Afvalcontainerbestel Arvostelua 12

2,3

1. Konttien toimittaja
  2. Rahtiliikennepalvelut
  3. Varustamoyhtiö

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bij Afvalcontainerbestellen.nl kunt u snel, eenvoudig en goedkoop een container huren voor al uw klussen! Wij leveren afvalcontainers in heel Nederland, altijd binnen 24 uur. ✓ Zaterdag levering ✓Achteraf betalen ✓ Zelfde dag geleverd

2,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Bij dit bedrijf niet een container…

Bij dit bedrijf niet een container bestellen!!!
Kunnen hun afspraken niet nakomen met de volgende dag geleverd.
10m3 besteld. Om 17:00 uur bellen dat er wel een 6m3 kan worden afgeleverd. Heb een voorstel gedaan voor 15m3 dat was te duur. Heb nog een email gestuurd en telefonisch contact gehad met van Lier containers die vermoedelijk verbonden zijn met hun. Dat ze geen chauffeurs hebben en geen container en ook niet deze week kon leveren. Wat heeft een consument hier nou mee te maken. Advertenties op hun website met de volgende dag geleverd is een grote leugen. Heb aangegeven dat dit strafbaar is om onjuiste informatie op je website te zetten.

1. lokakuuta 2025

Duidelijke oplichters

Duidelijke oplichters

10 kuub container besteld na betaling mail dat ze allen 2 x 6 hebben en alleen 1 x 10 niet kan ...ik heb gezecht 1 x 6 is voldoende
Container niet leveren op afspoken dag moest zelf einde van de dag bellen en kreeg een smoesje dat de vrachtwagen stuk was maar volgende ochtend was hij wel heel ... Ook niet van te voren bellen en nu weigeren ze het verschil in prijs van een 6 ivp 10 kuub terug te betalen . Ook erg onvriendelijk klantenservice ... Enige wat dit bedrijf doet is ergens anders een container bedrijf bellen want ze hebben zelf.geen.container

27. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Slopen ipv hun werk goed doen

1. Levering van container waar nog troep in zat welke niet hoort in een puincontainer en de klant vervolgens een extra factuur sturen van ruim 200 euro

2. Oprit volledig beschadigd door ophalen van container

Dramatisch bedrijf, asociaal personeel en legt overal bij de klant de schuld. Want dat is natuurlijk wel zo makkelijk.

Wil je een container huren? Doe het dan vooral ergens anders.

23. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super snel geregeld en geleverd.

Super snel geregeld en geleverd.

Vanmorgen was ik door een ander bedrijf op het laatste moment afgebeld. Ik heb contact opgenomen met afvalcontainerbestellen en al snel werd er geregeld dat er vandaag een container bezorgd zou worden.

Zou eind van de middag worden. Maar om 11 uur was hij er al. Dat is pas service!

18. lokakuuta 2024

Erg goede ervaring

Erg goede ervaring, container is snel geleverd op de juiste plaats. We konden er zo goed bij en makkelijk ons afval weggooien. Een aanrader!

20. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Snel in handelen, uitstekende klantenservice

De container stond er meteen op de afgesproken datum en de chauffeur nam telefonisch contact op omdat de container niet pal voor de deur kon staan. Was in dit geval geen probleem, wel fijn dat er overleg was en hij de container niet zomaar ergens heeft neergezet.

Het ophalen gebeurde binnen 24 uur na het indienen van mijn ophaalverzoek. De chauffeur heeft echter per ongeluk de container omgewisseld in plaats van opgehaald. Daar kon Afvalcontainerbestellen natuurlijk niets aan doen, maar die hebben vervolgens razendsnel gezorgd dat de container alsnog werd opgehaald. Top klantenservice!

13. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Misleidende website en daardoor extra rekening

Op 15 december bestelde ik een container voor grof vuil. Deze wordt geleverd onder de term bouwafval. Hierin mag ook inboedel en grofvuil, huisraad vermeldt de site.
Ik kreeg na het ophalen een extra rekening van 145,20 omdat er twee matrassen in de container werden aangetroffen.
Ik vind deze gang van zaken uitermate onbehoorlijk omdat de website hierover niets zegt.
Ik zal nooit meer gebruik maken van de diensten van dit bedrijf.

Martin

19. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Container zat te vol, dikke rekening

Container zat te vol, 2 minuten voordat de chauffeur de container kwam ophalen nog kontakt telefonisch gehad, hij heeft de container meegenomen en kregen later een factuur om bij te betalen omdat de container te hoog beladen was. Geen moeite genomen om ons even terug te bellen, gewoon dikke rekening gestuurd. Na te hebben aangegeven dat wij deze rekening niet gingen betalen meteen dreiging met incasso buro. Laatste x dat we hier container bestellen!

3. marraskuuta 2022

Onredelijke extra kosten

Wat betreft afspraken nakomen e.d. in mijn geval prima service.

Bij afhalen bleek ik de container te vol hebben beladen. Conform de voorwaarden moest ik 100 euro extra betalen voor een gemiste rit. Toen de extra door mij ook betaalde container tegelijk met de eerder afgeleverde container in 1 rit werd afgevoerd, kreeg ik echter geen rit terug geboekt. Ook viel hierover niet te praten.

Er wordt dus conform de voorwaarden extra gerekend als er iets niet goed gaat, maar als er voordeel ontstaat wordt dat niet doorberekend. In mijn beleving niet redelijk en billijk.

Mijn advies is: ga in zee met een lokaal bedrijf, waarmee wel te praten valt.

Gewenste Oplossing:
Wanneer er gesproken kan worden over daadwerkelijke kosten die ook gespecificeerd worden wil ik best betalen. Maar in dit geval lijkt het pas billijk als de extra kosten worden ingetrokken en het bedrag gestorneerd wordt

7. marraskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin