ben. Altijd enorm snelle en duidelijke support. Ga zo door!
Used to have a dedicated server. DDos Protection was non-existant, my site would be offline atleast twice a day due to them yet Flexynode claims 2.5tbps ddos protection. CPU wasnt great either, Woul... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede service en goed product. Meerdere malen problemen gehad wat uiteindelijk vanuit development kant bleek te zijn en niet vanuit hun hosting. Echter altijd bereidt om te helpen en hun reactie is me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
geweldige service, na aanmaken ticket in de discord, in contact gekomen met Dion, hij heeft met stapsgewijs uitgelegd hoe en wat, hierna 2 dagen later geüpgraded naar een ander pakket Bli... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welcome to FlexyNode, where we offer powerful VPS servers and game servers at unbeatable prices starting from just €0.75 per GB. With our reliable servers and optimal performance, you can manage your online presence and enjoy the ultimate gaming experience. Choose us and experience flexibility, control, and affordability.
Hollanti
- info@flexynode.com
- flexynode.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Top hosting
TOPPP
Ben al langer klant bij FlexyNode en keer op keer TOP services en goede producten!
Ik heb bij flexynode een vps gekocht en heb daar veel support bij gekregen(ik wist namelijk ook bijna helemaal niks) ze hebben alles voor mij geinstalleerd helemaal naar wens! Zeker een aanrader.
Uitstekende service
Je gooit een vraag richting Rik en er komt een oplossing uit. Vrij consistent systeem, zou ik vaker gebruiken. Ondanks dat hij het niet zo breed heeft thuis

Vastaus yritykseltä Flexynode
Beste service die ik ooit heb gebruikt
Beste service die ik ooit heb gebruikt. Mijn vps (de super mega master machine) werkt top en voor heel goedkoop kan ik nu mijn website runnen zonder enige lag.

Mega goede hosting!
Echt een top hosting!
Bijna geen problemen mee gehad en lekker goedkoop is de hosting! Als je net een server wilt beginnen en is je budget niet heel hoog is dit de beste hosting.
Zelf geen problemen mee en als je problemen hebt staat er mega goed support team altijd voor je klaar!
Lekker bezig toppers!

Vastaus yritykseltä Flexynode
Beste hosting en goeie service je wordt…
Beste hosting en goeie service je wordt snel geholpen

Vastaus yritykseltä Flexynode
Dit is een zeer goede hosting
Dit is een zeer goede hosting, de beste die ik momenteel heb gehad!

geweldige service,
geweldige service,
hierna 2 dagen later geüpgraded naar een ander pakket
Blijf zo door gaan mannen

Vastaus yritykseltä Flexynode
I received an invitation even though I…
I received an invitation even though I didn't want one, but their entire hosting service is just terrible. Definitely not recommended.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super Snelle Hulp En Reactie Op tickets en kwa prijzen pefect.
10/10 Koop Sowieso nog een paar maanden

Geweldige service
De hulp is echt top als je een probleem hebt probeert het team je altijd te helpen

Top hosting
Goede hosting Support kan misschien nog iets vriendelijker. Reageren goed op tickets ondanks de vakantie perioden moet ik er wel even bij zeggen dat het iets langer duurt in die perioden maar ook niet langer dan 48 uur. Mooi panel en als je een probleem hebt dan lossen ze dat ook op!

Vastaus yritykseltä Flexynode
Really good for small projects great…
Really good for small projects great for vpns

Vastaus yritykseltä Flexynode
Kwaliteit en prijs verhouding is goed
Kwaliteit en prijs verhouding is goed. Zeeeer snelle en kwaliteitvolle support. Zeer tevreden over mijn aankopen

Veel downtime
Veel downtime, PHP heeft er gedurende mijn hele huur periode eruit gelegen. Koop hier NIET. Ga naar ergens anders.

Werkt perfect
Perfecte hosting service. Werkt altijd naar behoren.

Vastaus yritykseltä Flexynode
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.