Heerlijke schoenen
Heerlijke schoenen. Na ongeveer 9 dagen stonden ze al veilig voor de deur.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Heerlijke schoenen. Na ongeveer 9 dagen stonden ze al veilig voor de deur.
Vorige week mijn schoenen binnen gekregen, maar toch wilde ik mijn ervaring delen;
13 agustus besteld, 21 augustus thuis ontvangen. Ze waren enorm goed ingepakt, en ik krijg ook nog eens sokken als kadoo erbij. De klantenservice (miranda) hield mij goed up-to-date. Verder heb ik niets te klagen over de bestelling op ahzo.nl. Aanrader!
Ik heb op 21-08-2026 schoenen besteld heb mail gekregen dat ze worden klaar gemaakt tot heden niks meer gehoord of gehad daarom altijd voorzichtig zijn met zulke site bestelen heb paar keer contact gehad maar tot heden is mijn probleem nog niet opgelost bestel nr (#3230000010083

Vastaus yritykseltä Ahzo.nl
sneakers (uiteindelijk) in goede staat ontvangen. ze vielen namelijk eerst klein uit, daarna heb ik contact proberen op te leggen met de klantenservice van ahzo.nl. Ze reageerden binnen enkele uren. Daar moest ik ze laten weten wat er aan de hand was, dus legde ik ze uit dat de schoenen klein vielen. Meteen kwamen ze met een oplossing, dus de niewe terug, en kreeg ik meteen de andere sneakers al opgestuurd. Dit noem ik nou service, niet eerst lang wachten totdat ze de sneakers hebben ontvangen, daarna mijn geld op de bank krijgen en dan vervolgens ik ze opnieuw moet gaan bestellen. Doe mij gewoon ahzo en hun ruil-service. top.
De sneakers zijn netjes binnen, binnen de beloofde tijd. Ik ga nog een paar na de zomervakantie aanschaffen voordat ik naar school ga.
Zijn de zelfde oplichters van sneakersaanbod, hun andere frauduleuze website!
TRAP ER NIET IN MENSEN WANT JE BENT JE GELD KWIJT!
Is het toeval of........
Sneakersaanbod en Ahzo zitten toevallig op het zelfde adres in Cothen
Het app klantenservice nummer is van beide webshops het zelfde 06 nummer.
Beide webshops bieden exact de zelfde producten aan met exact de zelfde werkwijze.
Hebben alle twee een KVK nummer wat niet bestaat.
Dit kan geen toeval zijn!
Nou Martijn, vertel?
Update:
1. Hoewel de naam op het scherm anders is, is de achterkant van Ahzo.nl en Sneakersaanbod.nl identiek gebouwd. Dit is te zien aan de volgende technische kenmerken in hun broncode:1. Hetzelfde webwinkelsysteem (WooCommerce)Beide websites zijn niet gebouwd via Shopify (wat veel dropshippers gebruiken), maar draaien op exact hetzelfde WordPress-systeem met een WooCommerce-webshopkoppeling. De mappenstructuur in de code (zoals de verwijzingen naar /wp-content/themes/ en /wp-content/plugins/) is op beide websites 100% identiek opgebouwd.
2. Dezelfde buitenlandse vertaalbepalingen, een heel opvallend detail in de broncode van beide sites is de aanwezigheid van slordig geprogrammeerde, geautomatiseerde vertaalscripts. In de code van beide webshops (die zich richten op Nederlandse klanten) staan exact dezelfde foutieve, anderstalige pop-up meldingen gecodeerd.
Conclusie:
Het is technisch onomstotelijk dat deze twee websites uit de zelfde koker komen! Ze zijn gebouwd door de zelfde programmeur of organisatie, gebruiken exact het zelfde sjabloon, draaien op de zelfde serveromgeving en verkopen hun producten uit exact de zelfde Chinese fabrieken.
En verder lijkt het me onwaarschijnlijk dat jullie aangifte hebben gedaan. Aangezien wat jullie doen illegaal en per wet verboden is.
Martijn???

Vastaus yritykseltä Ahzo.nl
Ik heb de Air Max 90 Infrared besteld en ben echt onder de indruk van de afwerking.
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik bestel hier zeker opnieuw.
Air Jordan 4 besteld voor mijn broer. Hij was er ontzettend blij mee.
Heel tevreden. Levering duurde 10 dagen zoals vermeld op de website.
Klantenservice reageert snel en vriendelijk. Mijn vragen werden direct beantwoord.
Voor deze prijs echt een aanrader. De details op mijn Jordan 4 zijn indrukwekkend.
Eerst twijfelde ik door de levertijd, maar het wachten was het absoluut waard. Kwaliteit is geweldig.
Goede communicatie en precies geleverd binnen de aangegeven tijd. Erg tevreden met mijn Air Jordan 4.
Goede klantenservice en goede kwaliteit sneakers!
Van alles en nogwat beschikbaar bij ahzo. De klantenservice ook dik in order. Heb 1 paar besteld, in een weekje aangekomen (zoals netjes vermeld), en wil er binnenkort nog een paar bestellen. Alleen maar top dit.
Superblij met mijn schoenen! Zal binnenkort weer bestellen